salazar1991 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δείτε την παρουσίαση εδώ http://en.miui.com/thread-7486-1-1.html Μιλάμε για τρομερό κινητό.Θα βγει σε εκδόσεις ανάλογα με τον επεξεργαστή(Tegra/Snapdragon) και σε τρομερή τιμή
gdriver Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 kάπου διάβασα πως θα βγεί μόνο με τον nvidia επεξεργαστή. όπως και να είναι εάν έχει τιμή καλλίτερη του oppo το find 5 θα πάει άπατο. το οποίο χωρίς 4g , θύρα επέκτασης και αλλαγή μπαταρίας στα 32 gb ,έχει 429 ευρώ. αυτά που προείπα έχουν για μένα σημασία ( το 4g πολύ λίγο αλλά τα άλλα τα θεωρώ ''πρέπει'') , άλλους μπορεί να μη τους λένε το οτιδήποτε. προσωπικώς εάν και δεν το έχω δει ποτέ το oppo το xiaomi το προτιμώ , ακόμα και αν έχει πλέον ευρωπαϊκό μαγαζί. σιγά σιγά να πέσουν και οι τιμές στα ''πιο επώνυμα'' ας πούμε. το lg g2 μου αρέσει πάρα πολύ ασχέτως και αν ξέρω πως δε θα υπάρξει ποτέ ενημέρωση λογισμικού, και πιστεύω πως θα βγεί στην αρχη ακριβα και αργότερα λόγο ανταγωνισμού θα πέσει κατακόρυφα. ειδικά που τώρα θα κάνουν την εμφάνιση τους τα κινέζικα.
salazar1991 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Υπάρχουν 2 εκδόσεις ανάλογα τον επεξεργαστή.Διαλέγεις και παίρνεις.4G δυστυχώς δεν έχει.Η τιμή για τα 16GB είναι γύρω στα 250 ευρώ.Το κακό είναι ότι για να το πάρεις πρέπει αναγκαστικά να το παραγγείλεις από κατάστημα το οποίο θα το πουλάει ακριβότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα