Προς το περιεχόμενο

proficiency cambridge, michigan or bulats?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνωντας από΄δω.. ρωτώντας απο΄κει..για proficiency, κατέληξα σε ένα φροντιστήριο... αλλά γίνεται προετοιμασία του cambridge για Νοέμβρη 2014 ή Ιούνιο 2014, με την δυνατότητα να δώσεις και michigan αν θες. Ποιά είναι η γνώμη σας? Ή να πάω κάπου που κάνουν απευθείας προετοιμασία για michigan? Και κάπου εκεί βρέθηκε και το σύστημα bulats. Τί έχετε να προτείνετε??

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θες κάτι αξιόπιστο και όχι της πλάκας φροντιστηριάκια πήγαινε στο Βρετανικό συμβούλιο,αν φυσικά μένεις Αθήνα.

Α ναι και το σοβαρό χαρτί είναι το cambridge όχι το michigan κακώς κάκιστα θεωρούνται ισότιμα.

• Like 3
Δημοσ.

Α ναι και το σοβαρό χαρτί είναι το cambridge όχι το michigan κακώς κάκιστα θεωρούνται ισότιμα.

Προσυπογράφω.

Πάντως, καλύτερα να προετοιμαστείς για Cambridge και να δώσεις και το Michigan. Δε χάνεις κάτι (εκτός από τα επιπλέον εξέταστρα) και αυξάνονται οι πιθανότητές σου για απόκτηση πιστοποιητικού. Εν ολίγοις, μην πας μόνο για Michigan.

• Like 1
Δημοσ.

Τόσο το cambridge όσο και το michigan δεν αναγνωρίζονται έξω. Θες IELTS αν το ψάχνεις για έξω. Μερικές αγγλικές εταιρείες/πανεπιστήμια κάνουν τα στραβά μάτια στο cambridge και το δέχονται και ας λένε πως όχι. Εδώ όλα είναι ισότημα btw.

Δημοσ.

Συγγενικό μου πρόσωπο που κάνει το διδακτορικό του στο cambridge διαπίστωσε από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του εκεί πως το ίδιο το cambridge δεν αναγνωρίζει το πτυχίο που εδώ στην Ελλάδα φέρει το όνομα του και του ζήτησε κάποια άλλη πιστοποίηση που δεν θυμάμαι αυτήν την στιγμή.

Δημοσ.

Τόσο το cambridge όσο και το michigan δεν αναγνωρίζονται έξω. Θες IELTS αν το ψάχνεις για έξω. Μερικές αγγλικές εταιρείες/πανεπιστήμια κάνουν τα στραβά μάτια στο cambridge και το δέχονται και ας λένε πως όχι. Εδώ όλα είναι ισότημα btw.

To έχουμε πει ξανά,το cambridge αναγνωρίζεται έξω τουλάχιστον από κάποια πανεπιστήμια και οργανισμούς(όχι μόνο αγγλικά) όπως π.χ. ο οργανισμός Σουηδικών πανεπιστημίων.

Δημοσ.
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!!!

Δεν ενδιαφέρομαι για να πάω εξωτερικό για πανεπιστήμιο ή δουλειά.. Το πτυχίο το χρειάζομαι για την δουλειά μου, η οποία αν και απαιτεί ειδικό λεξιλόγιο το prof θα με βοηθήσει πολύ.

Στο πρώτο μέρος που ρώτησα για μαθήματα ήταν το Βρετανικό Συμβούλιο αλλά οι άνθρωποι ζούνε σε άλλο κόσμο!! Μου ζήτησαν τα διπλάσια λεφτά (και από κάποια φροντιστήρια 70% πάνω) από οπουδήποτε αλλού!!! Η τιμή τους για μένα είναι άκρως απαγορευτική.

Αμέσως μετά πήγα Αμερικανικη Ένωση, όπου αν και η τιμή τους κυμαινόταν σύμφωνα με τα υπόλοιπα φροντιστήρια που ρώτησα, κάνουν μάθημα με 14 - 18 παιδιά σε κάθε αίθουσα.. οπότε απορρίφθηκε!!!
Δημοσ.

To bulats είναι πτυχίο που χρησιμοποιείται κυρίως για επιχειρήσεις. Οπότε σου προτείνω αυτό να δώσεις.

Αυτό με τι μοιάζει; Πρώτη φορά το ακούω.. Δυσκολότερο από το Prof; (Michigan, Cambridge)

Δημοσ.

Δεν είναι πιο δύσκολο. Δεν έχει προφορικά και έκθεση. Μόνο γραπτά και listening έχει στον υπολογιστή και βγαίνουν αμέσως τα αποτελέσματα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι πιο δύσκολο. Δεν έχει προφορικά και έκθεση. Μόνο γραπτά και listening έχει στον υπολογιστή και βγαίνουν αμέσως τα αποτελέσματα.

Χμμ καλό ακούγεται. 

Δημοσ.

εγω παντως εχω παρει το ielts academic level english με το οποιο μπορεις να μπεις στα αγγλικα πανεπιστημια και ειναι του british council , το ελαχιστο για να σε δεκτει πανεπιστημιο ειναι 6 ενω τα καλα σε δεχονται με 7 και πανω...

Δημοσ.

Όντως μάγκες μια και έχω μόνο ένα σάπιο lower πείτε μου λίγο για Ελλάδα αλλά και εξωτερικό ποια πτυχία χρειάζεται να έχεις; Και πόσα είναι αυτά; Βλέπω κάτι ielts κάτι bulats και μπερδεύομαι... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...