Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχε στο νοου σου  να βάλεις και έναν Αμερικάνο πολιζμαν με το donut&καφέ στο χέρι, όχι αληθινό, μια μεγάλη κούκλα ξέρω γω!

Πςςςς, τι πετυχημένο ήταν αυτό που είπα ο ***...

Δημοσ.

Παγωμενο γιαουρτι! Χρειαζομαστε κι αλλα τετοια!

ακριβώς! αλλα για να σταθεί η χώρα θέλει βαριά βιομηχανία... η οποια παει βουλγαρια τωρα!

Δημοσ.

Ναι ναι φατε nanou .... καταψυγμενα φουλ...

εχει και αλλα εργαστηρια πολυ πιο καλα που βγαζουν καθε μερα donuts...

Αν εισαι Θεσσαλονικη, εχω να σε προτεινω...

Δημοσ.

Ναι ναι φατε nanou .... καταψυγμενα φουλ...

εχει και αλλα εργαστηρια πολυ πιο καλα που βγαζουν καθε μερα donuts...

Αν εισαι Θεσσαλονικη, εχω να σε προτεινω...

Για στειλε σε πμ κανενα καλο στην Θεσσαλονικη...

Δημοσ.

εδω στη Πατρα βλεπω επιτυχια σε οσους δινουν το καφε 1 ευρω στο χερι και  1,20 αμα κατσεις , βεβαια δεν ειναι ακριβως καφετερια, ειναι ενα μικρο μαγαζακι αλλα θεωρω οτι το τζιρο του τον κανει..

Δημοσ.

Βεβαια ειναι εργοστηριο ...Τα μοιραζει σχεδον σε ολη την Θεσσαλονικη απο Περαια μεχρι Ευοσμο..

Σε ολες της μεγαλες αλυσιδες αρτου και αν πατε πχ Ε..τια, Στ....κιδης και παρετε ντονατσ θα ειναι απο το εργαστηριο που σας λεω. 

Πηγαινουν καθε μερα πριν της 7:15..

Δεν λεω ονομα δημοσια αλλα σας λεω που μπορειτε να τα βρειτε για να τα φατε. 

Νεαπολη εχει σε αρκετους φουρνους, αμπελοκηποι, Τουμπα, Θερμη, Ευοσμο κλπ...

Δημοσ.

εδω στη Πατρα βλεπω επιτυχια σε οσους δινουν το καφε 1 ευρω στο χερι και  1,20 αμα κατσεις , βεβαια δεν ειναι ακριβως καφετερια, ειναι ενα μικρο μαγαζακι αλλα θεωρω οτι το τζιρο του τον κανει..

στο σπιτι μου κοντα εχει ανοιξει τον τελευταιο καιρο ενα μαγαζι που πουλαει ολους τους καφεδες 1 ευρω

καθε φορα που παω να παρω εχει τουλαχιστον 2 πελατες ακομα και οση ωρα περιμενω να φτιαξουν τον καφε μου φευγουν τουλαχιστον αλλοι 4-5 καφεδες

το κλειδι αυτην την εποχη ειναι η καλη ποιοτητα σε λογικο κερδος και ο μεγαλος τζιρος

• Like 3
Δημοσ.

Τσου, δεν χρειάζεται να φτάσεις και στην άλλη άκρη ξερωγώ. Σίγουρα θα υπάρχει τουλάχιστον ένα μαγαζί που να πουλάει καφέ κάτω από 1 euro στην περιοχή σου.

Δημοσ.

Τσου, δεν χρειάζεται να φτάσεις και στην άλλη άκρη ξερωγώ. Σίγουρα θα υπάρχει τουλάχιστον ένα μαγαζί που να πουλάει καφέ κάτω από 1 euro στην περιοχή σου.

Φραπε ναι αλλα για εσπρεσσο δεν εχω δει κατω απο 1 ευρω

• Like 3
Δημοσ.

Ε θες και φθηνο καφε θες και εσπρεσο.. Αυτα τα δυο δεν πανε μαζι..

Ο καλος φραπες δεν συγκρινεται με κανεναν αλλον νερουλο δειγμα καφε..

Οταν ο φραπες θελει για να φτιαχτει μια καλη μηχανη αξιας πχ 100 ευρω.. Ο εσπρεσσο θελει μηχανη αξιας 400+ ευρω.. Αρα δεν μπορει να ειναι πιο φθηνος, ακομα και το χαρμανι ειναι διαφορετικο και πιο ακριβο..

• Like 1
Δημοσ.

Ε θες και φθηνο καφε θες και εσπρεσο.. Αυτα τα δυο δεν πανε μαζι..

Ο καλος φραπες δεν συγκρινεται με κανεναν αλλον νερουλο δειγμα καφε..

Οταν ο φραπες θελει για να φτιαχτει μια καλη μηχανη αξιας πχ 100 ευρω.. Ο εσπρεσσο θελει μηχανη αξιας 400+ ευρω.. Αρα δεν μπορει να ειναι πιο φθηνος, ακομα και το χαρμανι ειναι διαφορετικο και πιο ακριβο..

Ξεχάσες ενα μηδενικό στην τιμή της μηχανης του εσπρέσσο.
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...