Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορεί να μου πει κάποιος γιατί υπάρχει αυτή η εταιρεία και δεν έχει κλείσει ακόμα?

Ακούστε τι μου έκαναν .... αρχές Αυγούστου επισκέφτηκα το κατάστημα Fortnet εδώ κάτω στα Χανιά Κρήτης, ο λόγος ήταν ότι είχε λήξει η δέσμευση της προσφοράς μου και απλά ζήτησα να κατεβώ σε πάγιο χωρίς να ωφεληθώ κάποιας προσφοράς για τον λόγο ότι δεν ήθελα δέσμευση γιατί είχα σκοπό να μετακομίσω σύντομα, η υπάλληλος μου είπε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει και ότι θα έπρεπε να δεσμευτώ για ένα χρόνο ακόμα για να γίνει αυτό (ανήκουστο τόσα χρόνια χρήστης δεν εχω ξανά ακούσει κάτι τέτοιο αλλάζω πάγια χωρίς καμιά δέσμευση πλην του ότι για κάποιον καιρό δεν μπορώ να ξανά αλλάξω) φεύγοντας ενημέρωσα ότι θα ακολουθήσει καταγγελία στην ΕΕΤΤ , όπως και έγινε περί τις 9 Αυγούστου.
Στις 13-14 βρήκα νέο σπίτι και στις 19 Αυγούστου ενημέρωσα τηλεφωνικά την Forthnet ότι θέλω να διακόψω την υπηρεσία double play γιατί θα μετακομίσω και ότι εκεί που θα πάω δεν έχει κάλυψη με το δίκτυο της επικοινώνησαν μαζί μου την επόμενη μέρα και έκαναν τηλεφωνικά επιβεβαίωση στοιχείων και έγινε προγραμματισμένη διακοπή για της 27 Αυγούστου όλα καλά μέχρι εδώ φανταστείτε ήμουν και πιστωτικός στον λογαριασμό.... λέω οκ και με αυτό και πλέον εχω μετακομίσει στο νέο μου σπίτι, αμ δε, τσεκάροντας την γραμμή εάν έχει κλείσει βλέπω ότι το νούμερο ακόμα και σήμερα υπάρχει και σήμερα ανακάλυψα ότι σταμάτησαν την διακοπή γιατί λέει έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ και ότι από τα καταστήματα και από την εξυπηρέτηση πελατών δεν μπορούν να με ενημερώσουν για τίποτα ενώ η γραμμή που είναι στο όνομα μου υπάρχει σε ένα σπίτι το οποίο δεν κατοικώ (έχοντας προνοήσει εχω βάλει φραγή εξερχομένων) εχω τρελαθεί με αυτό που μου συμβαίνει και δεν ξέρω αν είναι δυνατόν να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο μια εταιρεία και να την αφήνουν να λειτουργεί ακόμα .

όποιος ξέρει και μπορεί ας βοηθήσει

ευχαριστώ

ΥΓ ποτέ ξανά ποτέ σε αυτήν την άθλια εταιρεία Μακρυάαααααααααααααα

Δημοσ.

ζητας να γινει η διακοπη τωρα και απλα πεστους να σβηστει αυτο που χρωστας εφοσον ειχες πει οτι ηθελες να γινει διακοπη η οποια επιβεβαιωθηκε τηλεφωνικα.και βλεπεις τι θα σου πουν

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι δεν μιλάνε μαζί μου,εγώ εχω κρατήσει το ποτέ επικοινώνησα μαζί τους και θα το αφήσω να δω που θα το πάνε και αν τολμήσουν να κάνουν αγωγή ποτέ για χρέη μου θα πέσει πολύ γέλιο στο δικαστήριο αν το τολμήσουν,αλλά από την άλλη γουστάρω να τους ξεσκίσουν με κάνα βαρβάτο πρόστιμο από την ΕΕΤΤ και για αυτό και μόνο θα το τραβήξω όσο μπορώ

Δημοσ.

το θέμα είναι ότι δεν μιλάνε μαζί μου,εγώ εχω κρατήσει το ποτέ επικοινώνησα μαζί τους και θα το αφήσω να δω που θα το πάνε και αν τολμήσουν να κάνουν αγωγή ποτέ για χρέη μου θα πέσει πολύ γέλιο στο δικαστήριο αν το τολμήσουν,αλλά από την άλλη γουστάρω να τους ξεσκίσουν με κάνα βαρβάτο πρόστιμο από την ΕΕΤΤ και για αυτό και μόνο θα το τραβήξω όσο μπορώ

ωραια πηγαινε σε ενα καταστημα να συννενοηθεις.το να περιμενεις να γινει αγωγη για τα χρεη η να τρεχεις σε δικαστηριο για αυτο το θεωρω.....λυστο απο τωρα να τελειωνεις.

καλα προστιμο μην περιμενεις να πεσει για αυτο.πρεπει να γινεται κατι μαζικα .αν ηταν για καθε πελατη να πληρωνει προστιμο ο isp τοτε ο οτε επρεπε να ειχε κλησει πρωτος.

η στειλε καποιο email για να σου απαντησουν και τυπικα.εσυ πες τι εχει γινει και ζητα να μηδενιστει το ποσο και να χρεωθεις μεχρι την στιγμη που σου ειπαν οτι θα γινει η διακοπη.

Δημοσ.

ούτε από κατάστημα δέχονται να μου μιλήσουν όποιος είναι τρελός ασχολείται με την Forthnet ούτε πεθαμένος δεν ξαναπλησιάζω σε αυτήν την εταιρεία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...