Πιγκάλ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 έχω ακούσει για διάφορα projects, νομίζω και στο Insomnia, όπου μπορεί κάποιος να πουλήσει την ισχύ της cpu. βρήκα αυτό. έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο; παίζει να βγάλουμε κανένα €; υπάρχει υπολογιστής που έτσι κι αλλιώς είναι ανοιχτός 24/24ωρο. οπότε δε μας ενδιαφέρει το θέμα λογαριασμός ρεύματος.
Ntinaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 δε καιει το ιδιο οταν ειναι idle και οταν δουλευει 100% ειναι τεραστια η διαφορα
Πιγκάλ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 καλά δε με απασχολεί τι καίει. πείτε ότι μου το κάνει δώρο η ΔΕΗ. ξεχάστε αυτόν τον παράγοντα
pinwkolwnies Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καλύτερη απόδοση έχουν τα πρόβατα πάντως... 4
Πιγκάλ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 και οι χασισοφυτείες ακόμα καλύτερη. τέσπα αν κανείς ξέρει ας απαντήσει. 1€ την ημέρα αν βγαίνει είναι καλά 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 καλά δε με απασχολεί τι καίει. πείτε ότι μου το κάνει δώρο η ΔΕΗ. ξεχάστε αυτόν τον παράγοντα Πως γινεται να σου απαντησει καποιος στο ερωτημα σου "αν βγαζεις ευρω" οταν λες οτι δεν σε νοιαζει η ΔΕΗ? Η περιπτωση να σου κοστιζει παραπανω η ΔΕΗ απο το 100% cpu use απο αυτα που *ισως* εισπρατεις απο το εν λογω εγχειρημα δεν σε ενδιαφερει ας πουμε? Κοιτας μονο εσοδα-τζιρο ή κερδος? Αν κοιτας τζιρο, τραβα αγορασε 500iphone 5 προς 700 ευρω και πουλα τα 300 ευρω το ενα. Θα πουληθουν αμεσα και θα *βγαλεις* και 150.000 ευρω...
Πιγκάλ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 δε με νοιάζει γιατί δε πληρώνω εγώ τη ΔΕΗ.
DrLo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 1€ την ημέρα αν βγαίνει είναι καλά Πάντως σύμφωνα με τα παρακάτω http://www.gomezpeerzone.com/current-payment-rates/ rates, αν ο υπολογιστής σου τρέχει 24/7 σε ένα μήνα (για ελλάδα) έχεις $10 ... και αυτό ΑΝ τρέχει και χρησιμοποιείται 24/7 επί 30 μέρες ακόμα κι αν δε πληρώνεις το ρευμα δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει το κόπο για να αφήσεις κάποιον να τρέξει κώικα που δε ξέρεις τι κάνει στον Η/Υ σου (αν είναι δικός σου). αυτό που με παραξενέυει αυτός ο τιμοκατάλογος είναι ότι είναι ανα λεπτό λειτουργίας , άσχετα με την υπολπογιστική δύναμη του CPU σου.
Πιγκάλ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 σε ποια δημοσια υπηρεσια εισαι? δυστυχώς δεν είμαι σε δημόσια υπηρεσία. ποτέ δεν είναι αργά όμως. αν είναι 10$ το μήνα δε λέει.
bilakos10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 σε ποια δημοσια υπηρεσια εισαι? Τι το προσβάλεις ρε αλήτη το παιδί; Επιστήμονας είναι, και κατάφερε να βρει τον τρόπο για να παράγει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια!
frenzy Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 δε με νοιάζει γιατί δε πληρώνω εγώ τη ΔΕΗ. Ε τότε ζήτα τα χρήματα κατευθειαν από αυτόν που την πληρώνει και κόψε τους μεσάζοντες. 11
παπι Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 αυτό που με παραξενέυει αυτός ο τιμοκατάλογος είναι ότι είναι ανα λεπτό λειτουργίας , άσχετα με την υπολπογιστική δύναμη του CPU σου. Μαλλον θα το θελουν για ddos attacks, site traffics
pinwkolwnies Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Ε τότε ζήτα τα χρήματα κατευθειαν από αυτόν που την πληρώνει και κόψε τους μεσάζοντες.Κάποτε υπήρχε ένα topic με τα καλύτερα.Αξίζει βάθρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα