status Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Χαίρεται, έχω ενα θέμα με μια παροχή νερου στο μπάνιο, του τηλεφώνου (oh god) της ντουζιερας, κατα καιρους παίρνει αερα με αποτλεσμα να μην τρέχει πολύ. Η εγκατάσταση είναι παλια φυσικά. Πως μπορω να το φτιαξω; Αποστολή από την τουαλετα μου με τη χρήση Insomnia App
evoracing Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν λες παίρνει αέρα? μήπως εννοείς αυξάνετε η πίεση?Τι boiler έχεις? Ρίξε μια ματιά στις εισόδους. Στο κρύο (μπλε) έχει ένα εξάρτημα σαν αυτό Μπορεί να έχει μόνο ένα "φτερό".
status Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Όταν λες παίρνει αέρα? μήπως εννοείς αυξάνετε η πίεση? Τι boiler έχεις? Ρίξε μια ματιά στις εισόδους. Στο κρύο (μπλε) έχει ένα εξάρτημα σαν αυτό Μπορεί να έχει μόνο ένα "φτερό". Το ανοίγουμε και βγάζει αέρα, νταξ δεν είναι και κανένας τυφώνας αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ.
evoracing Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Έλεγξε μια αυτό που σου είπα... Λογικά από κάπου κάνει αναρρόφηση...
Opaiktis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Aυτό με τον αέρα δεν το καταλαβαίνω ούτε βλέπω κάτι τέτοιο αλλά έχω κι εγώ πρόβλημα. Το ζεστό νερό τρέχει όποτε γουστάρει και γενικά ζεστό και κρύο δεν έχουν μεγάλη πίεση. Τι μπορεί να γίνει γι' αυτό; Χρειαζονται ξύλωμα οι σωληνώσεις;
evoracing Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Aυτό με τον αέρα δεν το καταλαβαίνω ούτε βλέπω κάτι τέτοιο αλλά έχω κι εγώ πρόβλημα. Το ζεστό νερό τρέχει όποτε γουστάρει και γενικά ζεστό και κρύο δεν έχουν μεγάλη πίεση. Τι μπορεί να γίνει γι' αυτό; Χρειαζονται ξύλωμα οι σωληνώσεις; Δεν βοηθάς και πολύ ... Κοιτάξτε σε κάθε περιπτώσεις δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να έχει ακριβός. Σε κάθε σπίτι ο καθένας υδραυλικός κάτι ότι νομίζει ότι ξέρει. Αν θες περιέγραψέ το λίγο καλύτερα. Δηλαδή εκεί που έχεις πίεση ξαφνικά πέφτει? έχεις ζεστό νερό, γίνετε κρύο και ξανά ζεστό? όταν ανάβεις τον θερμοσίφωνα το κρύο γίνετε χλιαρό? ή ακόμα και ζεστό?
Opaiktis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν. ΓΕΝΙΚΑ και το ζεστό και το κρύο δεν έχουν μεγάλη πίεση. Σε αυτό τι φταίει; Τώρα προέκυψε και άλλο ένα θέμα που το ζεστό, τρέχει όποτε θέλει και όσο θέλει. Αυτή τη στιγμή μπορεί να τρέχει με αυτή τη λίγη πίεση που είπα, σε 2 ώρες να τρέχει ακόμα λιγότερο και να μη μπορείς ούτε τα χέρια σου να πλύνεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το θερμοσίφωνα, ζεσταίνει κανονικά.
evoracing Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Σε ποια περιοχή είσαι? από πότε προέκυψε αυτό το θέμα? Πτώση πίεσης σε πάρα πολλά σπίτια υπάρχει συνήθως τις πρωινές ώρες 6-9α.μ. που υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση.
Opaiktis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Από επαρχία είμαι και δε νομίζω οτι έχει σχέση αυτό με τις ώρες που λες. Οι εγκαταστάσεις είναι παλιές. Η πίεση του νερού από τι επηρεάζεται; Μήπως φταίνε οι σωληνώσεις και θέλω αλλαγή;
evoracing Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό αν θες ρώτα και κανέναν γείτονα μήπως έχει κάτι παρόμοιο. Δεν παίζει ρόλο άμα είναι παλιά εγκατάσταση άμα δεν έχεις διαρροή είσαι οκ. Δεν ξέρω και πολλά από πιέσεις, αυτό που θυμάμαι (από την σχολή) είναι ότι παίζει ρόλο και το μανομετρικό (σε τι ύψος είναι το σπίτι, πχ πάνω σε βουνό κτλπ). Κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις κυκλοφορητή αλλά έχει η όλη κατασκευή κάποιο κόστος. Δεν ξέρω και πολλά ότι ξέρω από την σχολή δεν έχω δουλέψει ακόμα έξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα