John323 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 γυμναστικη γινεται καθε πρωι στιβος ενιοτε γιατι κατι ζωα πανε και σκοτωνονται βολες γινονται και οχι μονο αυτα αλλα και στησιμο του πεδιου βολης... θεωρητικη εκπαιδευση γινεται εκπαιδευση σε στρατιωτικη συμπεριφορα και υπηρεσιων γινεται εκπαιδευση σε θεωρια πολεμου γινεται. εκπαιδευση στα οπλα γινεται πορειες γινονται ασκησεις με σεναρια με διανυκτερευση σε σκοινακια γινεται... πλωτες ασκησεις γινονται Μπορεις να μου εξηγησεις τοτε πως γινεται ο μεσος φανταρος κατα την απολυση να εχει πολυ μεγαλυτερη μαζα σε σχεση με εκεινη που ειχε οταν καταταχθηκε?? Μονο και μονο απο αυτο εγω βγαζω το συμπερασμα οτι δεν γινεται καθολου μα καθολου σωστη εκπαιδευση.
aris1986 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεις να μου εξηγησεις τοτε πως γινεται ο μεσος φανταρος κατα την απολυση να εχει πολυ μεγαλυτερη μαζα σε σχεση με εκεινη που ειχε οταν καταταχθηκε?? Μονο και μονο απο αυτο εγω βγαζω το συμπερασμα οτι δεν γινεται καθολου μα καθολου σωστη εκπαιδευση. Eγω! Μπηκα 75-76 και έφυγα 69 και σταμάτησα να ροχαλίζω κιολας. Τωρα 3 χρονια αργοτερα ειμαι 74 και ειμαι κομπλε! Πεζικαριος σε ΜΚΤΠ. Μην φανταστεις τιποτα ειδικές δυναμεις!
Ntinaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Nαι γιατι ψηφιζεις , αν δεν σου αρεσει η Δημοκρατια ψηφιζεις εκεινο το κομμα που θα την καταργησει,αν δεν σου αρεσουν τα δανεικα να πεις στους γονεις σου να μην παρουν συνταξη τελος του μηνα και επισης ψηφιζεις το αντιστοιχο κομμα που θα σε απαλλαξει απο τους κακους ξενους και κατσε εδω στο βαλκανικο κωλοχωρι να τρως φυκια. Επειδη ομως η πλειοψηφια στις Δημοκρατιες αποφασιζει και δεν βλεπω να γινονται προς το παρον αυτα που φανταζεσαι κανε υπομονη η' αλλαξε χωρα ειναι απλα τα πραγματα . Βεβαια υπαρχει και η δυνατοτητα να κλαψουριζεις στο ιντερνετ ... Υ.Γ αφου ειμαστε υπο κατοχη οπως ισχυριζεσαι γιατι δεν σε εχουν μαζεψει ακομα με αυτα που λες? Εγω ξερω στην κατοχη κιχ να εκανες σε καθαριζαν... α μαλιστα παιρνουμε δανεικα για να παιρνουν συνταξη αυτοι που πριν μερικα χρονια παιρναν δανεικα. μ αρεσει που στο μυαλο σου θεωρεις οτι ο ελληνας ειναι εξυπνος και λογικος και κανει τις σωστες επιλογες.
mphxths Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεις να μου εξηγησεις τοτε πως γινεται ο μεσος φανταρος κατα την απολυση να εχει πολυ μεγαλυτερη μαζα σε σχεση με εκεινη που ειχε οταν καταταχθηκε?? Μονο και μονο απο αυτο εγω βγαζω το συμπερασμα οτι δεν γινεται καθολου μα καθολου σωστη εκπαιδευση. ολα αυτα που παρεθεσα ΓΙΝΟΝΤΑΙ...τουλαχιστον τοτε που υπηρετησα εγω...σε μικρο ή μεγαλο βαθμο αναλογα την μοναδα. Απο κει και περα ο ελληνας φανταρος ειναι ο πιο δημιουργικος φανταρος στον πλανητη ωστε να ΑΠΟΦΥΓΕΙ να κανει ολα αυτα που παρεθεσα... Θες να σου το αναλυσω?Πιστευω οτι εχουν ειπωθει πολλακις Προσωπικα απο το πρωι που ξυπναγα μεχρι το βραδυ..δεν εβαζα κωλο κατω..ειτε σε υπηρεσιες..ειτε σε αγγαρειες...ειτε σε εκπαιδευση..ειτε αθλητισμος...ειτε οτιδηποτε.... Επεφτα το βραδυ σαν σακι για υπνο... Και οχι μονο εγω αλλα το 95% των φανταρων .... Οσα κιλα μπηκα τοσα βγηκα.... Απο κει και περα οπως ειπα...πολλα μπορουν να παιξουν ρολο...στο αν θα παρεις ή οχι κιλα κατα την θητεια...
ziaba Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 εκανα το φανταριλικι μου και τωρα επιστρεφω στην δουλεια μου τι δικαιωματα εχω???
Miracle Worker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς πλέον να λες περήφανα ότι είσαι "άνδρας". Πέρα από την πλάκα, τίποτα. Αν βγάλεις κάρτα ανεργίας, ίσως να πάρεις ένα επίδομα αν κλείσεις ένα χρόνο άνεργος, αλλά πρέπει να τους πεις ότι τελείωσες από φαντάρος κατά την εγγραφή. Παλιά ήταν 80 ευρώ το μήνα για 6 μήνες.
ziaba Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 δεν εννουσα αυτο αλλα αν ειναι υποχρεομενος να με ξαναπαρει ο εργοδοτης κτλ κατι διαβασα στο google αλλα ειναι παλια μηπως εχουν αλλαξει οι νομοι απο τοτε
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 δεν εννουσα αυτο αλλα αν ειναι υποχρεομενος να με ξαναπαρει ο εργοδοτης κτλ κατι διαβασα στο google αλλα ειναι παλια μηπως εχουν αλλαξει οι νομοι απο τοτε Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι υποχρεωμένος να σε πάρει πίσω και να σε κρατήσει τουλάχιστον για 6 μήνες. (όλα αυτά όμως με την προϋποθεση πως όταν έφυγες για το στρατό, κατέθεσες στον εργοδότη το χαρτί κατάταξης κλπ ώστε να είσαι σε μιας μορφής άδειας ανευ αποδοχών). 1
ziaba Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, είναι υποχρεωμένος να σε πάρει πίσω και να σε κρατήσει τουλάχιστον για 6 μήνες. (όλα αυτά όμως με την προϋποθεση πως όταν έφυγες για το στρατό, κατέθεσες στον εργοδότη το χαρτί κατάταξης κλπ ώστε να είσαι σε μιας μορφής άδειας ανευ αποδοχών). Οταν εφυγα τους πηγα το χαρτι που με καλουν κ τωρα το απολυτηριο του στρατου....και το χω πει εδω κ 3 χρονια πριν οτι θα φυγω με την ταδε εσσο που τα χω κανονισει στην στρατολογια
Προτεινόμενες αναρτήσεις