Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω ακούσει για διάφορα projects, νομίζω και στο Insomnia, όπου μπορεί κάποιος να πουλήσει την ισχύ της cpu.

βρήκα αυτό.

έχει δοκιμάσει κανείς κάτι παρόμοιο;

παίζει να βγάλουμε κανένα €;

υπάρχει υπολογιστής που έτσι κι αλλιώς είναι ανοιχτός 24/24ωρο. 

οπότε δε μας ενδιαφέρει το θέμα λογαριασμός ρεύματος.

Δημοσ.

καλά δε με απασχολεί τι καίει. πείτε ότι  μου το κάνει δώρο η ΔΕΗ.

ξεχάστε αυτόν τον παράγοντα

Πως γινεται να σου απαντησει καποιος στο ερωτημα σου "αν βγαζεις ευρω" οταν λες οτι δεν σε νοιαζει η ΔΕΗ? Η περιπτωση να σου κοστιζει παραπανω η ΔΕΗ απο το 100% cpu use απο αυτα που *ισως* εισπρατεις απο το εν λογω εγχειρημα δεν σε ενδιαφερει ας πουμε? Κοιτας μονο εσοδα-τζιρο ή κερδος?

Αν κοιτας τζιρο, τραβα αγορασε 500iphone 5 προς 700 ευρω και πουλα τα 300 ευρω το ενα. Θα πουληθουν αμεσα και θα *βγαλεις* και 150.000 ευρω...

Δημοσ.

1€ την ημέρα αν βγαίνει είναι καλά

Πάντως σύμφωνα με τα παρακάτω

http://www.gomezpeerzone.com/current-payment-rates/

rates, αν ο υπολογιστής σου τρέχει 24/7 σε ένα μήνα (για ελλάδα) έχεις $10 ... και αυτό ΑΝ τρέχει και χρησιμοποιείται 24/7 επί 30 μέρες 

ακόμα κι αν δε πληρώνεις το ρευμα δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει το κόπο για να αφήσεις κάποιον να τρέξει κώικα που δε ξέρεις τι κάνει στον Η/Υ σου (αν είναι δικός σου).

αυτό που με παραξενέυει αυτός ο τιμοκατάλογος είναι ότι είναι ανα λεπτό λειτουργίας , άσχετα με την υπολπογιστική δύναμη του CPU σου.

Δημοσ.

σε ποια δημοσια υπηρεσια εισαι?

δυστυχώς δεν είμαι σε δημόσια υπηρεσία.

ποτέ δεν είναι αργά όμως.

αν είναι 10$ το μήνα δε λέει.

Δημοσ.

σε ποια δημοσια υπηρεσια εισαι?

Τι το προσβάλεις ρε αλήτη το παιδί;

Επιστήμονας είναι, και κατάφερε να βρει τον τρόπο για να παράγει δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια!

Δημοσ.

δε με νοιάζει γιατί δε πληρώνω εγώ τη ΔΕΗ.

Ε τότε ζήτα τα χρήματα κατευθειαν από αυτόν που την πληρώνει και κόψε τους μεσάζοντες.

• Like 11
Δημοσ.

αυτό που με παραξενέυει αυτός ο τιμοκατάλογος είναι ότι είναι ανα λεπτό λειτουργίας , άσχετα με την υπολπογιστική δύναμη του CPU σου.

Μαλλον θα το θελουν για ddos attacks, site traffics

Δημοσ.

Ε τότε ζήτα τα χρήματα κατευθειαν από αυτόν που την πληρώνει και κόψε τους μεσάζοντες.

Κάποτε υπήρχε ένα topic με τα καλύτερα.

Αξίζει βάθρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...