CptBill Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Θα τρελαθώ...τις τελευταίες ημέρες τα XP μου έχουν τρελαθεί στο να κατεβάζουν το 819696 security update σε καθημερινή βάση. Παρόλο ότι το installation τελειώνει κανονικά, την επόμενη ημέρα τα πανέξυπνα XP βρίσκουν νέο security update με το όνομα....819696!!! Στο installation history του auto updates φαίνεται να έχει εγκατασταθεί 8 φορές το συγκεκριμένο update!!! Ρε παιδιά καμία λύση;;[/b]
privateer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2003 Kai emena mou to ekane alla to ebala na mhn me xanaenoxlhsei gia to sygkekrimeno update
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Ξεθάβω αυτό το topic γιατί κι εγώ έπαθα το ίδιο με το 'καταραμένο' 811493 Security Update. Πηγαίνω στο Windows Update και μου το παρουσιάζει ως 'νέο' update ενώ το έχω εγκαταστήσει... 7 φορές! (ήδη σήμερα το εγκατέστησα τρεις φορές...) Κι όμως. Το Windows Update επιμένει: το χρειάζομαι ακόμα καμιά δεκαριά φαίνεται... Η πλάκα είναι ότι όταν πάω να το ξανακάνω εγκατάσταση, το αρχείο 3.2 ΜΒ κατεβαίνει σφαίρα (στην ISDN 64 μου) - προφανώς το ψάχνει, το βρίσκει στα temp files και το ξαναεγκαθιστά! Καμιά ιδέα;
Badge Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Βασικά από ό,τι έχω διαβάσει η M$ έχει βγάλει πολλές και διαφορετικές versions του ίδιου patch (Q811493), τα οποία όμως δεν φαίνονται να "κάθονται" καλά, δημιουργώντας συχνά συμπτώματα δυσλειτουργίας στο PC. Θα συνιστούσα απεγκατάσταση από το Add/Remove Programs, καθώς επίσης και delete του Registry key - HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Updates\Windows XP\SP2\ Q811493 . Reboot και μετά απενεργοποίηση των Automatic Updates για λίγο καιρό έως ότου βγει ένα πιο σταθερό patch.
andreaslfc Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Ξεθάβω αυτό το topic γιατί κι εγώ έπαθα το ίδιο με το 'καταραμένο' 811493 Security Update. Πηγαίνω στο Windows Update και μου το παρουσιάζει ως 'νέο' update ενώ το έχω εγκαταστήσει... 7 φορές! (ήδη σήμερα το εγκατέστησα τρεις φορές...) Κι όμως. Το Windows Update επιμένει: το χρειάζομαι ακόμα καμιά δεκαριά φαίνεται... Η πλάκα είναι ότι όταν πάω να το ξανακάνω εγκατάσταση' date=' το αρχείο 3.2 ΜΒ κατεβαίνει σφαίρα (στην ISDN 64 μου) - προφανώς το ψάχνει, το βρίσκει στα temp files και το ξαναεγκαθιστά! Καμιά ιδέα;[/quote'] Κάνε rename ή delete τον κατάλογο catroot2 (θα το βρεις στο Windows\system32) και ξαναδοκίμασε. Πηγή: Google Groups Θα το βρεις και εδώ το 811493. Ανδρέας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις σας και την βοήθειά σας. @ andreaslfc: Πρώτα δοκίμασα τη δικιά σου λύση η οποία... δεν δούλεψε. Διέγραψα το catroot2 και κατέβασα το standalone update, το εγκατέστησα, επανεκκίνησα. Πήγα στο Windows Update και ξανά τα ίδια! @ Badge: Ακολούθησα τις οδηγίες σου βήμα-βήμα (απλά μετά την απεγκατάσταση από το Add/Remove Programs του σχετικού patch, δεν βρήκα κλειδί στη Registry οπότε δεν διέγραψα τίποτα από εκεί) και επανεκκίνησα. Πήγα Windows Update και επιτέλους δεν μου εμφανίζει τίποτα. Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε.
Badge Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Very good... απλά η σκέψη μου ήταν μήπως η registry τα είχε πάρει στο κρανίο και κράταγε την εγγραφή, με αποτέλεσμα ακόμα κι αν το είχες κάνει uninstall το σύστημα να νόμιζε ότι υπάρχει. Stupid Microsoft products.
Jastonas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 re psaxnw tosh wra k den to briskw... yparxei ena thread me odhgies gia to pws na katebazeis ta windows updates localy sto pc sou! kserei kaneis pws na to kanw?!
pp6210 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Να ρωτήσω και εγώ κάτι βρε παιδιά, μπήκα στο windows update και μου βρήκε 38 (!!) critical updates, και άλλα 24 win xp updates... Τι κάνω? Τα κατεβάζω όλα αυτά? Για τον internet explorer για παράδειγμα έχει 4-5 updates, με το πιό πρόσφατο να αναφέρει οτι είναι comprehensive update - αυτό σημαίνει οτι δεν χρειάζομαι τα προηγούμενα? Σημειώστε οτι έχω ήδη κατεβάσει τα απαραίτητα updates για τον blaster.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.