Προς το περιεχόμενο

χρειάζομαι την γνώμη σας


theshadow123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας.Σκέφτομαι να αγοράσω ( http://m.mediamarkt.de/shop/de/DE/catalog/Notebooks-462906/LENOVO-G-500-S-%28SLIM%29-59381624-I5-3230M-8GB-1TB-892348/) αυτό το λάπτοπ αλλά θέλω να βάλω έναν ssd και να bootaro από εκεί τα Windows.Αλλά να κρατήσω και τον σκληρό που έχει είδη πάνω.Διάβασα κάπου οτι μπορώ να βάλω τον σκληρό στη θέση του οπτικού.Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τη sata ssd να αγοράσω και να μου στείλετε ένα λινκ ( αν επιτρέπετε ) που να βρω αυτό το hdd bracket που χρειάζομαι.

Ευχαριστώ!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα θα ήθελα λίγο την βοήθεια σας.Σκέφτομαι να αγοράσω ( http://m.mediamarkt.de/shop/de/DE/catalog/Notebooks-462906/LENOVO-G-500-S-(SLIM)-59381624-I5-3230M-8GB-1TB-892348/) αυτό το λάπτοπ αλλά θέλω να βάλω έναν ssd και να bootaro από εκεί τα Windows.Αλλά να κρατήσω και τον σκληρό που έχει είδη πάνω.Διάβασα κάπου οτι μπορώ να βάλω τον σκληρό στη θέση του οπτικού.Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε τη sata ssd να αγοράσω και να μου στείλετε ένα λινκ ( αν επιτρέπετε ) που να βρω αυτό το hdd bracket που χρειάζομαι.

Ευχαριστώ!!!

Άντε και τον βάζεις στη θέση του οπτικού. Πως θα κλείσεις το case;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μιλας με γριφους γεροντα

Φιρί φιρί το πας μικρέ!

 

@theshadow123 ναι, ακριβώς αυτό εννοώ. Λογικά θα πρέπει να υπάρχουν καλύπτρες όπως στις desktop cases αλλά πρέπει να τη μελετήσεις αυτή τη λεπτομέρεις.

 

Υ.Γ.: Είμαι κοπέλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...