Προς το περιεχόμενο

Τύπος Δικτύου Κινητής


mangelis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι, γεια σας.
Έχω εδώ και κάμποσους μήνες το Samsung Beam, το οποίο χάνει κατά καιρούς την επαφή του με το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Το τηλέφωνο αγνοεί την κάρτα και σε κάθε προσπάθεια μου ζητάει να την τοποθετήσω (ξανά) οπότε και αναγκάζομαι να κάνω επανεκκίνηση. Αυτό κατά καιρούς έχει μια ιδιαίτερη συχνότητα. Το καλοκαίρι ξεπέρασε κάθε όριο (ήμουν σε διακοπές, οπότε και σκέφτηκα το δίκτυο). Μου πρότειναν λοιπόν να επιλέξω GSM αντί του GSM/WCDMA (προεπιλογή του συστήματος) και πράγματι φάνηκε πως η κατάσταση βελτιώθηκε για μερικές μέρες. Η επανάληψη του προβλήματος με οδήγησε να επιλέξω και την τρίτη στην σειρά επιλογή (WCDMA). Δεν είχα στη διάθεσή μου αρκετές ακόμα μέρες για να θεωρήσω αυτή την επιλογή ως την πλέον αξιόπιστη για μένα.
Πίσω στον τόπο διαμονής επανέφερα την επιλογή στην προεπιλογή συστήματος, και όπως είναι φυσικό το τηλέφωνο μετά την πάροδο μιας περίπου εβδομάδας έχασε το δίκτυο. Τώρα είμαι ξανά στη δεύτερη επιλογή και περιμένω....
Τελικά το πρόβλημα είναι στην ποιότητα του σήματος ή στη συσκευή;
Έκανα μια έρευνα στο Internet (με αυτόματη μετάφραση) όμως δεν είμαι σίγουρος γα το τι ακριβώς συμβαίνει κάθε φορά με καθεμιά από αυτές τις επιλογές.
Θέλω να πω: υπάρχει καλύτερη και χειρότερη; Το πρόβλημα είναι μόνο στην κατανάλωση; Είναι και στην ταχύτητα; Χάνει κανείς κάτι σε συνδεσιμότητα με την τρίτη σε σειρά επιλογή; Δεν πρόκειται να καταλάβω τίποτα στην καθημερινή μου χρήση; 
Υπάρχει λύση στο πρόβλημα;

Σας ευχαριστώ εκ τω προτέρων για την όποια βοήθεια.

 

Υ.Γ. Στο service της Samsung δεν εντόπισαν το παραμικρό (η συσκευή δεν έχασε επαφή για τις μέρες που την είχαν στα χέρια τους και απ΄ ότι φαίνεται το πρόβλημα υφίσταται μόνον όταν αυτό συμβεί στα χέρια τους. Εγώ δεν ήμουν τυχερός!).

Στη Wind δεν αναγνώρισαν το πρόβλημα και με παρέπεμψαν στη Samsung.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...