Werax Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απο που βγενει το επίθετο μου?( βασσος). Απο περιέργεια ροταω ξέρει κάποιος? Sent from my iPad using Insomnia
Liverpool89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απο πολλους παραγοντες. Παραταουκλι του προπαππου σου, κατι ειχε και τον λεγανε ετσι κλπ.. Γιατι δεν ρωτας τον μπαμπα σου ομως;;
Basilhs23___ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Υπήρχε ένα καλό site κάποτε που μιλούσε για ετοιμολογία επιθέτων. Ο μπαμπάς δεν μπορεί να ξέρει τίποτα. Αρκετά επίθετα παραμένουν άνγωστα ακόμη ετοιμολογικά.
Joshua21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 ΒΑΣΣΗΣ, ΒΑΣΟΣ: Επώνυμο α) το οποίο ανήκει στην κατηγορία των πατρωνυμικών προερχόμενο από το βαπτιστικό όνομα Βασίλης. β) Βάσης, Μπάσης, Βασιάδης, προερχόενο από την τουρκική λέξη bas, basi=κεφάλι, κεφαλή, επικεφαλής. ΜΑΘΕ ΤΗΝ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ ΣOY ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ | Γιάννενα-Ήπειρος-Ελλάδα
Sargath Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Τα δισύλλαβα είναι αρβανίτικα έχε υπόψιν σου.
Werax Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω καταγωμαι απο την αιανη(κοζανη) Sent from my iPad using Insomnia
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 βγΑΙνει ... έλεος ρε παιδιά θα τυφλωθούμε ! κατάγομαι...
poten159 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Απο καταγωγη (καταληξεις), επαγγελμα - ασχολια ή και παρατσουκλι καποιου απο τους προγονους μας, εναλλαγες και παραλλαγες με γλωσσικα δανεια απο τουρκοκρατιες, βενετοκρατιες και πολλα αλλα....
Pa0ki Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω καταγωμαι απο την αιανη(κοζανη) Sent from my iPad using Insomnia Τον Νάννο τον Νίκο τι τον έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα