Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θέλω να ανοίξω ενα μαγαζακι μικρό που να πουλάει καφέ (πακέτο) και donuts

Τίποτα άλλο...

Τι άδειες χρειάζονται και πως μπορώ να συνεργαστώ με κάποιο εργαστήριο για τα donuts;

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει...

ευχαριστώ.

Δημοσ.

χρειαζεσαι σε πρωτη φαση αδεια λειτουργιας και εγκαταστασης καταστηματος υγειονομικου ενδιαφεροντος

αν βρισκεσαι Αθηνα στειλε μου ενα πμ για να σε κατατοπισω εκτενεστερα

Δημοσ.

Η μισή Ελλάδα θα φτιάχνει καφέ στην άλλη μισή και η άλλη μισή γύρο. Νομίζω ότι είναι υπερκορεσμένος ο κλάδος εκτός και αν νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, κάτι άλλο δεν έχεις σκεφτεί;

• Like 2
Δημοσ.

Η μισή Ελλάδα θα φτιάχνει καφέ στην άλλη μισή και η άλλη μισή γύρο. Νομίζω ότι είναι υπερκορεσμένος ο κλάδος εκτός και αν νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, κάτι άλλο δεν έχεις σκεφτεί;

Μπορώ γιατι το μαγαζί θα ειναι δίπλα σε συγκρότημα σχολείων στην Αθήνα.

Δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο εκεί!

Το πρωί μαθητές και καθηγητες θελουν κατι να φανε και καφε σιγουρα!

Δημοσ.

Υπαρχει κανας αλλος τομεας;
Δημοσ.

Τι να ανοίξω μαγαζί με ρούχα;;

Ειναι το κολπο της εποχης για την Ελλάδα ... φθηνός καφές , φθηνό φαγητό!

από τη μια μεριά έχεις δίκιο. τα μαγαζιά που έχουν περισσότερες πιθανότητες να την παλέψουν είναι αυτά. καφέ - γυράδικα.

από την άλλη όμως βλέπω ότι όποιο νέο μαγαζί ανοίξει είναι πλέον τέτοιου είδους. (άνοιξε κοντά στο σπίτι μου ένα πρόσφατα).

τόσο θα αντέξουν όλα αυτά;

εγώ παλιά όταν πήγαινα στη δουλειά περνούσα από ένα τέτοιο και όλο και κάτι έπαιρνα. όχι κάθε μέρα αλλά πολύ συχνά. εδώ και 1-2 χρόνια δεν έχω πάρει ούτε νερό εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις που μπορεί να ήμουν νηστικός ή να είχα ξενυχτίσει. και γνωστοί μου το ίδιο

το εισόδημα μειώνεται, όλοι κόβουν από παντού και βλέπεις καφέ και γυράδικα να αυξάνονται.

προφανώς ανοίγουν πολλά για να χωράνε όλοι οι άνεργοι.

με το που ξυπνάει ο άνεργος δηλαδή να παίρνει ένα καφέ και να διαβάζει τις μικρές αγγελίες. 

δεν εξηγείται αλλιώς

• Like 3
Δημοσ.

από τη μια μεριά έχεις δίκιο. τα μαγαζιά που έχουν περισσότερες πιθανότητες να την παλέψουν είναι αυτά. καφέ - γυράδικα.

από την άλλη όμως βλέπω ότι όποιο νέο μαγαζί ανοίξει είναι πλέον τέτοιου είδους. (άνοιξε κοντά στο σπίτι μου ένα πρόσφατα).

τόσο θα αντέξουν όλα αυτά;

εγώ παλιά όταν πήγαινα στη δουλειά περνούσα από ένα τέτοιο και όλο και κάτι έπαιρνα. όχι κάθε μέρα αλλά πολύ συχνά. εδώ και 1-2 χρόνια δεν έχω πάρει ούτε νερό εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις που μπορεί να ήμουν νηστικός ή να είχα ξενυχτίσει. και γνωστοί μου το ίδιο

το εισόδημα μειώνεται, όλοι κόβουν από παντού και βλέπεις καφέ και γυράδικα να αυξάνονται.

προφανώς ανοίγουν πολλά για να χωράνε όλοι οι άνεργοι.

με το που ξυπνάει ο άνεργος δηλαδή να παίρνει ένα καφέ και να διαβάζει τις μικρές αγγελίες. 

δεν εξηγείται αλλιώς

Μα αν δεν ανοίξεις ένα τετοιου ειδους μαγαζι δεν επιβιωνεις...ακομα και με λιγο ΦΠΑ.. τωρα 23% σε θάβει αυτο το πραμα!

Πηγε 13% αλλα θα ξαναπαει 23%... τι κανανε μια τρυπα στο νερο!

Δημοσ.

Παγωμενο γιαουρτι! Χρειαζομαστε κι αλλα τετοια!

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...