Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα γνωστός μου χάρισε το παραπάνω laptop που έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει! Όταν συνδέω το τροφοδοτικό το λαμπάκι αναβοσβήνει και δεν ανάβει το laptop. Στην υποδοχή μυρίζει σαν καμμένο. Ξέρει κανείς ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα και αν φτιάχνετε;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Στην υποδοχή μυρίζει σαν καμμένο. Ξέρει κανείς ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα και αν φτιάχνετε;

Αφού μυρίζει καμμένο ... κάτι θα κάηκε,αν δεν το ανοίξει κάποιος που ξέρει για να δει τι έχει πάθει δεν μπορεί να σου πει και κανείς αν αξίζει να φτιαχτεί ή όχι(γιατί όλα φτιάχνονται).

Μπορείς να δοκιμάσεις να το ανοίξεις μόνο σου και να δεις που είναι καμμένο ,ανέβασε και μια φωτογραφία,αν βρεις κάτι που φαίνεται με το μάτι ότι είναι καμμένο,να την δούμε και εμείς. 

Δημοσ.

δεν ξέρω... εμένα με προβληματίζει το ότι μύριζε καμμένο στην υποδοχή του ρεύματος και το λαμπάκι στο τροφοδοτικό όταν ήταν συνδεδεμένο το λάπτοπ αναβόσβηνε

Δημοσ.

να ναι το powerjack ισως;;κατι τετοιο υποψιαζομαι και (για να λες)πως μυριζει...(και γω ενα τουβλο-χ ειχα και μια μερα δεν αναβε και μυριζε μαυριλαα και τελικα ειναι η υποδοχη καμμενη;;κατι τετοιο...μυριζει ακομη η υποδοχη δεν εξαφανιστηκε η βρωμα....)

Δημοσ.

κοίτα όταν το χα πρωτοπάρει μύριζε και πριν κάτι μέρες που είχε ξεμυρίσει και το ξέθαψα από την αποθήκη που το χα χώσει το έβαλα στην πρίζα και ξαναμύρισε! :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...