poscore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Χαίρετε, εδώ και πολύ καιρό πετάγεται συνέχεια το παρακάτω παράθυρο για φορματ...απο τον εξωτερικό σκληρό δίσκο. Ξέρει κανείς γιατί? :/ ...και βασικά τι μπορώ να κάνω...?
~mxls~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορείς να μπεις στον εξωτερικό; Ή σου εμφανίζει το μήνυμα και σ'αυτη τη περίπτωση;
poscore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορώ να μπω κανονικά! Απλά είναι υπερβολικα ενοχλητικό κάθε φορά που αγγίζω το γραφεί μου η κουνιέται λίγο να πετάγονται 10δες απο αυτά...είναι λες και έχει αισθητήρα ο HDD
arc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Η υγεία του σκληρού πως είναι; Το hard disk sentinel τι λεει;
poscore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Υπέροχη. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει το καλώδιο? :/
~mxls~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Με ένα σύντομο search, σε πολλούς έκατσε η λύση: στην εκκίνηση πληκτρολόγησε cmd, δεξί κλικ και εκτέλεση ως διαχειριστής και στη συνέχεια chkdsk Χ: /f (όπου Χ εσύ βάζεις όποιο γράμμα αντιστοιχεί στο εξωτερικό σου π.χ D,E,F κτλ) Καλού κακού ας έχεις σημαντικά αρχεία και αλλού περασμένα, όχι μόνο στο εξωτερικό. Ίσως να θέλει όντως διαμόρφωση.
poscore Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το έκανα και στα δυο partition που έχω. Ελπίζω να φτιάξει και σε εμένα, σε ευχαριστώ φίλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα