Siempre Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Καλησπερα προσφατα εκανα φορματ κ εβαλα τα windows7 home premium ! Εχω το εξης προβλημα. Σε πολλα προγραμματα π.χ σημειοματαριο ,bs player, i tunes κλπ τα ελληνικα μου τα βγαζει ως αλαμπουρνεζικα , κατι το οποιο δεν γινοταν παλια ! Γνωριζει κανεις τι φταιει και πως μπορει να λυθει το προβλημα ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Εχεις επιλεξει τα Ελληνικα?
Siempre Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 ναι ολα στα ελληνικα ειναι επιλεγμενα
Siempre Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Λαθος μου ! τα γουιντος ηταν αγγλικα κ με προγραμμα μου τα εκαναν ελληνικα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Λαθος μου ! τα γουιντος ηταν αγγλικα κ με προγραμμα μου τα εκαναν ελληνικα! Σε περιπτωση που δεν το εκανες ηδη, πατα το link που σου εδωσα και ακολουθησε τις οδηγιες
Siempre Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2013 το εχω κανει αυτο αλλα δεν αλλαξε κατι !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα