Προς το περιεχόμενο

Tipa 2013: Το LG IPS Colorprime Monitor βραβεύτηκε ως το καλύτερο Photo Monitor


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η LG Electronics (LG) ανακοίνωσε ότι το ColorPrime monitor 27EA83 βραβεύτηκε ως το καλύτερο Photo Monitor για το 2013 από την Ένωση Ειδικού Φωτογραφικού Τύπου (TIPA). Ιδανικό για παραγωγούς ταινιών, φωτογράφους και γραφίστες, το βραβευμένο monitor της LG με τεχνολογία In-Plane Switching (IPS) επιδεικνύει εκπληκτικά υψηλή ανάλυση και ευρεία χρωματική παλέτα.

«Είναι για μας μεγάλη τιμή η βράβευση της TIPA για το ColorPrime monitor μας», δήλωσε ο Il-geun Kwon, Αντιπρόεδρος του Τμήματος IT Business της LG Electronics. «Το συγκεκριμένο βραβείο επιβεβαιώνει τις εξέχουσες αρετές της ισχύος της LG πάνω στα εξελιγμένα γραφικά. Η ευρεία οθόνη υψηλής ευκρίνειας (WQHD) και οι εξελιγμένες επιλογές ρύθμισης του ColorPrime προσφέρουν το ανώτερο επίπεδο οπτικής ακρίβειας που απαιτείται για λεπτομερή γραφικά και εικόνες. Η LG θα συνεχίσει να παράγει τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά monitors, τοποθετώντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη».
 

LG-%20TIPA_2.jpg

Tο LG ColorPrime αποδίδει εικόνα υψηλής ποιότητας, διαθέτοντας ανάλυση υψηλής ευκρίνειας WQHD (2560 x 1440) και τη δυνατότητα να αναπαράγει με εξαιρετική πιστότητα το 99% του RGB χρωματικού φάσματος της Adobe. Το monitor μπορεί επίσης να περιστραφεί κατά 90 μοίρες, επιτρέποντας στους χρήστες να επιλέγουν την κατεύθυνση που καλύπτει αποτελεσματικότερα τις ανάγκες της δουλειάς τους. Το κάθε monitor είναι εργοστασιακά ρυθμισμένο και έχει λάβει πιστοποιητικό που διασφαλίζει ότι οι ρυθμίσεις έχουν γίνει από εξειδικευμένα στελέχη της LG στον τομέα της εικόνας. Η LG προσφέρει έναν εξωτερικό ρυθμιστή χρώματος για χρήση με το ColorPrime, προκειμένου να διασφαλιστεί διαρκής και λεπτομερής χρωματική απόδοση.

Tο monitor ColorPrime πετυχαίνει εξαιρετικά ζωντανή εικόνα χάρη στην τεχνολογία IPS, που βοηθά επιπλέον στη μείωση της κόπωσης των ματιών. Με εντυπωσιακή γωνία θέασης 178 μοιρών, η ποιότητα γραφικών και η χρωματική πιστότητα παραμένει πάντοτε συνεπής, ανεξαρτήτως από την τοποθέτηση της οθόνης που έχει επιλέξει ο χρήστης. Ταυτόχρονα, οι λειτουργίες 4-Screen Split και Dual Link-Up μεταφέρουν το multitasking στο επόμενο επίπεδο. Η λειτουργία 4-Screen Split επιτρέπει στο χρήστη να χωρίσει την οθόνη του 27EA83 σε τέσσερις τομείς, στους οποίους η πρόσβαση και οι ρυθμίσεις γίνονται εύκολα και γρήγορα. Η έξυπνη λειτουργία Dual Link-Up της LG καθιστά δυνατή την ταυτόχρονη εργασία σε αρχεία ή προγράμματα από δύο διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα. Τέλος, το ColorPrime αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για παραγωγούς ταινιών, φωτογράφους, σχεδιαστές και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με γραφιστικές εργασίες.

 

 

LG_TIPA-041.jpg

Η TIPA (Technical Image Press Association) είναι μια από τις πιο σημαντικές ενώσεις στο χώρο του ειδικού τύπου σχετικά με τη φωτογραφία και την εικόνα σε όλο τον κόσμο και διαθέτει 29 μέλη – περιοδικά από 13 διαφορετικές χώρες. Τα μέλη της συνεδριάζουν κάθε χρόνο για να ψηφίσουν τα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς, αξιολογώντας κάθε συσκευή με μια σειρά από κριτήρια, όπως η τεχνολογική και σχεδιαστική καινοτομία, η ευχρηστία, και η σχέση τιμής – απόδοσης. Τα βραβεία TIPA περιλαμβάνουν 40 ξεχωριστές κατηγορίες με έναν και μοναδικό νικητή για κάθε μία από αυτές. Φέτος τα κορυφαία προϊόντα, μεταξύ αυτών και το ColorPrime monitor της LG, θα ανακοινωθούν στην τελετή βράβευσης της TIPA για το 2013, η οποία θα διεξαχθεί τον Ιούνιο στο Τόκιο της Ιαπωνίας.
 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...