Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και Καλό Χειμώνα

Το επόμενο 7ημερο θα βρίσκομαι στην Αθήνα.... Το βλέπω σαν ευκαιρία για αγορά παπουτσιών αλλά επειδή πολλά φράγκα δεν παίζουν μάλλον σε τίποτα μαϊμου θα στραφώ.... Το θέμα είναι που;;;;

Γνωρίζω για την Αγία Βαρβάρα αλλά από κει και πέρα τπτ... Ξέρει κανείς κάνα άλλο μέρος;; Σε λαικές στην Αθήνα βρίσκω; Αν ναι σε ποια περιοχή;

Ευτυχώς έχω τον ηλεκτρικό ένα τετράγωνο κάτω από το σπίτι που θα μείνω υπάρχει σχετική ευκολία στις μετακινήσεις,,,,

Να ξεκαθαρίσω ότι με ενδιαφέρει μόνο για Nike μαϊμού, πχ air max + , command κλπ.

Ότι ξέρετε ευπρόσδεκτο.,..

Δεν με ενδιαφέρει για γνήσια γιατί η τιμή τους είναι απαγορευτική για την τσέπη μου....

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ολο το καλοκαιρι οι μαυροι φερνανε εξω απο το σταθμο του θησείου αλλα τις τελευταιες μερες δεν τους εχω πετυχει μπορει και να τους διωξανε.

• Like 1
Δημοσ.

Παρε ενα αληθινο παπουτσι και ασε τις μουφες... Κακο στον εαυτο σου κανεις και θα φαινεσαι και απο μακρια οτι εχεις μουφα παπουτσια.

• Like 3
Δημοσ.

1 φορά έχω πάρει μούφα παπούτσι στη ζωή μου, από Πειραιά

Puma ήταν και δεν έβγαλε βδομάδα

Αν είσαι της μαϊμούς επικεντρώσου σε μπλούζες, φόρμες κ.λπ, τα παπούτσια είναι πεταμένα λεφτά

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Βλεπω καποιους (απογευματα συνηθως μετα τις 5μιση 6 αλλα και μεσημερι) να πουλανε τετοια στο σταθμο του Περισσου.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά σας ευχαριστώ!

Γράφτε και άλλα αν ξέρετε...!

Η έστω κάνα Online shop σαν του φίλου πιο πάνω αλλά με ανάλογες τιμές για μαϊμού παπούτσια....

Μοναστηράκι παίζει τπτ;;; Δεν έχω πάει ποτέ αλλά έχω ακούσει ότι βρίσκεις ότι θες....

Δημοσ.

Κακο στον εαυτο σου κανεις και θα φαινεσαι και απο μακρια οτι εχεις μουφα παπουτσια.

Υπερβολές.

Έχω πάρει μούφα nike μια φορά αλλά έχω πάρει και ένα κάρο αυθεντικά. Μια χαρά μου κράτησαν και τα μούφα, για να μη πω ότι είχα γνήσιο Nike και σκίστηκε στο χρόνο πάνω και πετάχτηκε στα σκουπίδια, ενώ το μούφα βγήκε σκυλί και άνετο και τα πάντα.

Χώρια ότι έχω δει γνήσιο και μούφα και πραγματικά δεν μπορούσα να διακρίνω ποιο είναι γνήσιο και ποιο μαϊμού σε εμφάνιση.

Δεν μιλάμε για μούφες τύπου Adibas, Nike με αλλαγμένο σήμα κλπ. Αυτά όντως είναι για τα πανυγήρια. Υπάρχουν όμως και πιστά αντίγραφα των original.

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει εγώ. Αξίζει να μαζευτείς με 2-3 φιλαράκια να ψωνίσετε όλοι παρέα, μιας και έχει 15€ μεταφορικά σε ότι πάρεις (15 για όλα, όχι ανα κομμάτι προφανώς)

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει εγώ. Αξίζει να μαζευτείς με 2-3 φιλαράκια να ψωνίσετε όλοι παρέα, μιας και έχει 15€ μεταφορικά σε ότι πάρεις (15 για όλα, όχι ανα κομμάτι προφανώς)

Τα μεταφορικα εχουν πεσει νομιζω σε 6,5.

Δημοσ.

Τα μεταφορικα εχουν πεσει νομιζω σε 6,5.

Ανάλογα το βάρος!

Μέχρι κάποια κιλά είναι 6.5 και μετά πάει κάπου στα 10 ευρώ

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον έχεις καιρό να παραγγείλεις. Δυο παραγγελίες έκανα τις τελευταίες 2 εβδομάδες και τα μεταφορικά ήταν 7 ευρώ μέχρι περίπου 5 κιλά δέμα και 10 ευρώ για πάνω από 5 κιλά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...