Pa0ki Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Το 09 που πέρασα σε μια σχολή μου ζήτησαν και πήγα νομίζω(ή ήταν να πάω αλλά τελικά δεν ήθελαν? ) Το 10 ξαναέδωσα, πέρασα αλλού και δεν ζήτησαν
Silverage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ όταν πάω να γραφτώ και να ζητήσουν δεν πρόκειται να πάω να κάνω.Δεν έχουν περάσει 20 μέρες που έβγαλα θώρακος καλά καλά.
poulinos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ όταν πάω να γραφτώ και να ζητήσουν δεν πρόκειται να πάω να κάνω.Δεν έχουν περάσει 20 μέρες που έβγαλα θώρακος καλά καλά. δωσε την παλια.δεν θα εχουν θεμα που ειναι 20 ημερων.
Silverage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν την πήρα μαζί μου.Την έστειλαν αλλού και την κράτησαν.
fylatos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 <p>Δεν την πήρα μαζί μου.Την έστειλαν αλλού και την κράτησαν.</p> Αν την εβγαλες σε ψηφιακο μηχανημα ζητα επανεκτυπωση. Ουτε γνωματευση δεν εχεις; Οτι ηταν πχ κατα φυσιν;
Silverage Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Ήταν με παραπεμπτικό απο την δουλειά.Τώρα αν ήταν σε ψηφιακό δεν ξέρω.
REDODIN7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ όταν πάω να γραφτώ και να ζητήσουν δεν πρόκειται να πάω να κάνω.Δεν έχουν περάσει 20 μέρες που έβγαλα θώρακος καλά καλά. Η ακτινογραφια ειναι οντως τραβηγμενη για αιμα ομως ναι γιατι υπαρχουν μολισματικες ασθενειες. Εμενα το 2002 που ειχα μπει εβγαλα θωρακα αλλα δεν την πηραν μονο τις αιματολογικες
Adon1s Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 lol Θυμήθηκα περίπτωση παιδιού στο Πανεπιστήμιο στα Γιάννενα όταν είχα περάσει το '08 ( αλλά δεν έκατσα ούτε μέρα , ξαναέδωσα ) που περιμέναμε μαζί με άλλους τόσους στην σειρά έξω απο το γραφείο του γιατρού ( ;; δεν θυμάμαι τί ήταν ) . Τεσπα , εκεί που αφήναμε τις ακτίνες . Και αυτός ήταν πολύ αδύνατος και αντί για δικιά του ακτινογραφία πήγε της αδερφής του που έλεγε πως ήταν το ίδιο λεπτή . Δεν ξέρω αν θα το καταλάβαιναν οι γιατροί , αλλά αυτός ο τρόμπας τους το είπε και του έδωσαν άκυρο μετα σχετικού κραξίματος . Υπόψιν , ήταν νομίζω 3-4 μέρες πριν την λήξη της περιόδου εγγραφής .
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Κάντε μαλακίες τα κοριτσάκια και μην πηγαίνετε σε γυναικολόγους. Φυσική επιλογή. 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα