p_under Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπέρα, θα ήθελα να με βοηθήσετε στην διαδικασία έκδοσης κάρτας(?) και σύνδεσης της με την paypal υπηρεσία. Ποια τράπεζα να επιλέξω? Μπορώ να συνδέσω κάρτα αναλήψεων ή κατευθείαν τον λογαριασμό βιβλιαρίου? Ακούω διάφορες απόψεις και δεν ξέρω πως να το κάνω. Επίσης θα ήθελα και ebanking. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (υπόψιν δεν με ενδιαφέρει για πιστωτική κάρτα!)
NikosKallithea Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις ψαξει καθολου στο φορουμ, εχεις ρωτήσει καμια τραπεζα, δεν μπορει να εχεις ολες αυτες τις απορίες
Porg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει αναφερθεί αρκετές φορές αν το ψάξεις εδώ μέσα Προτείνω αυτό που βόλεψε εμένα, πειραιώς και σύνδεση με την χρεωστική που σου δίνουν για αναλήψεις απτο ΑΤΜ
p_under Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2013 Δυστυχώς δεν έχω ψάξει, έχετε δίκιο - είναι ολοφάνερο. Απλά θεώρησα ότι τα παλιά νήματα μπορεί να είναι outdated και έτσι άνοιξα το θέμα.
epir21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει αναφερθεί αρκετές φορές αν το ψάξεις εδώ μέσα Προτείνω αυτό που βόλεψε εμένα, πειραιώς και σύνδεση με την χρεωστική που σου δίνουν για αναλήψεις απτο ΑΤΜ +1 οτι κακλύτερο για μένα.
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Eurobank punderα - πολλά χρόνια εκεί, κανένα θέμα και 24ωρη για να σου βγάζουν κανένα certificate...
p_under Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 @caution έχω prepaid από την Euro αλλά σήμερα διάβασα στους όρους του paypal ότι δεν δέχονται prepaid. Τι διαδικασία να ακολουθήσω Τάσο? Να συνδέσω τον λογαριασμό βιβλιαρίου με το paypal?
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν δέχεται prepaid το paypal?! Μια χαρά την δέχτηκε σε εμένα και θα με "χρέωσε" €1.50 νομίζω, και το επέστρεψε μετά από λίγες μέρες, για επιβεβαίωση. Και εγώ με την prepaid της Eurobank, είμαι στο paypal, για επιπλέον ασφάλεια: Έτσι έχω έναν απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου (που έχει και δική του χρεωστική για ΑΤΜ) και την prepaid της Eurobank και κάνω τις "μεταφορές" από το Ebanking. Οπότε και λεφτά να μου φας από paypal, και τα login στοιχεία μου να χάσω το πολύ πολύ να πάθω ζημιά όσο είναι το υπόλοιπο στην prepaid. Που κρατάω πάντα χαμηλό edit: μήπως παρερμήνευσες κάποια ορολογία. Για δοκίμασε να την συνδέσεις. Το μόνο που "σκαλώνει" είναι να μην έχεις σωστά billing address σε τράπεζα/paypal, απ' όσο γνωρίζω. 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ειχες διαβασει το μαιλ που σου εστειλε το παυπαλ θα εβλεπες οτι απο τον 2/2014 τέλος οι προπληρωμένες. Οπότε αν κάποιος την θελει μονο για το παυπαλ δεν αξιζει να μπει στην διαδικασία για έκδοση προπληρωμένης
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 w00t;;!! Νίκο really; Ρε μας έφαγε το junk folder πάλι; Και τι θα γίνει με τους "παλιούς", θα μας κάνουν suspend; Έχεις κάπου το εν λόγω email;
p_under Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 το χεις.. Και τι στο κέρατο κάνω τώρα αφού δεν μπορώ να συνδέσω την preapaid μου με το Paypal? Να συνδέσω κατευθείαν τον τραπεζικό μου λογαριασμό ή είναι too risky?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/499263-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%8C%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-paypal/ Τωρα τι θα γίνει με τους παλαιούς χρήστες θα το δουμε στην πορεία
caution Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μα και στις pre-paid debit, SEPA είναι η συναλλαγή. Τα στοιχεία σου υπάρχουν και φαίνεται ότι το billing είναι ευρωπαϊκό ακόμα και στις προπληρωμένες. Δηλαδή εγώ από το ανάγνωσμα ΔΕΝ συμπεραίνω ότι διαφοροποιείται κάπου η φάση με τις προπληρωμένες, εκτός και αν χάνω κάτι major.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα