panosno1com Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 εμενα παντως στον αγωνα με την παρι ολα του sopcast μου δειχναν non available και δεν επαιζε τιποτα !
olympiakosgate7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Τα σοπκαστ στο τσου λου δεν δουλευουν ολα επειδη τα μπαναρει η uefa
javaneze Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Τo google με εβγαλε εδω, μιας και το τοπικ ειναι 5ετιας, ισχυει τιποτα απο τα προαναφερθεντα ; Ή εστω γνωριζει καποιος κρατικο καναλι αλλης χωρας που να κανει livestream οπως εκανε η ερτ στο παγκοσμιο;
Aggeluska Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 σχεδον παντα βρισκω ολους τους αγωνες σε καλη ποιοτητα στο reddit 2
redykt Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Just now, Aggeluska said: σχεδον παντα βρισκω ολους τους αγωνες σε καλη ποιοτητα στο reddit ισχυει . 1
gakos1112 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Acestream για τους μερακληδες με καλη συνδεση απ το λαιβφοτμπαλολ.με. Οι υπολοιποι μπορουν να δουν λαιβ απ τον υπολογιστη σε πολυ καλη ποιοτητα με το τοταλ σπορτεκ(προτεινεται) και το χαντι καναλι του τζοκερλαιβστριμ.
Thaninho Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Αν έχεις αντροιντ τβ η μποξ κατεβάζεις εντός playstore livenet tv η αν είσαι από υπολογιστή μπαίνεις Ronaldo 7 net
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2018 Υπαρχει καποιο καναλι αλλης χωρας που να εχει τα δικαιωματα της superleague(απιθανο βεβαια);
Edel Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Παιδιά επειδή αύριο ταξιδεύω με πλοίο και πρέπει επειγόντως να δω ολυμπιακό, αν ξέρει κάποιος κανενα καλό λινκ ας μου στείλει πμ. Θα τρελαθώ αν δε δω το ματς τις διακοπές μου μέσα
panosno1com Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Στις 4/10/2018 στις 12:24 ΠΜ, vspyr είπε https://olympiakos.live/ 30 λεπτά πριν, Edel είπε Παιδιά επειδή αύριο ταξιδεύω με πλοίο και πρέπει επειγόντως να δω ολυμπιακό, αν ξέρει κάποιος κανενα καλό λινκ ας μου στείλει πμ. Θα τρελαθώ αν δε δω το ματς τις διακοπές μου μέσα Λογικα θα σου κανει αλλα ξενερα χωρις κοσμο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα