lizardous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Πρόσφατα γνωστός μου χάρισε το παραπάνω laptop που έχει πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ανοίγει! Όταν συνδέω το τροφοδοτικό το λαμπάκι αναβοσβήνει και δεν ανάβει το laptop. Στην υποδοχή μυρίζει σαν καμμένο. Ξέρει κανείς ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα και αν φτιάχνετε; Ευχαριστώ
TheELF Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Στην υποδοχή μυρίζει σαν καμμένο. Ξέρει κανείς ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα και αν φτιάχνετε; Αφού μυρίζει καμμένο ... κάτι θα κάηκε,αν δεν το ανοίξει κάποιος που ξέρει για να δει τι έχει πάθει δεν μπορεί να σου πει και κανείς αν αξίζει να φτιαχτεί ή όχι(γιατί όλα φτιάχνονται). Μπορείς να δοκιμάσεις να το ανοίξεις μόνο σου και να δεις που είναι καμμένο ,ανέβασε και μια φωτογραφία,αν βρεις κάτι που φαίνεται με το μάτι ότι είναι καμμένο,να την δούμε και εμείς.
lizardous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Οκ θα προσπαθήσω να ανεβάσω σήμερα ή αύριο φωτογραφία αν βρω κάτι.
lizardous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτές είναι οι φωτό από το σημείο που μυρίζει καμμένο...
Wrech Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δεν φαινετε κατι καμμενο.Μηπως φταει το καλωδιο?
lizardous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ξέρω... εμένα με προβληματίζει το ότι μύριζε καμμένο στην υποδοχή του ρεύματος και το λαμπάκι στο τροφοδοτικό όταν ήταν συνδεδεμένο το λάπτοπ αναβόσβηνε
olimpiakos 7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 να ναι το powerjack ισως;;κατι τετοιο υποψιαζομαι και (για να λες)πως μυριζει...(και γω ενα τουβλο-χ ειχα και μια μερα δεν αναβε και μυριζε μαυριλαα και τελικα ειναι η υποδοχη καμμενη;;κατι τετοιο...μυριζει ακομη η υποδοχη δεν εξαφανιστηκε η βρωμα....)
lizardous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 κοίτα όταν το χα πρωτοπάρει μύριζε και πριν κάτι μέρες που είχε ξεμυρίσει και το ξέθαψα από την αποθήκη που το χα χώσει το έβαλα στην πρίζα και ξαναμύρισε!
lizardous Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρεις αν αυτό γενικά κοστίζει πολύ να μου το φτιάξουν;
olimpiakos 7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 μπαα!!δεν νομιζω...το πολυ κανα 10ευρω....καπου εκει αν δεν κανω λαθος! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα