Προς το περιεχόμενο

One Touch Hero - Το phablet της Alcatel με stylus και ενδιαφέροντα καλύμματα


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H Alcatel παρουσιάζει και αυτή με τη σειρά της το δικό της phablet, το One Touch Hero με το οποίο είχαμε μια πρώτη επαφή.Με οθόνη 6' ιντσών τεχνολογίας IPS και ανάλυση Full HD, το One Touch Hero διαθέτει ικανοποιητικά χρώματα και είναι κατάλληλο για αναπαραγωγή βίντεο και την πλοήγηση σε ιστοσελίδες.

 

Στο εσωτερικό υπάρχει τετραπύρηνος επεξεργαστής στο 1.5 GHz με 2 GB RAM και 16 GB αποθηκευτικό χώρο τον οποίο μπορείτε να επεκτείνετε μέσω της microSD θύρας. Το πάχος της συσκευής είναι μόλις στα 8.5 χιλιοστά πάχος ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει κάμερα 13mp με δυνατότητα εγγραφής Full HD video. Η μπαταρία φαίνεται ικανοποιητική στα 3.400 mAh κάτι που περιμένουμε να δούμε σε μελλοντική δοκιμή. Το One Touch Hero έχει σχετική αντοχή στο νερό αφού ενσωματώνει την τεχνολογία της p2i την οποία

και μας εντυπωσίασε.

 

 

Η Alcatel θα κυκλοφορήσει λίγο μετά την κυκλοφορία του One Touch Hero και ειδικές θήκες/καλύμματα τα οποία όμως θα διαθέτουν εξτρά λειτουργίες. Για παράδειγμα με το E Ink cover θα μπορούμε να διαβάσουμε τα ηλεκτρονικά βιβλία στην ενσωματωμένη οθόνη που βρίσκεται πάνω το κάλυμμα και το οποίο καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία. Στις δοκιμές μας πάντως αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα κατά τη λειτουργία του ενώ δε μας εντυπωσίασε με το μέγεθος της γραμματοσειράς και γενικά την ευκολία χρήσης του.

 

Ένα δεύτερο κάλυμμα ενσωματώνει το μικροσκοπικό προβολέα pico projector και είναι σε θέση να προβάλει σε μια επιφάνεια 70' ιντσών το περιεχόμενο του κινητού και κυρίως τις ταινίες σας. Το One Touch Hero "τρέχει" την έκδοση Android 4.2 και διαθέτει επίσης stylus χωρίς όμως να διαθέτει την πληρότητα του λογισμικού που διαθέτει η σειρά Galaxy Note της Samsung.

 

 

Alcatel One Touch Hero - Πρώτη επαφήAlcatel One Touch Hero - Πρώτη επαφή

Alcatel One Touch Hero - Πρώτη επαφήAlcatel One Touch Hero - Πρώτη επαφή

Το περιμένουμε στην αγορά τον επόμενο μήνα με άγνωστη ακόμα τιμή.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έξυπνο αυτό με τις θήκες. Κατά τα άλλα, μια απ' τα ίδια με τις υπόλοιπες εταιρείες. Φαντάζομαι θα έχει τιμή ανάμεσα στα 300-400€ για να μπορέσει να πουλήσει κάποια κομμάτια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι βεβαια σαν τα κορυφαία της ε.. σαν άλλων εταιριών.

 

Από το τίποτα καλο είναι και αυτό.

 

 

Γενικά αγαπώ reviews στο insomnia :P είναι να σαν βλέπω οικογενειακά βιντεάκια από εκδρομές :P
  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με εντυπωσίασε ομολογώ... Αλλά βρε παιδιά δεν άκουσα κανένα σχολιασμό για τη μπαταρία. αντέχει ή μπα;;;; για κάποιον που έχει σχέση με διάβασμα πρέπει να βλέπει αρχεία κτλ. είναι ότι πρέπει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την μπαταρία που να προλάβουν να την τεστάρουν σε 2 λεπτά μέσα; 3400mA λογικά θα του δίνουν υποφερτή/καλή αυτονομία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακαρι να βγαλουν και ενα mini με 4,5-5''  

(μην αρχισουμε παλι την ιστορια με τις παντοφλες)

 

Νομίζω ότι κινείται στα όρια των τάμπλετ αλλά με τιμές προς το παρόν άγνωστες...

 Παιδιά είναι καθαρά phablet, είναι υβρίδιο και έχει ως σκοπό να εξυπηρετεί του μπιζνεσμαν -μπιζνεσγούμαν. είναι καθαρά ένα μινι εργαλείο που τα συνδυάζει όλα και τάμπλετ και τηλέφωνο... Όσον αφορά τη μπαταρία θεωρώ ότι είναι το αδύναμο σημείο της alcatel, κατά τα άλλα η εταιρεία είναι μια χαρά, μη ξεχνάμε ότι έχει κι αδιαβροχο σύστημα που άλλες εταιρείες δεν το έχουν ακόμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο το βλέπω τόσο το θέλω...13 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί στην Ινδία ισχύει;;;Το φθινόπωρο πάντως έχει πολύ ψωμί... Έχουμε να δούμε και να περιμένουμε πολλά όσον αφορά την κινητή τηλεφωνία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...