takjar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρουμε τι παίζει με το APC Service; Τελικά το νούμερο που είχαν [APC Europe: 00800125924] δεν ισχύει πια. Οι οδηγίες λένε πάρτε στο 8001162900 και πατήστε μετά 3 Δεν μπόρεσα να μάθω σήμερα περισσότερα διότι κλείνουν στις 16:00 και ΣΚ δεν λειτουργούν οπότε από Δευτέρα.Αλλά στο κατάστημα από όπου είχα πάρει ένα άλλο ίδιο APC μου είπαν ότι online ζητάω το RMA και μου στέλνουν μόνοι τους courier που φέρνουν το καινούργιο και παίρνει ο ίδιος το παλιό. Χωρίς δικιά μου χρέωση κλπ. Αλλά στο site δεν βγάζω νόημα. Έχει κάνει κάποιος ξανά την διαδικασία να με καθοδηγήσει; p.s. εάν τελικά τα καταφέρω θα κάνω ένα How To video στο youtube
Apatewna Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω κάνει τη διαδικασία με τα RMA πριν από χρόνια για μεγάλο APC (5KVA rackmount) αλλά δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες. Είχα ανοίξει RMA και με ενημέρωναν μέσω email. Επίσης μου είχαν στείλει κάποια έντυπα στο mail τα οποία έπρεπε να τυπώσω και να δώσω στον courier (αυτό το θυμάμαι καλά γιατί ήταν κάπως κουφό για τα δεδομένα που ήξερα ως τότε με RMA). Νομίζω ότι μου είχαν στείλει απευθείας courier με καινούρια μονάδα (μείον καλώδια και λοιπά περιφερειακά) και μετά από λίγες μέρες έστειλαν δεύτερο courier να πάρει το χαλασμένο. Πάλι χρειάστηκε να τυπώσω κάποια χαρτιά και να τα δώσω στον courier. 1
Roger Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρουμε τι παίζει με το APC Service; Τελικά το νούμερο που είχαν [APC Europe: 00800125924] δεν ισχύει πια. Οι οδηγίες λένε πάρτε στο 8001162900 και πατήστε μετά 3 Δεν μπόρεσα να μάθω σήμερα περισσότερα διότι κλείνουν στις 16:00 και ΣΚ δεν λειτουργούν οπότε από Δευτέρα. Αλλά στο κατάστημα από όπου είχα πάρει ένα άλλο ίδιο APC μου είπαν ότι online ζητάω το RMA και μου στέλνουν μόνοι τους courier που φέρνουν το καινούργιο και παίρνει ο ίδιος το παλιό. Χωρίς δικιά μου χρέωση κλπ. Αλλά στο site δεν βγάζω νόημα. Έχει κάνει κάποιος ξανά την διαδικασία να με καθοδηγήσει; p.s. εάν τελικά τα καταφέρω θα κάνω ένα How To video στο youtube Nαι αυτη ειναι η διαδικασια,τουλαχιστον πριν απο τρια χρονια.Σου ερχεται το καινουργιο στην κουτα σφραγισμενο και στην ιδια κουτα βαζεις το χαλασμενο και το στελνεις.
takjar Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 χμμμ γιατι δεν τους στέλνεις ενα mail Τελικά τους έστειλα email, στο APC Europe και αφού είχα μια ανταλλαγή email με τον αντιπρόσωπο του Europe, με πήραν από το ελληνικό και πράγματι κανόνισαν να μου φέρει courier το καινούργιο APC, χωρίς να μου ζητήσουν αριθμό απόδειξης, ούτε την ίδια την απόδειξη.Το Courier που ήρθε μου άφησε το καινούργιο APC και δεν μου ζήτησε το παλιό, όπως ακριβώς μου είχαν πει και στο τηλέφωνο. (μάλιστα επειδή δεν είχαν διαθέσιμο με 5 θύρες, μου φέραν ένα με 6 θύρες και προστασία για τηλέφωνο και ethernet)Δεν ξαναγυρνάω σε πολύμπριζα μη APC.
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Φοβερή εξυπηρέτηση , τα APC ειναι πολυ καλα μηχανήματα και φαίνεται πως και το support ειναι ακομα καλύτερο 1
SPANK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ειναι ναι αλλα πιστεύω τα αξίζουν τα λεφτά τους 1
takjar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 ακριβά όμως Εγώ θα διαφωνήσω δεν έχω βρει πουθενά πολύμπριζο ασφαλείας - σταθεροποιητή τάσης (υπέρτασης) στα 18 ευρώ APC P5BT-GR ESSENTIAL SURGE ARREST BLACK
coolerman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Εγώ θα διαφωνήσω δεν έχω βρει πουθενά πολύμπριζο ασφαλείας - σταθεροποιητή τάσης (υπέρτασης) στα 18 ευρώ APC P5BT-GR ESSENTIAL SURGE ARREST BLACK δεν αντιλέγω για αγορά ups είναι ακριβή εταιρία,αυτό εννοώ! 1
takjar Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 δεν αντιλέγω για αγορά ups είναι ακριβή εταιρία,αυτό εννοώ! Στα ups, πολύ πιθανό για να το λες. Μέχρι πολύμπριζα έχω φτάσει. Και έχω εντυπωσιαστεί από το support τους σε προϊόντα όπου έχουν εφόρου ζωής εγγύηση. Έχω διαβάσει σε forum ότι έχουν την χειρότερη υποστήριξη στην Ελλάδα για μετά εγγύησης υποστήριξη και εάν θες να αγοράσεις συγκεκριμένα parts. Η πιο πρόσφατη εμπειρία μου για service μετά εγγύησης, ήταν στην HP όπου μόνο και μόνο για να κοιτάξουν τον εκτυπωτή (=το ελάχιστο κόστος = ουσιαστικά η εργατοώρα των τεχνικών) είναι 84 ευρώ. Τρελάθηκα! ο εκτυπωτής για τον οποίο ήθελα αλλαγή λαμπτήρα έκανε 74 ευρώ (ολόκληρος ο εκτυπωτής). Προφανώς πήγα και πήρα με 78 ευρώ καινούργιο εκτυπωτή από το msystems
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα