Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

/offtopic

το υποψιάστηκα ότι ήσουν ΔΕΑ η κάτι παρόμοιο. Αγγαρείες σαν YEA A δηλαδή 1,5 μηνα. Τέσπα, εγώ βλέπω ότι κρίνεις κάποιον που υπηρέτησε με το ζόρι αν ήταν χαμένος χρόνος η θητεία του, τη στιγμή που εσύ πηγες εθελοντικά. Να μην αναφερθώ στα αλλα λογικά σφάλματα που κανεις, να υποθέσω ότι πιστεύεις ότι παρήγαγες και εθνικό έργο

offtopic/

Η ύπαρξη στρατού ναι, θεωρώ ότι παράγει εθνικό έργο, με την έννοια ότι μακροπρόσθεσμα ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ είναι επικίνδυνη.

Τώρα το τι και ποιές αγγαρείες έκανα εγώ δεν έχει να κάνει με το θέμα μας.

Το αν εγώ ήμουν τυχερός (ξέρω πολλούς ΔΕΑ που μετάνιωσαν πικρά που πήγαν) ή βίσμα δεν παύει να μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω τα όσα πιστεύω.

Εθελοντής στο στρατό δε πήγα πάντως αλλά δεν έκατσα ποτέ να κλαφτώ τι θα είχε γίνει αν αντι να είχα πάει στρατο ξεκίναγα να δουλέυω μετά το πολυτεχνείο.

...

ΥΓ

Δεν τον επικρίνω επειδή πιστεύει ότι ήταν χαμένος χρόνος (που δε το κατάλαβα από το ποστ του) τον επικρίνω από το κλαψουριάρικο ύφος του και το ότι προπαθει να βρει εξήγηση στο τι πήγε στραβά σε κάτι που στη τελική ήταν δεδομένο και δε του κλήρωσε στα ξαφνικά.

• Απαντ. 233
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι να μου εξηγήσεις? αφού δεν κατάλαβες τι λεω 

οι καθαρίστριες τι δουλειά έχουν αφου ειναι δουλειά του φαντάρου να καθαρίζει ?

ΓΙΑΤΙ πληρώνομεν καθαρίστριες ?

Πληρώναμε θες να πεις. Γιατί με τις τελευταίες εκκαθαρίσεις οι περισσότερες καθαρίστριες που υπάγονταν στο Υπουργείο Άμυνας πήραν πόδι.

Δημοσ.

Πού είχατε καθαρίστριες; Μόνο σε νοσοκομείο έχω συναντήσει καθαρίστριες, όχι σε κανονική μονάδα

φαντάζομαι δεν εννοεί σε τάγμα αλλά σε κάποιο κέντρο όπου εκεί καταλαβαίνω την χρησιμότητά τους.

Το να είχε καθαρίστριες το ΤΥΠΕΘ μου πχ για να μαζεύουν τις γόπες του κάθε βρωμίλου ή να τους ακολουθούν με ΡΕΟ σε βολές/πορείες μη τυχόν και πετάξουν κανα κουτάκι / πακέτο τσιγάρα το θεωρώ υπερβολικό.

Δημοσ.

Η ύπαρξη στρατού ναι, θεωρώ ότι παράγει εθνικό έργο, με την έννοια ότι μακροπρόσθεσμα ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ είναι επικίνδυνη.

Τώρα το τι και ποιές αγγαρείες έκανα εγώ δεν έχει να κάνει με το θέμα μας.

Το αν εγώ ήμουν τυχερός (ξέρω πολλούς ΔΕΑ που μετάνιωσαν πικρά που πήγαν) ή βίσμα δεν παύει να μου δίνει το δικαίωμα να πιστεύω τα όσα πιστεύω.

Εθελοντής στο στρατό δε πήγα πάντως αλλά δεν έκατσα ποτέ να κλαφτώ τι θα είχε γίνει αν αντι να είχα πάει στρατο ξεκίναγα να δουλέυω μετά το πολυτεχνείο.

...

ΥΓ

Δεν τον επικρίνω επειδή πιστεύει ότι ήταν χαμένος χρόνος (που δε το κατάλαβα από το ποστ του) τον επικρίνω από το κλαψουριάρικο ύφος του και το ότι προπαθει να βρει εξήγηση στο τι πήγε στραβά σε κάτι που στη τελική ήταν δεδομένο και δε του κλήρωσε στα ξαφνικά.

η ύπαρξη του συγκεκριμένου στρατού που έχουμε είναι ένας από τους λόγους χρεοκοπίας της χώρας. Μιλάς γενικά και αόριστα λες και σε όλες τις χώρες είναι το ίδιο. Εθελοντής πηγες YEA, αυτό λέω. Ναι το δικαίωμα το έχεις, αλλα εμείς δεν έχουμε την υποχρέωση να σε πάρουμε στα σοβαρά.

• Like 1
Δημοσ.

και στο κτήριο της ταξιαρχίας μας είχε πάντως qsis...

Τις είχα ξεχάσει αυτές, γιατί ήταν ανύπαρκτες

Κάτω αν δε καθάριζα εγώ θα είχε άπειρη βρώμα

Πάντως στο 424 που μας έκαναν θάλαμο και τουαλέτες καλύτερα να μην υπήρχαν γιατί ήταν τελείως ανίκανες.ζητούσαμε να καθαρίζουμε εμείς και δε μας άφηναν

Δημοσ.

Ρε συ Pablo_Hasan, εσύ τι θα ήθελες να γίνει τελικά με το Στρατό; Να καταργηθεί; Να γίνει μισθοφορικός; Να μεταρυθμιστεί;

Εντάξει, δε γουστάρεις τη φάση, αυτό το πιάσαμε. Αλλά κάπου νομίζω τα έχεις μπλέξει με δημάρχους, ΥΕΑ, καραβανάδες, χαμένους χρόνους, γόπιν' και τα σέα. Κολλάς διαφορετικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και τα προβάλλεις ως αποκλειστικότητα του Στρατού.

Όλοι οι υπόλοιποι που δεν περάσαμε τόσο άσχημα, τι λες, δεν αντιμετωπίσαμε καφρίλες; Σε άλλο Στρατό πήγαμε;

Δημοσ.

έχω γράψει και πιο πριν, ας γίνει εθελοντικός να πηγαίνει οποιος θέλει και να κάνει σωστή εκπαίδευση, χωρίς βύσματα, γιοταδες, κτλ . Η λειτουργία του τώρα είναι από τις παθογένειες του ελληνικού κράτους.
Τώρα ότι κάποιοι περάσατε καλά, φαίνεται, αφού έχετε φτάσει να υπερασπίζεστε αυτό το καρκίνωμα.

• Like 3
Δημοσ.

έχω γράψει και πιο πριν, ας γίνει εθελοντικός να πηγαίνει οποιος θέλει και να κάνει σωστή εκπαίδευση, χωρίς βύσματα, γιοταδες, κτλ . Η λειτουργία του τώρα είναι από τις παθογένειες του ελληνικού κράτους.

Αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορεί να γίνει εθελοντικός;

Τώρα ότι κάποιοι περάσατε καλά, φαίνεται, αφού έχετε φτάσει να υπερασπίζεστε αυτό το καρκίνωμα.

Δεν έγραψα πως "πέρασα καλά", αλλά πως "δεν πέρασα άσχημα". Είναι σαφής η νοηματική διαφορά μεταξύ των δύο φράσεων νομίζω. Επίσης, δεν υπερασπιζόμαστε το "καρκίνωμα" όπως λες, προσωπικά τουλάχιστον υπερασπίζομαι το θεσμό της υποχρεωτικής θητείας. Σαφώς και πρέπει να μεταρυθμιστεί ο Στρατός. Αλλά και αυτή η γκρίνια πολλών για όλα όσα αφορούν το θεσμό, μου είναι ακατανόητη.

Δημοσ.

Ποιός να βάφει το στρατόπεδο ?

Δηλαδή αν δεν σου έχουν κάποιον να σου καθαρίζει αυτά που λερώνεις (με λίγα λόγια αν δε σου έχει υπηρέτρια) ο ΕΣ δεν έχει νόημα να πας στρατό ?

χμ .... είναι και αυτό μια άποψη.

δε διαβαζεις σωστα.

ειπα θα καθαριζω αυτα που λερωνω.

οχι αυτα που λερωνουν οι αλλοι.

και επισης θελω να πληρωνομαι.

Δημοσ.

δε διαβαζεις σωστα.

στον στρατο υποτιθεται οτι δουλευεις σαν ομαδα..κανει μαλακιες ενας την πληρωνουν ολοι...λερωνει καποιος..καθαριζουν ολοι

το every man for himself ειναι σε αλλον στρατο 

και ναι να πληρωνομαστε..θελουμε και ενσημα και δωρα χριστουγεννων και πασχα!!!αα και μπονους βολων και ασκησεων!!!

• Like 3
Δημοσ.

Εθελοντής πηγες YEA, αυτό λέω.

So what ? 

Ναι το δικαίωμα το έχεις, αλλα εμείς δεν έχουμε την υποχρέωση να σε πάρουμε στα σοβαρά.

Κανείς δε υποχρεώνει κανέναν να πάρει τον άλλο στα σοβαρά ... ούτε εσένα εμένα, ούτε έμενα το τύπο που κλαίγεται γιατί τον "πήρανε φαντάρο" και καταστράφηκε η ζωή του.

στον στρατο υποτιθεται οτι δουλευεις σαν ομαδα..κανει μαλακιες ενας την πληρωνουν ολοι...λερωνει καποιος..καθαριζουν ολοι

και ναι να πληρωνομαστε..θελουμε και ενσημα και δωρα χριστουγεννων και πασχα!!!αα και μπονους βολων και ασκησεων!!!

Μη βαζεις δύσκολα.

• Like 2
Δημοσ.

αν θες να πληρωνεις μαλακιες be my guest.προφανως θα εισαι και ο πρωτος στο να τις κανεις.

εγω δε ψηνομαι ιδιαιτερα να κανω παρεα με καθυστερημενους ανικανους και ξεπλενηδες με το ζορι.

ε να κανουμε και τους μονιμαδες εθελοντες τοτε.γιατι να πληρωνονται?

επισης οταν πας φανταρος τοτε θα εχεις αποψη για το φανταριλικι.μεχρι τοτε αστο.

• Like 1
Δημοσ.

δε διαβαζεις σωστα.

ΟΚ δε λέω να πληρώνεσαι ... αλλά αντίστοιχα γιατί να μη πληρώνεις το σχολείο σου ?

Αν δεν "χρωστάς" δε σου "χρωστάνε".

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ δε λέω να πληρώνεσαι ... αλλά αντίστοιχα γιατί να μη πληρώνεις το σχολείο σου ?

το σχολειο το πληρωνω μεσω φορων.

Δημοσ.

Μην λαϊκίζεις άδικα. Το θέμα με την υποχρεωτική θητεία δεν είναι "οικονομικό". Είναι πολιτικό.

Εγώ ας πούμε έχω λεφτά και μπορώ να προσλάβω έναν άνθρωπο να κάνει την θητεία μου, για 'μένα. Έχεις αναρωτηθεί γιατί δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...