qsis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ξενερα να ήταν τόσο καλή η πρώτη σχέση, το θέμα είναι με το καιρό να αναβαθμίζεσαι 1
rezoma Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Αλήθεια? Τόσο καλή ήταν? Ηταν η ατιμη, πρεπει να εβλεπε πιο πολλες τσοντες απο εμενα! Ειχε και μια φαντασια, η λεξη "προστυχο" δεν υπηρχε στο λεξιλογιο της........Οι επομενες και ας ηταν μεγαλυτερες και πιο ωριμες, δεν την εφτασαν ποτε ουτε στο μικρο της δακτυλακι! Αλλα ενταξει, ειχε αλλα κουσουρια.... --------- Μην ζητησει κανεις το fb της, δεν το δεινω... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2013 από rezoma
Iris_89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Lolol καλύτερα η γυναίκα να μην είναι εξπέρ στο κρεβάτι παρά να κάνει συλλογή από κουσούρια.
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ηταν η ατιμη, πρεπει να εβλεπε πιο πολλες τσοντες απο εμενα! Ειχε και μια φαντασια, η λεξη "προστυχο" δεν υπηρχε στο λεξιλογιο της........ Οι επομενες και ας ηταν μεγαλυτερες και πιο ωριμες, δεν την εφτασαν ποτε ουτε στο μικρο της δακτυλακι! Αλλα ενταξη, ειχε αλλα κουσουρια.... --------- Μην ζητησει κανεις το fb της, δεν το δεινω... Μονοφαγά!
Razor7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ηταν η ατιμη, πρεπει να εβλεπε πιο πολλες τσοντες απο εμενα! Ειχε και μια φαντασια, η λεξη "προστυχο" δεν υπηρχε στο λεξιλογιο της........ Οι επομενες και ας ηταν μεγαλυτερες και πιο ωριμες, δεν την εφτασαν ποτε ουτε στο μικρο της δακτυλακι! Αλλα ενταξη, ειχε αλλα κουσουρια.... --------- Μην ζητησει κανεις το fb της, δεν το δεινω... Δεν ξέρω τι είχε το λεξιλόγιο της αλλά το δικό σου σίγουρα έχει πολλές λέξεις λάθος.... Κρίμα γιατί κρίνοντας εκ της φωτος σας για καθηγητή βυζαντινολογιας τουλάχιστον σας εκανα. 1
rezoma Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν ξέρω τι είχε το λεξιλόγιο της αλλά το δικό σου σίγουρα έχει πολλές λέξεις λάθος.... Κρίμα γιατί κρίνοντας εκ της φωτος σας για καθηγητή βυζαντινολογιας τουλάχιστον σας εκανα. Τα φαινομενα απατουν.....
*nenya* Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς δεν ξεχνιέται. Πάντα θα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού. Γιατί καλώς ή κακώς η πρώτη σχέση μας σημαδεύει. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεπερνιέται με μπόλικο αλκοόλ και τσιγάρο αλλά δεν ξεχνιέται 2
tzizzz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 καλα να δεις πως ξεχνιεται με ενα καλο τριο και μετα ενα νεο γκομενακι ( που κατα προτιμηση θα γουσταρει και αυτη τριο )
Liverpool89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Οπως λενε εγω πινω εσυ ομορφαινεις... Καλα αν η γυναικα εχει κανει πεφαλη μετα ερχονται τα καλυτερα... Ειναι απο τι στιγμες που την αλλη μερα ξυπνας με χαμογελο... Ακομα και ενα τραγουδι να ακουσεις μπορει να σου την θυμισει, μολις τελειωσει μπορεις να πεις ασταδιαλα... 1
Antwni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Ακομα και ενα τραγουδι να ακουσεις μπορει να σου την θυμισει, μολις τελειωσει μπορεις να πεις ασταδιαλα... Μετά κλείνεις τα καψουροτράγουδα, βάζεις κάτι που σου ανεβάζει τη διάθεση και λες ασταδιαλια, κγιολα 1
lenara Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2013 Ειμαι 15 και η πρωτη μου σχεση ηταν πριν 2-3 μηνες... Απλη σχεση.. Ε κρατησε οσο κρατησε.. Οκ χωρησα.. Τον ξεπερασα αλλα δν προκειται ποτε να ξεχασω την πρωτη μ σχεση! Να μου πεις δηλαδη και δευτερη και τριτη αν κανεις θα τις ξεχασεις? Οχι βεβαια.. Δν προκειται!!!! Αλλα τιποτα σαν την πρωτη εμπειρια κ το πρωτο φιλι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα