LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Είδαμε πως έγινε τέλειος ο ΟΤΕς μετά την ιδιωτικοποίηση και ξανά μανά κρατικοποίηση. Είδαμε και πως τα πήγαν οι ιδιωτικές εταιρίες ενέργειας. Μιλάμε για ανάπτυγξη που περιμένουμε από τους ιδιώτες του Μπανανιστάν,όχι αστεία. 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Είδαμε πως έγινε τέλειος ο ΟΤΕς μετά την ιδιωτικοποίηση και ξανά μανά κρατικοποίηση. Είδαμε και πως τα πήγαν οι ιδιωτικές εταιρίες ενέργειας. Μιλάμε για ανάπτυγξη που περιμένουμε από τους ιδιώτες του Μπανανιστάν,όχι αστεία. εγω παντως εχω VDSL
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Είδαμε πως έγινε τέλειος ο ΟΤΕς μετά την ιδιωτικοποίηση και ξανά μανά κρατικοποίηση. Είδαμε και πως τα πήγαν οι ιδιωτικές εταιρίες ενέργειας. Μιλάμε για ανάπτυγξη που περιμένουμε από τους ιδιώτες του Μπανανιστάν,όχι αστεία. Μια χαρα ειναι ο ΟΤΕ και το κυριοτερο δεν επιβαρυνει πλεον τον Προυπολογισμο με επιδοματα θερμανσης κινητηρα ,εφ'απαξ και υπεραριθμα κομματοσκυλα να δουλευουν εκει μεσα. Αυτο που ειδαμε τοσα χρονια ηταν ο κρατισμος, το αλλο που λες δεν εχεις προλαβει να το δεις ακομα κατοικος Σοβιετιας εισαι μολις γινεις δυτικου τυπου ξαναμιλαμε. Aυτο που ειδαμε μονο ειναι 30% ανεργια στον Ιδιωτικο τομεα και μηδενικη ανεργια στις ιερες αγελαδες... Παρε και αυτο και καληνυχτα: Site: http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1785607">Δύο παράλληλοι κόσμοι Πηγή:www.capital.gr
Porg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Είδαμε πως έγινε τέλειος ο ΟΤΕς μετά την ιδιωτικοποίηση και ξανά μανά κρατικοποίηση. Τι εννοείς με το ξανά μανά κρατικοποίηση;
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι ο ΟΤΕ και το κυριοτερο δεν επιβαρυνει πλεον τον Προυπολογισμο με επιδοματα θερμανσης κινητηρα ,εφ'απαξ και υπεραριθμα κομματοσκυλα να δουλευουν εκει μεσα. Αυτο που ειδαμε τοσα χρονια ηταν ο κρατισμος, το αλλο που λες δεν εχεις προλαβει να το δεις ακομα κατοικος Σοβιετιας εισαι μολις γινεις δυτικου τυπου ξαναμιλαμε. Aυτο που ειδαμε μονο ειναι 30% ανεργια στον Ιδιωτικο τομεα και μηδενικη ανεργια στις ιερες αγελαδες... Παρε και αυτο και καληνυχτα: Site: http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1785607">Δύο παράλληλοι κόσμοι Πηγή:www.capital.gr ο οτε μια χαρα κερδος εβγαζε παντα.
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τα εχουμε ξαναπει αυτα με το κερδος μην ξαναλεμε τα ιδια αυτο ελειπε να μην εβγαζαν κερδος μονοπωλια ηταν και ειναι ακομα οπως η ΔΕΗ . Το θεμα ειναι ποσο κερδος εβγαζε με τι εξοδα και ποσο επιβαρυνε τα δημοσια ταμεια τα διαφορα ταμεια των υπαλληλων του .
DrLo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τα ΕΛΤΑ δουλεύουν ΑΨΟΓΑ και σε ανταγωνιστικές τιμές. Όχι δεν είμαι υπάλληλος τους, απλά στέλνω συχνά πολλά πραγματάκια και εντός και εκτός. Κρίμα αν τα πάρει ιδιώτης, θα μας σκίσει στις αυξήσεις :/ Σε αυτό θα σύμφωνήσω ... εφόσον δε χρειαστεί να κάτσεις στην ουρά. Το να στείλεις γράμμα/φάκελο φυσικά είναι πολύ βολικό με τα ΕΛΤΑ. Να πάρεις κάτι είναι βάσανο όταν πρέπει να κάτσεις πίσω από 35 παπούδες και γιαγιάδες που πάνε στα ΕΛΤΑ να πληρώσουν τη ΔΕΗ. Αν τα ΕΛΤΑ σπάζανε σε μέρη θα ήμουν τακτικός πελάτης της ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ εταιρείας ... ούτε ΔΕΗ, ούτε ΟΤΕ ούτε κλείσεις τροχαίας και μια σειρά από άλλες υπηρεσίες που απλά είναι εμπόδιο για αυτόν που θέλει απλά να στείλει/πάρει αλληλογραφία/δέματα.
Getta Robo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τα ΕΛΤΑ δουλεύουν ΑΨΟΓΑ και σε ανταγωνιστικές τιμές. Περνα μια βολτα απο της Καλλιθεας. Μεχρι που και καπνιζουν εντος των ελτα και μπροστα σου ενω εξυπηρετησε! Γαλαζια μαντολατα ανταγωνιστικες τιμες εχουν, επειδη ειναι λιγο φθηνοτερα απο πχ της Σουηδιας; Που εχουνε και τεσσερις φορες πανω μισθο; 1
caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 ΕΙΝΑΙ πιο φθηνά σε σχέση με τα courier, που είναι η μόνη εναλλακτική. Από Καλλιθέας όμως πράγματι δεν έχω εικόνα.Come to think about it, μπορεί να είμαι και biased, γιατί κατά μια διαολεμένη σύμπτωση σε όσες περιοχές έχω μείνει οι ταχυδρόμοι των ΕΛΤΑ ήταν διαμάντια - σε φάση να μου φέρνουν πράγματα στην πόρτα, ενώ δεν είχαν την υποχρέωση -.Και στον αντίποδα courier που και με γδέρνανε, αλλά και με έπαιρναν τηλέφωνο "θα είστε στο σπίτι...;", βιδωνόμουν εγώ μέσα να περιμένω, δεν έρχονταν και μετά στη 13:00 έπαιρνα τηλέφωνο για να ακούσω "ααα το παιδί δεν θα πρόλαβε, αύριο τώρα ή περάστε από εδώ..."Γενικά η ποιότητα υπηρεσιών που απολάμβανα ήταν καλύτερη στην πλευρά των ΕΛΤΑ, και με υποπολλαπλάσιο κόστος. Κάτι μου λέει ότι αυτό θα αλλάξει, αν αλλάξει και το ιδιοκτησιακό. 2
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι ο ΟΤΕ και το κυριοτερο δεν επιβαρυνει πλεον τον Προυπολογισμο με επιδοματα θερμανσης κινητηρα ,εφ'απαξ και υπεραριθμα κομματοσκυλα να δουλευουν εκει μεσα. Αυτο που ειδαμε τοσα χρονια ηταν ο κρατισμος, το αλλο που λες δεν εχεις προλαβει να το δεις ακομα κατοικος Σοβιετιας εισαι μολις γινεις δυτικου τυπου ξαναμιλαμε. Aυτο που ειδαμε μονο ειναι 30% ανεργια στον Ιδιωτικο τομεα και μηδενικη ανεργια στις ιερες αγελαδες... Παρε και αυτο και καληνυχτα: Site: http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1785607">Δύο παράλληλοι κόσμοι Πηγή:www.capital.gr Ο ΟΤΕ πάντα κερδοφόρος ήταν. Από εκεί και πέρα είναι το γνωστό κειμενάκι,ας ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα τώρα που είναι και στην μόδα η εκ του πληκτρολογίου αντίσταση και επανάσταση.Γιατί όπως είπαμε,μόνο οι ΔΥ φταίνε(που άλλωστε είναι όλοι διαβολικοί τεμπέληδες που δεν μπορούν να γράψουν το όνομα τους),ποτέ οι ιδιωτικοί.Δεν είχαν εκλογικά δικαιώματα και είναι αθώοι για την ελληνική κατάντια. Καλό βράδυ και να σκεπαστείς μην κρυώσεις. btw:Εδώ και πολύ καιρό είμαι κάτοικος Δυτικού τύπου.Μάλλον βόρειο δυτικού.
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι πολυ καλα εκανες .Φορους εδω πληρωνεις ? Aν οχι καλυτερα να μιλησω εγω που πληρωνω τις ιερες αγελαδες. Δεν εχω πει ποτε πως φταινε μονο οι ΔΥ εγω ειπα πως την κριση την πληρωνει μονο ο ιδιωτικος τομεας με το πιο σκληρο τροπο που ειναι η ανεργια. Εκτος αν κανεις πως δεν καταλαβαινεις και απαντας οτι ναναι ... Για το κερδοφορες ΔΕΚΟ και πρασινα αλογα απαντησα πιο πανω scroll up. 1
panos2171 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Στη Θεσσαλονίκη ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Τελευταία που είχα στείλει κάτι Αθήνα όσον αφο΄ρα τον tracker μέχρι να φύγει ήταν ΟΚ η ενημέρωση μετά τίποτα. Επιπλέον στον παραλήπτη δεν πήγε ποτέ ειδοποιητήριο. Στην Αθήνα δηλαδή δεν ήταν και τόσο εντάξει.
LongTom Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Kαι πολυ καλα εκανες .Φορους εδω πληρωνεις ? Aν οχι καλυτερα να μιλησω εγω που πληρωνω τις ιερες αγελαδες.Εγω δεν εχω πει πως φταινε μονο οι ΔΥ εγω ειπα πως την κριση την πληρωνει μονο ο ιδιωτικος τομεας με το πιο σκληρο τροπο που ειναι η ανεργια.Εκτος αν κανεις πως δεν καταλαβαινεις και απαντας οτι ναναι ... Για το κερδοφορες ΔΕΚΟ και πρασινα αλογα απαντησα πιο πανω scroll up. Γιατί όταν ήμουν στο ΕΛλάντα δεν πλήρωνα;Οι δικοί μου δεν πληρώνουν ακόμη; Επειδή είμαι εις την αλλοδαπήν δεν μπορώ να απαντήσω; Απαντάω ότι ναναι;Γράφεις ότι όλοι οι ιδιωτικοί απολύονται ενώ οι "ιερές αγελάδες" περνάν καλά; Για το θέμα της κερδοφορίας τι απάντησες;Ότι ήταν κερδοφόροι,αλλά εμάς δεν μας νοιάζει γιατί ήταν μονοπώλια; Δηλαδή τα λεφτά εκεί δεν μετράνε;
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ωχ αλλος απο εδω με αδυναμια κατανοησης κειμενου,ελα οκ και πολυ ασχοληθηκα τα λεμε ... 1
Baslir Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι ο ΟΤΕ και το κυριοτερο δεν επιβαρυνει πλεον τον Προυπολογισμο .... .... αυτο ελειπε να μην εβγαζαν κερδος .... http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%86%CE%AC%CF%83%CE%BA%CF%89 Ωχ αλλος απο εδω με αδυναμια κατανοησης κειμενου,ελα οκ και πολυ ασχοληθηκα τα λεμε ... Πηγαίνεις εδώ πριν ξαναποστάρεις http://www.allysatis.org/ficheeleve/eleve.php?lang=74&langaff=74
Προτεινόμενες αναρτήσεις