xalkias99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια εχω ενα προβλημα με το windows update. Eδω και αρκετο καιρο καθε φορα που ανοίγω τον υπολογιστη ακομα και οταν εχω κανει επανακινηση μου εμφανιζετε στα Windows Update το αρχειο "Microsoft Office Outlook 2007 junk email filter"για κατεβασμα επισης να σημειωθεί οτι εχω απεγκαταστησει τα Microsoft Office 2007 και εχω βαλει τα 2013
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δοκίμασε να κάνεις repair τα office σου, μήπως και στρώσει. Πηγαίνεις από Start Menu-> Microsoft office -> Office Tools
xalkias99 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 πως ρρρ φιλεε δεν το βρησκω αυτο που λες
ydrargyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αχμ... δοκίμασε το εξής λοιπόν... Control Panel -> Add Remove Programmes -> κλικάρεις το Office σου και επιλέγεις Αλλαγή. Εκεί μέσα πρέπει να σου δώσει επιλογή για Repair
xalkias99 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν γινετε τιποτα ... το εκανα και μετα εκανα επανακινηση αλλα συνεχιζει να μου το βγαζει :/
SPANK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εντάξει βασικά αφου δεν σε πρήζει συνέχεια απλα αγνόησε το , μπορει να εχει μείνει κανα κατάλοιπο του office μεσα και για αυτο στο βγάζει
hawkpilot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν γινετε τιποτα ... το εκανα και μετα εκανα επανακινηση αλλα συνεχιζει να μου το βγαζει :/ Κάνε δεξί κλικ πάνω στο συγκεκριμένο patch και επέλεξε hide this update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα