NINJA_MOUSE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ενα βίντεο που έφτιαξα για την σχολή πολεμικών τεχνών που πηγαίνω. Ζορίστηκα πάρα πολύ με τον παλιό μου υπολογιστή (πήρα καινούργιο τώρα ) και για αυτό υπάρχουν ατέλειες κυρίως στα transitions. Δεν μπορούσα να δουλέψω με λεπτομέρεια μιας και το video ακόμα και με την μέθοδο proxy κατά την επεξεργασία έπαιζε σπαστά. ευπρόσδεκτα τα σχόλια! [yt] [/yt
mphxths Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 οι γονατιες και οι αγκωνιες πανε συννεφο.....οχι και τοσο τεχνη ΥΓ : το μωρο με τα μαυρα μαλλια και την κοτσιδα θα μας την γνωρισεις ?
NINJA_MOUSE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 οι αγκώνες και τα γόνατα φίλε μου είναι τέχνη. οι πιρουέτες και οι αεροκλοτσιές ειναι και αυτές τέχνη . Ανάλογα το στύλ πάντα και την προσέγγιση. 1
NINJA_MOUSE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 πριν αναλύσουμε τον όρο πολεμική τέχνη, να πω οτι εκπαιδεύονται στην σχολή αυτή σώματα ασφαλείας. Ο ένας εκ τον εκπαιδευτών είναι και ο εκπαιδευτής στην στρατιωτική σχολή Ευελπίδων. Για αυτό υπάρχει το πιστόλι. Κάποτε υπήρχαν σπαθιά, τσεκούρια κτλ. Το να εκπαιδεύσεις κάποιον σήμερα στο σπαθί , που θα πάει επίγειος μισθοφόρος στην Λιβή δεν είναι και πολύ χρήσιμο. Το πιστόλι απο όσο γνωρίζω δεν απευθύνεται σε πολίτες.
mphxths Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 η τεχνη ειναι να αντιμετωπιζεις την καθε περιπτωση με καποια λαβη,χτυπημα,συνδυασμο λαβης/χτυπηματος δεν αμφιβαλλω οτι οι ανθρωποι στο βιντεο γνωριζουν την δουλεια τους..αλλα σορρυ κιολας 9 στις 10 φασεις ηταν αγκωνιες και γονατιες...δηλ το ιδιο για ολα ? για το πιστολιδι μην αναφερθω....ο κανονας λεει...το πιστολι/οπλο/τυφεκιο σημαδευει εκει που κοιταει το κεφαλι Στο 2:10 βλεπουμε ξεκαθαρα οτι αυτο δεν εφαρμοζεται..ο τυπος αλλου εχει το οπλο αλλου κοιταει...βγαζει το κεφαλι και ανετα αν υπηρχε καποιος "αντιπαλος" του την ειχε παιξει την πιστολια.... Δεν γινεται με αυτον τον τροπο η "εκκαθαριση οικιας"
tritonas00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 νομιζα οτι βλεπαμε τα γραφεια της Χ... , ισως σε καποια στιγμη συσκεψης. 3
alex_000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ενα βίντεο που έφτιαξα για την σχολή πολεμικών τεχνών που πηγαίνω. Ζορίστηκα πάρα πολύ με τον παλιό μου υπολογιστή (πήρα καινούργιο τώρα ) και για αυτό υπάρχουν ατέλειες κυρίως στα transitions. Δεν μπορούσα να δουλέψω με λεπτομέρεια μιας και το video ακόμα και με την μέθοδο proxy κατά την επεξεργασία έπαιζε σπαστά. ευπρόσδεκτα τα σχόλια! [yt] [/yt Καλά ξηγιέστε παιδιά και πολλά μπράβο για την πώρωση σας και το βίντεο σου, αλλά να βάζουμε και κάνα γαντάκι που και που, μόνο με την αερομαχία και την εναλάξ προπόνηση συγκεκριμένων τεχνικών δεν γίνεται δουλεια. Το γεγονός οτι το βίντεο δεν δείχνει σπαρινγ σημαίνει οτι δεν κάνετε αρκετά σωστά? (να κάνετε χωρίς γάντια δεν παίζει δεν θα είχε κανείς δόντια)
NINJA_MOUSE Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 φίλε μπήχτη, οι περισσότεροι στο βίντεο είναι αρχάριοι . απο εκεί και πέρα αυτό που λες δεν το γνωρίζω . δεν έχω κάνει εκπαίδευση στο πιστόλι απλά θα σου πώ οτι ο εκπεδευτής δεν έιναι τυχαίος, Έχει εκπαιδευτe;i στον στρατό νοτίου αφρικής, στο ισραήλ κτλ. μάλιστα είναι , ;ένας απο τους ελάχιστους αναγνωρισμένους (κάτω απο 10 στο σύνολο) απο τον Dennis Hanover . Μπορείς να το τσεκάρεις εδώ http://www.planetsurvival.com/thehisthisardutdennissurvival/ νομιζα οτι βλεπαμε τα γραφεια της Χ... , ισως σε καποια στιγμη συσκεψης. είναι αρκετά προσβλητικό αυτό που γράφεις. αν και δεν σε αδικώ μου το είπαν και άλλοι. Καμία σχέση πάντος. Παιδιά για απορίες για το σύστημα υπάρχει στο site. Απλά με ενδιαφέρει αν σας άρεσε το βίντεο. Δεν είμαι ειδικός στις πολεμικές τέχνες αυτού του είδους. Αν θελετενα μιλήσουμε για judo ευχαρίστως
adi32 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ειμαι κατα των πολεμικων τεχνων Γιατι τοση βια ? Αδικα κοπανατε χερια ποδια μυτες δοντια..... Τα οπλα γι αυτο τα εδωσε ο Θεος 3
mphxths Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 oσο για αυτο που ειπα με την τεχνικη με το οπλο...δες την ταινια "sucker punch"... εχει σχολιαστει οτι η τεχνικη που εφαρμοζουν οταν κινουνται με τα αυτοματα τα κοριτσααα στην ταινια αυτη...ειναι απο τις ειδικες δυναμεις .... σωμα και οπλο...ενα ενιαιο συνολο που κινειται μαζι....οχι αλλου κοιταει το κεφαλι αλλου το οπλο τεσπα...κουβεντα να γινεται
Sargath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος είναι αυτός ο άσχετος; Μόνο BLACK DRAGON ΛΕΜΕ! 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα