mphxths Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Τι λες ? :fear: :fear: δεν ξερω αλβανικα να στα μεταφρασω...κανεις αλλος?
tolis_01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ο πιλότος όπως και όσοι αναπαράγουν με οποιοδήποτε τρόπο το βίντεο είναι νεοναζιστές. Εξήγησα ήδη πως ο πιλότος δεν έκανε καν κανένα ρατσιστικό σχόλιο, και ότι σημασία δεν έχει μια καταδίωξη αεροσκαφών, αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιείται το βίντεο, πόσο μάλλον σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μηνύματα. Αν ακόμα δεν γίνεται αντιληπτό, μιλάμε για ένα twitter account που δημοσιεύει βίντεο όπου παροτρύνει σε σεξουαλικές πράξεις με "κωλότουρκους", ενώ παράλληλα διαφημίζει και συμφωνεί με κηρύγματα μίσους της χρυσής αυγής (πολιτικό κόμμα και οργάνωση που ασπάζεται τον νεοναζισμό).
Cossutius. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Οτι ήταν σε αερομαχία με την αδρεναλίνη στο κόκκινο δεν έχει σημασία έ; Δεν έχει να κάνει, είναι αυτό που λέμε θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Το σχόλιο ήταν απαράδεκτο.Το χειρότερο;Πολύ φοβούμαι πως αυτός ο νεοναζιστής είναι ακόμη στη θέση του Yπερβολές. Δηλαδή αν η αερομαχία ήταν με αντιπαλο καναν Άγγλο και έλεγε τα ίδια, θα τον λέγαμε πάλι ρατσιστή? Γιατι εγω πιστεύω οτι και εσυ να ήσουν σε τέτοια φάση τα ίδια θα έλεγες. Εδω λέμε χειρότερα οπως πολύ σωστά ειπώθηκε σε έναν απλό τσακωμο...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εξήγησα ήδη πως ο πιλότος δεν έκανε καν κανένα ρατσιστικό σχόλιο, και ότι σημασία δεν έχει μια καταδίωξη αεροσκαφών, αλλά ο τρόπος που χρησιμοποιείται το βίντεο, πόσο μάλλον σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα μηνύματα. Αν ακόμα δεν γίνεται αντιληπτό, μιλάμε για ένα twitter account που δημοσιεύει βίντεο όπου παροτρύνει σε σεξουαλικές πράξεις με "κωλότουρκους", ενώ παράλληλα διαφημίζει και συμφωνεί με κηρύγματα μίσους της χρυσής αυγής (πολιτικό κόμμα και οργάνωση που ασπάζεται τον νεοναζισμό). Ρε φιλε, κανε μου τη χαρη και μη γραφεις σχολια που αναφερονται αμεσα στη πολιτικη! Κριμα ειναι να κλειδωθει το θεμα.
tolis_01 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε φιλε, κανε μου τη χαρη και μη γραφεις σχολια που αναφερονται αμεσα στη πολιτικη! Κριμα ειναι να κλειδωθει το θεμα. Αυτό είχα σκοπό να κάνω, αλλά παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν όταν τα λέω διακριτικά.
Porg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 @Cossutius μη δίνεις σημασία όταν διαβάζω χαζομάρες πετάω και εγώ καμιά για να μπορέσει να γίνει συνεννόηση 1
Silverage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεος ναζιστής επειδή έβρισε τον Τούρκο που μπορούσε ανα πάσα στιγμή να αρχίσει να του πετάει πυραύλους.Εντάξει, αν πας εσυ να αντιμετωπίσεις σε αερομαχία τον άλλο να του μιλάς στον πληθυντικό.Αν ήταν έτσι να βγάζουμε τους άλλους ναζιστές τότε το 90% των Ελλήνων έπρεπε να είναι μέσα. 1
REDODIN7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Yπερβολές. Δηλαδή αν η αερομαχία ήταν με αντιπαλο καναν Άγγλο και έλεγε τα ίδια, θα τον λέγαμε πάλι ρατσιστή? Γιατι εγω πιστεύω οτι και εσυ να ήσουν σε τέτοια φάση τα ίδια θα έλεγες. Εδω λέμε χειρότερα οπως πολύ σωστά ειπώθηκε σε έναν απλό τσακωμο... Ε ναι ρε πανω στο καβγα πολλα λεγονται
Gtr34 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ανατρίχιασα τόσο που παρολίγον να ξεχνούσα ότι πληρώνεται a.k.a. απλά κάνει την δουλειά του και ούτε είναι ήρωας ούτε τον νοιάζει απαραίτητα για κάτι πέραν από τον κώλο του. Πρότεινέ του να πάει αμισθί, να δεις τι ήρωας είναι... Tο αν είναι ήρωας η όχι δεν θα το κρίνω εγώ και ούτε με νοιάζει αν επέλεξε αυτό το επάγγελμα για τα λεφτά η όχι , απλά του αναγνωρίζω το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει απέναντι σε κάποιον που απειλεί την ζωή του . 2
N3k21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ελπίζω ο νεοναζί πιλότος να έχει αποστρατευτεί πάραυτα Δεν έχει να κάνει, είναι αυτό που λέμε θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Το σχόλιο ήταν απαράδεκτο.Το χειρότερο;Πολύ φοβούμαι πως αυτός ο νεοναζιστής είναι ακόμη στη θέση του Υγ ακόμη δεν μπορώ να ξεπεράσω το ΣΟΚ απτο νεοναζιστικό παραλήρημα της Παπαχρήστου και του πιλότου Ιδιοφυές τρολάρισμα, δυστυχώς μόνο με virtual likes μπορώ να εκφράσω το σεβασμό μου! 3
Cossutius. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ πάντως θα του πετάξω ένα τριαντάφυλλο και θα του πω "Αγαπημένε μου γείτονα, αναχαιτίσου απο μόνος σου σε παρακαλώ και έλα να σε κεράσω ένα καφεδάκι" (Το σκηνικό μου θύμισε το Allien 2. Μέσα στο άντρο των Αλλιεν, έχει πάει η ομάδα κομάντος οπου τους απαγορεύουν να χρησιμοποιούν σφαίρες....ατακα κομαντο - Και πως θα τουσ αντιμετωπίσουμε?Με άσχημα λόγια?? :-P)
mathsrule Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Για όσους δεν το κατάλαβαν, ο Porg σας δούλευε τόση ώρα ψιλό γαζί.
Gtr34 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν έχει να κάνει, είναι αυτό που λέμε θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Το σχόλιο ήταν απαράδεκτο.Το χειρότερο;Πολύ φοβούμαι πως αυτός ο νεοναζιστής είναι ακόμη στη θέση του Στα στρατιωτικά σώματα δεν μαθαίνουν να κάνουν δημόσιες σχέσεις με το εχθρό, μαθαίνουν πως να τον σκοτώνουν. Το Internet έχει πολλά άρθρα σχετικά με τους νεοναζί με τον ναζισμό γενικότερα , κανε ένα κόπο να μάθεις τι είναι, γιατί απέχει πολύ από αυτό που θεωρείς εσύ .
caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν ο στρατός διαρρέει επίτηδες τέτοιο footage, τότε μια χαρά δημόσιες σχέσεις επιχειρεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις