DoukiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 καλησπερα σας, μου εχει χαλασει το power button στο pc.case:coolermaster 690 II θελω να το αλλαξω γνωριζει κανεις που μπορω να βρω τετοιο καλωδιο? η αν δεν γινεται να βρω τι χρειαζεται για να φτιαξω ενα μονος μου?
DoukiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 καλώδιο θέλεις;; η power button;; οπως ειναι αυτο ακριβως
coolerman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 σου απάντησα στο άλλο νήμα που έχεις ανοίξει.
DoukiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 σου απάντησα στο άλλο νήμα που έχεις ανοίξει. το site δεν δουλευει. σιγουρα θα εχει να περασω απο κει?
coolerman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 το site δεν δουλευει. σιγουρα θα εχει να περασω απο κει? δεν το ξέρω αν έχει,αλλά αν δεν έχει αυτός δεν ξέρω που αλλού μπορείς να βρείς! πάρε τηλ και ρώτησε
DoukiMan Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2013 δεν το ξέρω αν έχει,αλλά αν δεν έχει αυτός δεν ξέρω που αλλού μπορείς να βρείς! πάρε τηλ και ρώτησε πως ακριβως το ζητανε αυτο το πραγμα?
coolerman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 πως ακριβως το ζητανε αυτο το πραγμα? προέκταση/καλώδιο power switch η μπουτονάκι με καλώδιο για κουτί σταθερού υπολογιστή.
spirosd2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 πως ακριβως το ζητανε αυτο το πραγμα?Πάρτο μαζί σου για σιγουριά..
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Πάντως button βρίσκεις σε ότι μαγαζί με ηλεκτρονικά και να πας, αλλά πρέπει να βάλεις το καλώδιο μόνος σου.
Galatea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Έναν σχετικό με τα ηλεκτρονικά υπάλληλο να 'χει το κατάστημα ηλεκτρονικών που θα πας (πρόσεξε σε ποιό θα πας), θα σε εξυπηρετήσει, μπορεί να σου φτιάξει και το καλώδιο, αν δεν είναι έτοιμο συνδεδεμένο με το button. 1
Roger Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεις να συνδεσεις αντι για power button το restart button. Εχει ξανασυζητηθει.
DoukiMan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορεις να συνδεσεις αντι για power button το restart button. Εχει ξανασυζητηθει. ναι το ξερω ετσι το εχω τωρα αλλα θελω να το φτιαξω
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Βασικά γιατι δεν κοιτας και στο ebay μήπως βρεις ακριβώς αυτο που θές αλλα οπως ειπαν και παιδιά σε ενα μαγαζί με ηλεκτρονικά να βρεις αυτο που θέλεις φυσιολογικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα