Iris_89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2013 Παλιότερα δούλευα σε ιταλικό εστιατόριο στα νότια προάστια σαν σερβιτόρα. Ε, και υπήρχε ένας στόκος βοηθός ο οποίος δεν μπορούσε να καταλάβει πότε κάνουμε καλαμπούρι μόνοι μας κ πότε όχι. Σάββατο βράδυ, στο μαγαζί να επικρατεί χάος και μια στιγμή που είχε μαζευτεί όλο το προσωπικό μπροστά στη σάλα, εκείνος είχε πάει κουβέρ σε ένα ζευγάρι. Προφανώς σε κάποια φάση άκουσε την λέξη "λεσβία" και τι έκανε? Φώναξε σε όλο το μαγαζί "Λεσβία? Ποια είναι λεσβία για να την ξανακάνω γυναίκα?" Ταυτόχρονα γέλαγε υστερικά. Σε όλο το μαγαζί επικράτησε σιωπή, παγωμάρα... Ε μετά από λίγο τον κάλεσαν στο γραφείο και τον έδιωξαν, εκείνη τη στιγμή εννοείται. 1
minaras_tio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ^^Και ηταν τοσο σοκαριστικη λεξη το "λεσβια", που το ακουσαν οι θαμωνες του μαγαζιου, τους κοπηκε η ορεξη, δεν εφαγαν, δεν εκανε τζιρο το μαγαζι εκεινο το βραδυ λογω της σοκαριστικης λεξης που ακουστηκε και τελικα τον απελυσαν...μαλιστα. Sent from my iPhone using Insomnia 2
Tenshi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Ε ναί,γιατί το Ιταλικό εστιατόριο είναι on par με το συνεργείο του Κυρ Μπάμπη ξέρω γώ... 2
Iris_89 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Κανένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν ρισκάρει την υπόληψη του μαγαζιού του. Δηλαδή είναι επιτρεπτό να πας για φαγητό και να έχεις τον κάθε παπάρα να χαχανίζει και να λέει μαλακίες όταν εσύ έχεις πάει να περάσεις καλά? Συγγνώμη κιόλας που δεν του έδωσαν και βραβείο καλής συμπεριφοράς. 5
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ^^Και ηταν τοσο σοκαριστικη λεξη το "λεσβια", που το ακουσαν οι θαμωνες του μαγαζιου, τους κοπηκε η ορεξη, δεν εφαγαν, δεν εκανε τζιρο το μαγαζι εκεινο το βραδυ λογω της σοκαριστικης λεξης που ακουστηκε και τελικα τον απελυσαν...μαλιστα. Sent from my iPhone using Insomnia Δεν παιρνω ορκο, αλλα μαλλον δεν ειναι πολυ κομψο να πηγαινεις καπου για φαγητο και να ακους τον σερβιτορο (ή τον οποιονδηποτε) να κραζει καποιον πελατη. Επισης φανταζομαι πως ακομα πιο ακομψο ειναι αν εισαι εσυ ο πελατης που κραζεται. Τελος δεν ειμαι σιγουρος αν η συμπεριφορα του σερβιτορου ηταν καθαρα επαγγελματικη σε εναν χωρο που απαιτει επαγγελματισμο γιατι ειναι χωρος εργασιας. Εικαζω. 2
Iris_89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό προσπαθώ να πω. Δεν είναι η λέξη "λεσβία", είναι που εν ώρα δουλειάς έπρεπε να κρατήσει αυτό το αστείο για αργότερα, και όχι να το πει την ώρα που σερβίρει τον εκάστοτε πελάτη... Ούτε είναι ωραίο να είσαι πελάτης και να έχεις τον κάθε ένα να λέει τις -ας το πω ευγενικά- βλακείες του. Κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος.
*nenya* Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Χθες εκεί που συζήταγα κάτι projects μ'έναν συνάδελφο μου πετάει στο άσχετο: 'Αστα γλυκιά μου, δεν φοράω κράνος όταν οδηγώ τη μηχανή κ ούτε ασφάλεια έχω! Κάνω όμως τα γλυκά ματάκια στους αστυνομικούς και γλιτώνω.' Είπε ο γοητευτικός 40άρης.
gatokoritso Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Its a trap nenya! Τυχαίο ας γελάσω...
Tenshi Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Χθες εκεί που συζήταγα κάτι projects μ'έναν συνάδελφο μου πετάει στο άσχετο: 'Αστα γλυκιά μου, δεν φοράω κράνος όταν οδηγώ τη μηχανή κ ούτε ασφάλεια έχω! Κάνω όμως τα γλυκά ματάκια στους αστυνομικούς και γλιτώνω.' Είπε ο γοητευτικός 40άρης. Εικάζω stormrain™ ,οτι έδωσες ανάλογη απάντηση (με επίσης ανάλογο ύφος)...
tehAllantin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Από που να αρχίσω και που να τελειώσω! Πάλι καλά που έχω αυτή την "ικανότητα" και θάβω βαθιά στο υποσυνείδητο όλες τις #$@#$@#$ καταστάσεις που έχω ζήσει στις δουλειές και είμαι σε νορμάλ sanity πλαίσια! Δούλευα στην Κρήτη το 2009 σε ένα εστιατόριο που ανέλαβε ένα φιλαράκι. Τα πήγαμε πολύ καλά για νέο εστιατόριο και ειδικά εκεί που άνοιξε. Το "αφεντικό", ο ορισμός του ελληνάρα στον κόσμο του! Φτάσαμε σε σημείο να πληρώνουμε εμείς την κάβα για να δουλέψει το μαγαζι (πέρναμε τα λεφτά το βράδυ εννοείται). Αλλάξαμε 3-4 χασάπηδες επειδή ο τύπος ήταν "φερέγγυος" κλπ. Τον 15άυγουστο ήρθε στο μαγαζι ΤΟΥ για δουλειά στις 9 παρά το βράδυ! Μία μέρα το φιλαράκι τον έπαιρνε τηλ για κάτι που αφορούσε προμήθειες και δεν το σήκωνε. Καμία ώρα μετά "Έλα ρε, έβλεπα τον Σρεκ (η κάτι τέτοιο) με τον γιο μου". Φυσικά στο τέλος φάγαμε πιστόλι επιδόματα κλπ! Μαθαίνω πως έχει αφήσει το σπίτι του και μένει σε νοίκι γιατί τον ψάχνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα