Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα εδω και πολυ καιρο με τον υπολογιστη μου το οποιο ειναι το εξης: καθος βρισκομαι στο youtube και κοιταω διαφορα βιντεο αμα θελησω ας πουμε να προχωρησω το βιντεο παρακατω για να δω η' οτιδηποτε forward κανω πανω στο βιντεο-τραγουδι ωρες ωρες κολλαει και το βιντεο παγωνει και σταματαει να φορτωνει ... αν κανω προσπαθεια μετα ανανεωσης του βιντεο ή αν προσπαθησω να επισκευτω αλλη σελιδα δν λειτουργει τιποτα παγωνουνε ολα σαν να μην εχω ιντερνετ ενω την ιδια χρονικη στιγμη μπορω να συνδεθω σε εφαρμογες που απαιτουν ιντερνετ οπως skype , games , messengers ή οτιδηποτε αλλο. εχω προσπαθησει να ανοιγω αλλους browser αλλα και αυτοι ειναι παγωμενοι σαν να μην υπαρχει ιντερνετ... η μονη λυση για να ξεμπλοκαρουν ολα ειναι να κανω επανεκκινηση του υπολογιστη...εχω δοκιμασει και φορματ και επανεκκινηση το ρουτερ και τα παντα δυστηχος τιποτα επισης εχω αλλαξει και πολλες περιοχες τιποτα .....

εχω windows 7 ultimate και ο browser που χρησιμοποιω ειναι ο google chrome αν και δν νομιζω να εχει καποια σημασια γιατι ολοι οι browser μου κολλανε

Δημοσ.

ναι μεσω wifi ειμαι εχω δοκιμασει να το αποσυνδεσω και να το ξανασυνδεσω τπτ :P παρεπιπτοντος αναφερομαι σε desktop pc εχω και το λαπτοπ το οποιο λειτουργει αψογα αρα κατευθειαν μπορω να συμπερανω οτι το προβλημα δν ειναι το ιντερνετ ειναι ο υπολογιστης αλλα δν ξερω τι φταιει 

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να συνδεθείς μέσω καλωδίου; Γιατί η μόνη "λογική" εξήγηση που μπορώ να σκεφτώ εγώ είναι να παίζεται κάτι με την ασύρματη κάρτα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...