Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Θελω να παρω εναν εξωτερικο σκληρο δισκο για αποθηκευτικο χωρο, 250-500gb, usb3 και 2.5'' για ευκολη μεταφορα (οχι τοσο για backup αλλα για αρπα κολλα μεγαλα αρχεια). Ειμαι αναμεσα σε δυο περιπτωσεις:

Αγορα εξωτερικου δισκου 250-500gb

ή

Αγορα usb3 θηκης και αγορα 2.5'' σκληρου δισκου sata 3. 

Τα φωτα σας! :) :)

*Budget μεχρι 100 ευρω και για τις δυο περιπτωσεις, με βασικο κριτήριο τη ταχυτητα και οχι τη χωριτικοτητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου προτεινα 1ΤΒ εξωτερικος usb 3.0 της TRANSCEND (χωρις εξωτερικη τροφοδοσισα, σδυνδεση και τελος) που ειναι και "ασφαλειας" δηλ δεν κινδυνευεις να χασεις δεδομενα απο πεσιματα κλπ + οτι εχει "μεσα" προγραμμα κρυπτογραφησης δεδομενων. Εγω τον αγορασα απο ΠΛΑΙΣΙΟ στα 79Ε.

EDIT : εδω ειναι το link αλλα απο οτι βλεπω τωρα των πηγε στα 97.90 :(

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Transcend-StoreJet-25M3-1TB-Ext-HDD-TS1TSJ25M3.htm

και εχει των 500αρι 72.90

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/eksoterikoi-skliroi-diskoi/Transcend-StoreJet-25M3-500GB-Black-External-HDD-USB-3-0-2-5-TS500GSJ25M3.htm

Επεξ/σία από spinemm
Δημοσ.

Καλύτερα να πας στην λύση της θήκης και παίρνεις εσυ οτι δίσκο θέλεις

Το θεμα ειναι οτι δε ξερω τι παιζει απο θηκες...Τι να επιλεξω κτλπ. Ουτε πια μαρκα αξιζει δε ξερω!!

Δημοσ.

Κανε edit, στην αρχη νομιζω οτι με δουλευεις...1GB :P :P

Και ο 500gb και ο 1tb, πως τα πανε απο ταχυτητες?

Ουπς εχεις δικιο το αλλαξα.... :X  :fear:

Πετρο (ή κανω λαθος?) :) λοιπον απο ταχυτητες (τουλαχιστον ο 1ΤΒ που εχω) παει παρα πολυ καλα, τωρα το θεμα ειναι οτι ανεβασαν παλι την τιμη, γιατι μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα (και αυτο το ξερω γιατι το αγορασε και φιλος μου) το ειχαν στα 79Ε.

Με την μονη διαφορα οτι ο transcend ειναι 1ΤΒ, "ασφαλειας" και δεν χρειαζεται να κανεις "τιποτα" τον βγαζεις απο το κουτι τον συνδεεις και ετοιμος!!! :)

Δημοσ.

Μεσα επεσες.:P το ψηνω για τον transcend και τη τιμη για 1tb τη βρισκω μια χαρα. Απο την αλλη και η ξεχωριστη θηκη ειναι καλη περιπτωση γιατι αμα στη γυρισει, πετάς μεσα και εναν ssd. Θα περιμενω καμια βδομαδα μπας και πεσει η τιμή, αλλιως θα κοιταξω να το αλλο ενδεχομενο!

Δημοσ.

Η Μαρινα (dewarsad) ειμαι.... :) κοιτα σιγουρα και η επιλογη για θηκη + ξεχωριστο σκληρο ειναι καλη επιλογη αλλα επειδη το ειχα δοκιμασει για λυση και δεν με "επεισε" απο τοτε προτιμω τις "ετοιμες" λυσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...