zoranb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ώς άσχετος με τις αγορές από το ebay, θέλω να κάνουμε ένα demo purchase ενός προϊόντος, να μην αγοραστεί κανονικά δηλαδή αλλά να φανεί ο τρόπος σκέψης για το ποιά αποτελεί τη πιό συμφέρουσα επιλογή και γιατί. Το προϊόν που θα βάλουμε σαν demo αγορά είναι μια logic board ενός MacBookPro (A1260) 2.4 GHz Core 2 Duo (T8300) η οποία παρουσιάζει πρόβλημα και πρέπει να αντικατασταθεί. Οπότε, ποιά κατά τη γνώμη σας είναι η πιό συμφέρουσα αγορά και γιατί; Με τι βήματα θα επιλέγατε αυτο που θα επιλέξετε;
gεεckin0s Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/191319-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-ebay-2/
zoranb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Σ'ευχαριστώ αλλά έχουν γραφτεί κ εκεί τόσες μα τόσες σελίδες που εάν έχει γίνει κάποιο update εγώ πως θα το ξέρω; Μήπως πρέπει στην αρχική σελίδα να γράφονται σαν sticky οποιεςδήποτε σημαντικές ενημερώσεις υπάρχουν που καταργούν τα ήδη λεχθέντα; (λέω γω τώρα)
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ενα προϊόν σημερα πού θα κανεις την δοκιμή μπορεί να μην έχει συμφέρουσα τιμη. Το εβαυ ειναι ενα δυναμικό σιτε αγορών και θέλει υπομονή και καλο ψάξιμο
zoranb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Η δοκιμή είναι περισσότερο για να δω πως κινείται κανείς, ποιές είναι οι κινήσεις που θα πρέπει να έχει υπόψιν ώστε να έχει και το καλύτερο/πιό συμφέρον αποτέλεσμα! π.χ. το eBay Top-rated seller πόσο ρόλο παίζει, αξίζει εάν είναι στην Αμερική με καλύτερη τιμή σε σχέση με κάποιον άλλο που δεν το έχει και είναι Ευρώπη με χειρότερη τιμή, ποιόν επιλέγεις τότε κλπ. τέτοιου είδους διλήμματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα