Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει να σταματησεις να βλεπεις ancient alliens sto History channel ...

Sent from my ipad4 using Insomnia

History cnannel   δεν βλεπω ουτε discovery  βλεπω.οκ εαν ολοι υποστηριζετε πως ειναι φεικ δικαιωμα σας.Εγω δεν ειπα οτι να ερχονται οι εξηγοιηνοι,η οτι ειναι σημαδι του θεου και οτι αλλο υπερφυσικο.Επειδη  εχουν δοθει πολλες μαρτυριες και αποτε βλεπω comments    απ το πρωτο βιντεο που το εβαλε η γυναικα<και δεν ηταν φεικ>που πολλοι λενε πως το εχουν ακουσει αυτο τον ηχο,για αυτο το θεωρω σαν ενα παραξενο φυσικο φαινομενο.
Σε ενα αλλο βιντεο στο youtube καπιος υπ πως ειναι απο ηλεκτρομαγνητικες καταιγιδες κατι τετιο παλι.
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σοβαρά τώρα όμως ο ήχος δεν ακούγεται να είναι μακρυνός. Βάλτε μια ηλεκτρική σκούπα στα 5 μέτρα και βγάλτε βίντεο, ο ήχος που θα ακούτε δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν που θα ηχογραφηθεί στο βίντεο. Για να μην ακούγονται με σοβαρά παράσιτα πρέπει να έχουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ μικρόφωνα.

• Like 4
Δημοσ.

οκ εαν ολοι υποστηριζετε πως ειναι φεικ δικαιωμα σας.Εγω δεν ειπα οτι να ερχονται οι εξηγοιηνοι,η οτι ειναι σημαδι του θεου και οτι αλλο υπερφυσικο.Επειδη  εχουν δοθει πολλες μαρτυριες και αποτε βλεπω comments απ το πρωτο βιντεο που το εβαλε η γυναικα<και δεν ηταν φεικ>που πολλοι λενε πως το εχουν ακουσει αυτο τον ηχο,για αυτο το θεωρω σαν ενα παραξενο φυσικο φαινομενο.

Σε ενα αλλο βιντεο στο youtube καπιος υπ πως ειναι απο ηλεκτρομαγνητικες καταιγιδες κατι τετιο παλι.

Φίλε μου, εγώ προσωπικά δεν έγραψα με σκοπό να στην πω. Απλά όταν γίνεται τόσος ντόρος γύρω από κάποιο τάχα ανεξήγητο φαινόμενο, ε, πολλοί θα θελήσουν να τρολλάρουν irl.

Πολλά π.χ. από τα ψαρωτικά crop circles για τα οποία έχουν ακουστεί θεωρίες και θεωρίες, έχει αποδειχτεί πως ήταν κατασκευασμένα από ανθρώπους και απόλυτα εφικτό να δημιουργηθούν με απλές σχετικά πατέντες μέσα σε μια νύχτα.

Ε προκειμένω, με ένα μικρόφωνο 3 ευρώ από το multirama, ένα μάτσο κλειδιά, ένα κονσερβοκούτι και το freeware λογισμικό Audacity, μπορεί κάποιος με ελάχιστη εμπειρία να δημιουργήσει ανάλογους ήχους σε ένα μισαωράκι. Τους κοτσάρει μετά σε ένα βίντεο και το ανεβάζει στα social networks. Μετά έρχονται τα γνωστά χαϊβάνια και συζητάνε για επικείμενες αποκαλύψεις και εξωγήινους.

Όπως ήδη έγραψα, δεν είμαι σίγουρος για όλες τις περιπτώσεις στα βίντεό σου. Για παράδειγμα, το πρώτο βίντεο έχει ενδιαφέρον, εγώ τουλάχιστον με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω, αδυνατώ να κρίνω εάν πρόκειται για fake κατάσταση.

Όμως στα επόμενα δύο βίντεο που παρέθεσες, οι ήχοι είναι 99% fake και κάποιος με ελάχιστες γνώσεις φυσικής ή έστω κοινή λογική, μπορεί να το πάρει άνετα πρέφα.

Είναι απλά τραγικό να διαβάζεις στο ΥΤ σχόλια ενηλίκων, ανθρώπων με δικαίωμα ψήφου οι οποίοι καταπίνουν οτιδήποτε αμάσητο. Δηλαδή είναι τόσο ζώα που πιστεύουν σε HAARP και μυστικές κυβερνητικές π.χ. τεχνολογίες, αδυνατούν ωστόσο να κατανοήσουν την τεχνολογία που βρίσκεται ήδη στα σπίτια τους.

Πάντως δέχομαι πως πολλά περιστατικά είναι καθ' όλα αληθή. Το link που παρέθεσε νωρίτερα ο kage το τσέκαρες; Το άρθρο είναι εξαιρετικά επεξηγηματικό και τα όσα υποστηρίζουν οι συγκεκριμένοι επιστήμονες αρκετά πιθανά. Δεν είναι καθόλου απίθανο να δημιουργούνται τέτοιοι ήχοι εξαιτίας π.χ. γεωλογικών φαινομένων ή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Δες για παράδειγμα εδώ, εφόσον ο άνθρωπος μπορεί να κατασκευάσει τέτοιες συσκευές, γιατί να μην συμβαίνει κάτι ανάλογο και στη φύση;

Για να μην ακούγονται με σοβαρά παράσιτα πρέπει να έχουν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ μικρόφωνα.

Και όχι απλώς επαγγελματικά!

Πρέπει να έχουν συγκεκριμένου τύπου, πανάκριβα μικρόφωνα.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μου, εγώ προσωπικά δεν έγραψα με σκοπό να στην πω. Απλά όταν γίνεται τόσος ντόρος γύρω από κάποιο τάχα ανεξήγητο φαινόμενο, ε, πολλοί θα θελήσουν να τρολλάρουν irl.

Πολλά π.χ. από τα ψαρωτικά crop circles για τα οποία έχουν ακουστεί θεωρίες και θεωρίες, έχει αποδειχτεί πως ήταν κατασκευασμένα από ανθρώπους και απόλυτα εφικτό να δημιουργηθούν με απλές σχετικά πατέντες μέσα σε μια νύχτα.

Ε προκειμένω, με ένα μικρόφωνο 3 ευρώ από το multirama, ένα μάτσο κλειδιά, ένα κονσερβοκούτι και το freeware λογισμικό Audacity, μπορεί κάποιος με ελάχιστη εμπειρία να δημιουργήσει ανάλογους ήχους σε ένα μισαωράκι. Τους κοτσάρει μετά σε ένα βίντεο και το ανεβάζει στα social networks. Μετά έρχονται τα γνωστά χαϊβάνια και συζητάνε για επικείμενες αποκαλύψεις και εξωγήινους.

Όπως ήδη έγραψα, δεν είμαι σίγουρος για όλες τις περιπτώσεις στα βίντεό σου. Για παράδειγμα, το πρώτο βίντεο έχει ενδιαφέρον, εγώ τουλάχιστον με τις ελάχιστες γνώσεις που έχω, αδυνατώ να κρίνω εάν πρόκειται για fake κατάσταση.

Όμως στα επόμενα δύο βίντεο που παρέθεσες, οι ήχοι είναι 99% fake και κάποιος με ελάχιστες γνώσεις φυσικής ή έστω κοινή λογική, μπορεί να το πάρει άνετα πρέφα.

Είναι απλά τραγικό να διαβάζεις στο ΥΤ σχόλια ενηλίκων, ανθρώπων με δικαίωμα ψήφου οι οποίοι καταπίνουν οτιδήποτε αμάσητο. Δηλαδή είναι τόσο ζώα που πιστεύουν σε HAARP και μυστικές κυβερνητικές π.χ. τεχνολογίες, αδυνατούν ωστόσο να κατανοήσουν την τεχνολογία που βρίσκεται ήδη στα σπίτια τους.

Πάντως δέχομαι πως πολλά περιστατικά είναι καθ' όλα αληθή. Το link που παρέθεσε νωρίτερα ο kage το τσέκαρες; Το άρθρο είναι εξαιρετικά επεξηγηματικό και τα όσα υποστηρίζουν οι συγκεκριμένοι επιστήμονες αρκετά πιθανά. Δεν είναι καθόλου απίθανο να δημιουργούνται τέτοιοι ήχοι εξαιτίας π.χ. γεωλογικών φαινομένων ή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας.

Δες για παράδειγμα εδώ, εφόσον ο άνθρωπος μπορεί να κατασκευάσει τέτοιες συσκευές, γιατί να μην συμβαίνει κάτι ανάλογο και στη φύση;

Και όχι απλώς επαγγελματικά!

Πρέπει να έχουν συγκεκριμένου τύπου, πανάκριβα μικρόφωνα.

και για να το τελιωνω εδω τα βιντεο τα εβαλα για να δειξω το φαινομενο πως ακουστηκε και εκτος αμερικης,Αν ειναι φεικ τοτε ας ειναι δεν θα το κρινω εγω.ουτε εκανα ερευνα να δω αν ειναι φεικ.
Μια κουβεντα κανουμε .οτι και να ναι αυτος ο ηχος στη τελικη who cares?? We are all fucked :shock:     .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...