Προς το περιεχόμενο

Ανεξηγητη εξαφανιση αρχειων


not87not

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδες βοηθεια. Μπαινω αμεσως στο ψητο. Να σημειωσω οτι εχω windows 8

 

1) Χθες μου ζητηθηκε να κανω επανεκκινηση το λαπτοπ για να εγκατασταθει ενα update που ειχε κατεβει. Μετα απο λιγη ωρα και μετα απο μερικες αυτοματες επανεκινησεις πηρα ενα μηνυμα error και οτι πρεπει ο υπολογιστης να επιστρεψει σε μια προηγουμενη κατασταση, κατι που εκανε αυτοματα.

 

2) Αφου εκανε την επανεκκινηση, ο υπολογιστης μου δεν ειχε τιποτα στην επιφανεια εργασιας και απο τις εφαρμογες ειχε μονο τον ιinternet explorer. Τα αρχεια μου ολα ελειπαν (κρατηστε το αυτο).

 

3) Του κανω επανεκκινηση και ως δια μαγειας ο υπολογιστης μου επιστρεφει στην κανονικη toy κατασταση που ειχε, πριν κανω δηλαδη την πρωτη επανεκκινηση για την εγκατασταση εκεινου του update. Τσεκαρω απο περιεργεια την χωρητικοτητα του σκληρου δισκου και μου δειχνει οτι ειναι σχεδον γεματος και βρισκω ολα μου τα αρχεια στο local disk, user κτλ. όπως επισης και τις φωτο και τη μουσικη (και αυτο κρατηστε το).

 

4) Στην αρχικη σελιδα του file explorer με drag n drop ριχνω τις φωτο και τη μουσικη απο το local disk, user ktl στους αντιστοιχους φακελους της Βιβλιοθηκης ενω δεν το εκανα απο απερισκεψια για τα βιντεο (και αυτο κρατηστε το). 

 

5) Σημερα οι φωτο και η μουσικη εχουν εξαφανιστει απο παντου (εκανα αναζητηση παντου σε ολα τα αρχεια) και η διαθεσιμη χωρητικοτητα του σκληρου αυξηθηξε κατα πολυ (οσο ηταν μαζι οι φωτο και η μουσικη.) Το κουφο ειναι οτι δεν ειχα κανει drag n drop τα video και υπαρχουν κανονικα.

 

Γνωριζεις κανεις τι εγινε? Με απλο drag n drop απο το users στη βιβλιοθηκη ειναι δυνατον να διαγραφηκαν ολα αυτα? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...