SolicitedCrib4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Φίλοι και Φίλες, Κάνοντας ένα σκανάρισμα για ιούς σήμερα στον υπολογιστή μου βρήκα τον εξής ιό: Operating Memory msiexec(1408) a variant of Win32 TrojanDownloader.Wauchos.B trojan unable to clean Τι να κάνω;
JamesSP472 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μπες από safe mode και σκάναρε με malwarebytes.
flik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στο msiexec ε; Τι antivirus έχεις; Eset; Πιθανόν να αναγνώρισε και κανένα πρόγραμμα που έρχεται bundled με κάνα toolbar ως Downloader. Κάνε σάρωση με malwarebytes και hitman pro. Δωρεάν.
SolicitedCrib4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι eset έχω. Για τις σαρώσεις που λες πρέπει να είναι απο safe mode? Το hitman pro να το κατεβάσω απο εδώ: http://www.surfright.nl/en/hitmanpro/
JamesSP472 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Από safe mode θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα αλλά το scan μπορεί να γίνει και σε κανονική λειτουργία.
SolicitedCrib4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Να τα εγκαταστήσω αφού έχω μπει σε safe mode ή όχι; Επίσης πειράζει που ο υπολογιστής δεν έχει internet;
SPANK Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Καλύτερα κανε εγκατάσταση και updates σε κανονική λειτουργία και μετα μπες σε safe mode και κανε scan , οχι δεν χρειάζεται να εχεις internet
flik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά το hitman pro απαιτεί σύνδεση internet, αλλιώς δε λειτουργεί. Επίσης τις ενημερώσεις για το malwarebytes πώς θα τις κατεβάσεις; 1
SolicitedCrib4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Χρειάζεται να έχω τις τελευταίες ενημερώσεις;
flik Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τα προγράμματα αυτά, και γενικά οι scanners, διαθέτουν μια βάση δεδομένων, βάσει των οποίων ταυτοποιούν τα δεδομένα που βρίσκουν με μια συγκεκριμένη μόλυνση. Το κάθε setup περιλαμβάνει βάσεις που μπορεί να είναι κατά μέσο όρο 2-4 εβδομάδων παλιές. Εσύ μάλλον έχεις μολυνθεί απο πιο νέα μόλυνση. Αλλά γιατί δεν έχεις internet; Δεν είναι αυτός ο υπολογιστής απο τον οποίο γράφεις; Δε χρειάζεσαι safe mode, η σάρωση είναι η ίδια, το safe mode χρειάζεται μόνο όταν ο καθαρισμός δεν είναι επιτυχής γιατί μολύνθηκε αρχείο συστήματος που χρησιμοποιείται στην κανονική λειτουργία, αν και ακόμα και εκεί τα περισσότερα προγράμματα σπάνια βρίσκουν πρόβλημα, γιατί καθαρίζουν μετά απο επανεκκίνηση, λίγο πριν φορτώσουν όλα τα modules του λειτουργικού. Μπορείς βέβαια να μπεις safe mode with networking στο οποίο έχεις και πρόσβαση στο internet.
SolicitedCrib4 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτον τον έχω για παιχνίδια και για καμιά δουλειά δεν είναι ο βασικός μου. Και το eset που έχω έχει ένα μήνα να ενημερωθεί και τον βρήκε τον ιό.
SolicitedCrib4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Έλειπα από το σπίτι αυτές τις μέρες και γι αυτό δεν είχα την ευκαιρία να σκανάρω με mbam. Το έκανα σήμερα, βρήκε δυο μολυσμένα αντικείμενα τα διέγραψε και έκανα scan και με το eset και είμαι ένταξει. Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια που μου προσφέρατε!
Sirios8e Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Miα σχετικη ερωτηση. Το antivirus kingsoft, βλεπει σαν trojan το προγραμμα driver fusion απο την επισημη ιστοσελιδα. Υπαρχει τετοια περιπτωση (και μαλιστα downloading μεσω της cnet)?
flik Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε το direct link απο το download.com, αν και εκεί το βλεπει ως trojan αγνόησέ το ή κάντο exclude.
Sirios8e Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε το direct link απο το download.com, αν και εκεί το βλεπει ως trojan αγνόησέ το ή κάντο exclude. Συγνωμη, αυτο ειναι παρομοιο με το virustotal? γιατι το μονο που μου μετρησε ηταν η ταχυτητα του internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα