Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν θέλω ένα laptop το οποίο να σηκώνει παιχνίδια γιατί είμαι φοιτητής και δεν με βολεύει το desktop.

Επειδή είμαι άσχετος από laptops ακούω προτάσεις.Τιμή να μην ξεπερνάει τα 800-900 ευρώ.

Δημοσ.

τσιμπατο οσο υπαρχει μονο που Οπτικός Δίσκος Δεν περιλαμβάνεται.(παιρνεις εξωτερικο dvd στην χειροτερη) αλλα στα παιχνιδια σκοτωνει σ'αυτη την τιμη δεν πιστευω να υπαρχει πιο δυνατο λαπτοπ για game

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200022727&t=LENOVO%20IDEAPAD%20Y500A%2059-358242%2015.6%27%27%20INTEL%20CORE%20I5-3210M%204GB%201TB%20NVIDIA%20GF%202%CE%A7GT650M%204GB%20FREE%20DOS

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε ένα ψάχτηρι στο internet για εγκατάσταση μέσω USB flash. Εύκολη κι ανώδυνη και ειδικά των 8 εξαιρετικά γρήγορη.

Αποστολή από το παμπάλαιο<br />με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Για παιχνίδια ειναι καλυτερο το Lenovo το θέμα είναι τι σε ενδιαφέρει περισσότερο.

Αν παίζεις περισσότερο πήγαινε στο lenovo αλλα πρώτα πάρε ενα τηλέφωνο και ρώτα για την εγγύηση αν ισχύει κ.λ.π. γιατί είναι παραεισαγωγή, στο Dell δεν τίθεται τέτοιο θέμα έχει 2 χρόνια εγγύηση απο την Dell και έρχονται στο χωρο σου και το φτιάχνουν στα + οτι μπορείς να την επεκτήνεις μέχρι τα 5 χρόνια.

Δημοσ.

Για παιχνίδια ειναι καλυτερο το Lenovo το θέμα είναι τι σε ενδιαφέρει περισσότερο.

Αν παίζεις περισσότερο πήγαινε στο lenovo αλλα πρώτα πάρε ενα τηλέφωνο και ρώτα για την εγγύηση αν ισχύει κ.λ.π. γιατί είναι παραεισαγωγή, στο Dell δεν τίθεται τέτοιο θέμα έχει 2 χρόνια εγγύηση απο την Dell και έρχονται στο χωρο σου και το φτιάχνουν στα + οτι μπορείς να την επεκτήνεις μέχρι τα 5 χρόνια.

Τον έχω βρει στο e-shop http://www.e-shop.gr/product?id=PER.904434

2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ίδιων ή καλύτερων χαρακτηριστικών!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...