choppersan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα, ειμαι σπουδαστης στον τομεα προγραμματιστης video games.Με αφορμη καποια ποστ περι ιεκ-πιστοποιησεων μπηκα στον πειρασμο να ρωτησω ποια πιστοποιητικα πρεπει να εχω εξω απο την πιστοποιηση της σχολης-υπουργειου.Εχω στην κατοχη μου ηδη το IT ESSENTIALS της CISCO.Προσπαθω να βρω και αλλα που να εμπλουτισουν το βιογραφικο μου, πχ μου προτειταν να κοιταξω κατι σε ΙCT.PS: Να πω και την γνωμη μου ως μαθητης ιεκ, τα μαθηματα που γινονται μεσα στο ιεκ γινονται απο καθηγητες-γιγαντες σε γνωσεις(πολλες γνωσεις:Ρ), προσπαθουν να βοηθησουν τα παιδια οσο μπορουν απο κει και περα ειναι θεμα δικο σου αν θα μαθεις η οχι ή αν θα το εξελιξεις.Το μαθημα ειναι αριστο με ελαχιστες εξαιρεσεις ατομα που ερχονται μονο για να πουν οτι πηραν το χαρτι-παντου υπαρχουν αυτα-.Το αν θα βρεις δουλεια πιστευω ειναι αναλογα της γνωσεις σου, ενας προγραμματιστης που εχει βγει απο ιεκ και ξερει να προγραμματιζει θα παει μπροστα. Ειναι και αναλογα τις ειδικοτητες, η δικη μου ειδικοτητα ειναι αναλογα το portfolio σου και αν θες να δουλεψεις ως free lancer. Αυτα απο μενα συγνωμη αν κουρασα με το ποστ! Πειτε και ιδεες για Mobile Παιχνιδι τωρα γιατι πρεπει να σκεφτω θεμα πτυχιακης:Ρ
alan2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα έχεις κάποιο πτυχίο?εκτός απο ΙΕΚ? Οracle πιστοποίηση ισως.
choppersan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Τώρα έχεις κάποιο πτυχίο?εκτός απο ΙΕΚ? Οracle πιστοποίηση ισως. Εχω μονο το ΙΤ essentials απο cisco γιαυτο αρχησα το αρθρο αυτο για να μου δωσετε καποιες συμβουλες... Μπορεις να μου πεις λιγο για την πιστοποιηση αυτη; Αν ξερεις βεβαια λεπτομερειες θα βοηθουσες πολυ
alan2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 στο google βρήκα το http://www.oracle.com/gr/education/index.html
gigisoni Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Θέμα πτυχιακής; Σε ΙΕΚ σπουδάζεις ή σε πανεπιστήμιο; Γιατί τελευταία φορά που το τσεκάρισα, πτυχιακή δίνεις για να πάρεις πτυχίο, τα ΙΕΚ πιστοποίηση δίνουν και όχι πτυχία, και μάλιστα καμιά εργασία δεν είναι αναγκαστική να υπάρχει στις εξετάσεις πιστοποίησης.
choppersan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Θέμα πτυχιακής; Σε ΙΕΚ σπουδάζεις ή σε πανεπιστήμιο; Γιατί τελευταία φορά που το τσεκάρισα, πτυχιακή δίνεις για να πάρεις πτυχίο, τα ΙΕΚ πιστοποίηση δίνουν και όχι πτυχία, και μάλιστα καμιά εργασία δεν είναι αναγκαστική να υπάρχει στις εξετάσεις πιστοποίησης. Ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες, απλα μεσα στο ιεκ αναφερεται σαν πττυχιακη, πιστοποιηση δινουν. Την εργασια ομως την κανεις για να εχεις μια βαση για να συνεχισεις την δουλεια που αρχισες ή να υπαρχει στο βιογραφικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα