Προς το περιεχόμενο

Google: Αλλαγές στο λογότυπο αλλά και τη Google bar


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές προχωράει η Google όσον αφορά το λογότυπο της και κυρίως τη γνωστή Google bar.Με αναφορά της στο επίσημο της blog, η Google δηλώνει αρχικά ότι η εμπειρία χρήσης της Google bar, της μαύρης μπάρας που βρίσκεται στο άνω μέρος κάθε υπηρεσίας της Google, χρειάζεται να έχει ένα κοινό περιβάλλον μεταξύ όλων των υπηρεσιών και των συσκευών.

 

Έτσι μόλις πατήσετε το χαρακτηριστικό grid εικονίδιο το οποίο συναντάμε και στις Android συσκευές αλλά και στα Chromebooks, τότε εμφανίζονται τα εικονίδια των πιο δημοφιλών υπηρεσιών της Google κάνοντας πιο εύκολο τον εντοπισμό της υπηρεσίας που θέλετε κάνοντας όμως ένα κλικ παραπάνω. Η γνωστή μαύρη μπάρα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα θα καταργηθεί τις επόμενες εβδομάδες.

 

Επίσης η Google προχώρησε σε μερικό ανασχεδιασμό του λογότυπου της μετά από χρόνια, κάνοντας το πιο "επίπεδο" και αλλάζοντας το σχήμα των γραμμάτων όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Οι αλλαγές θα γίνουν σταδιακά διαθέσιμες τις επόμενες εβδομάδες σε όλους τους Google λογαριασμούς.

 

Link.png Site: Google Blog

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχουν μεγάλη πλάκα.

Όταν κάνει κάτι η Αpple όλοι ακολουθούν.

Βασικά η Microsoft προώθησε πρώτη το flat look με το metro style. Επίσης εδώ και καιρό το Android προωθεί το δικό του, πάλι σχετικά μινιμαλιστικό flat design που ακούει στο όνομα Holo. Η Apple σε αυτή την περίπτωση ήρθε τελευταία.

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά, όσοι λέτε πως το έκανε ακολουθώντας το ios7 είστε πολύ άκυροι γιατί απλά δεν ακολουθείτε τις εξελίξεις σε android και windows. Η apple ακολούθησε τις δύο πρώτες στη νέα μινιμαλιστική flat μόδα με το ios7. Επίσης προσωπικά εξαρχής μ'αρεσε αυτό το στυλ, οπότε στηρίζω το νέο λογότυπο καθώς και το νεο λογισμικό του iphone, που επίτελους κατάλαβε πως έπρεπε να δανειστεί κάποιες από τις τόσες δυνατότητες του android.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...