Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κουτουκάκι/μεζεδοπωλείο/τσιπουράδικο όπως θες πες το, αλλά όπως το περιέγραψες, συν 5 πιάτα για να παραγγέλνει ο άλος εξτρά (κεφτεδάκι, μπουρεκάκι κτλ), πιστεύω πως με έναν σοβαρό επιχειρηματία, θα πιάσει πολύ.

Ειδικα αν ο χωρος ειναι καλο διακοσμιμενος....

Δημοσ.

Μια απορία έχω; Γιατί αγοράζουν όλοι ετοιματζίδικες λύσεις σε μπουγάτσες-ντόνατ κλπ;

Τόσο δύσκολο είναι να φτιάξει κάποιος μόνος του, με δικά του υλικά;

Μήπως είναι θέμα καθαρά κόστους και ευκολίας;

Κοστος, ευκολια, μπελας, χρονος. Οτι θες βαλε. Επειτα οπως ηδη ειπαν χρειαζεται και μια Χ τεχνη για να μπορεσεις να βγαλεις ενα καλο και γευστικο αποτελεσμα. Κατεψυγμενες μπουγατσες ειναι η μονο ευκολη λυση αλλα σε γευση απλα δεν συγκρινονται απο καταστηματα που φτιαχνουν δικες τους. 

Δημοσ.

Καλα κανενας δεν θα κατσει να κανει μονος του μπουγατσα..

Και αν κανει και του μεινουν αυτος δεν θα την βαλει στην καταψυξη;

Η ουσια δεν ειναι αν ειναι μονο καταψυγμενη, αλλα και οι συνθηκες καταψυξης, αν η συντηρηση γινεται σωστα, αν η αποψυξη γινεται παλι σωστα, αν τα σκευη ειναι καθαρα..

Το χειροποιητο ειναι καλο και ποιοτικο αλλα πιο ακριβο..

Δεν πιστευω αν ειναι δυο μαγαζια το ενα πουλαει καταψυγμενη μπουγατσα 1 ευρω και το αλλο χειροποιητη 1.5 μαλλον ολοι θα πανε στο πρωτο.. Χωρις δευτερη σκεψη..

Δημοσ.

υγ Δεν αναφερομαι στην Θεσσαλονικη δεν ξερω πως τις φτιαχνουν εκει. Αλλα και εκει σιγα μη κατσει τωρα ο αλλος να ανοιγει χειροποιητο φυλλο για πιττες θα τις ειχε 3 και 4 ευρω το κομματι   :P

Το μονο καλο στην Καβαλα που ημουν φοιτητης ηταν η μπουγατσα στο λαικο, απιστευτη κρεμα και φυλλο και χειροποιητη.

Θεσσαλονικη εφαγα μονο σε 3-4 μαγαζια γνωστα οπως θειος βανιας, πασχαλης  κλπ και δεν τρελαθηκα.

Παντως Καβαλα στην ζυγησαν 140 γραμμαρια ακριβως η μεριδα ειχε πριν 4-5 χροια 1.6 ευρω

Δεν πιστευω αν ειναι δυο μαγαζια το ενα πουλαει καταψυγμενη μπουγατσα 1 ευρω και το αλλο χειροποιητη 1.5 μαλλον ολοι θα πανε στο πρωτο.. Χωρις δευτερη σκεψη..

Συμφωνω , ειχα πετυχει παλια μαγαζι που ειχε βιολογικα και χειροποιητα πεντανοστιμα αλλα η τυροπιτα η μικρη ειχε 1.5 και με 1.2 απο διπλα επαιρνες σχεδον την διπλη ε μετα απο 3-4 μηνες εκλεισε.

Δημοσ.

επισης τσεκαρισε και τις επιδοτησεις του ΕΣΠΑ

πολυ πιθανον να μπορεσεις να παρεις, ειναι αρκετα καλο βοηθημα για το ξεκινημα σου!

Δημοσ.

Μην μεινεις μονο σε donuts-καφε αλλα μην ξεφυγεις και εντελως...

Υγ.Αυτα τα nanou τι ακριβως ειναι?Τωρα ειδα πως εχει και στο Ρεθυμνο,τι παιζει αλυσιδα franchise?Και γιατι ανοιγουν μονο 2 ωρες?

Δημοσ.

τα παιδια στα σχολεια δεν τα αφηνουν να βγουν εκτος.(οποτε εχεις μονο ενα μισαωρο πριν και μετα το σχολειο)

δεν γινετε να στηριχτεις σε αυτα!

https://www.google.gr/#psj=1&q=επιδοτηση+για+αρτοποιειο

κατα καιρους υπαρχουν επιδοτησεις/επιχορηγησεις κτλ. ειτε μεσω οαεδ ειτε εσπα ειτε jeremie κτλ

παληκαρια πρωτα γνωριστε τον ανταγωνισμο και μετα επιχειρηστε οτι θελετε...

Δημοσ.

βασικά για να πω την αλήθεια είχα σκεφτεί κι εγώ πριν κανα διάστημα να ανοίξω ένα τέτοιο μαγαζάκι.

είμαι ιδιωτικός υπάλληλος αλλά τα λεφτά είναι πολύ λίγα και σκεφτόμουν να κάνω κάτι δικό μου αλλά κώλωσα στο τέλος, λόγω ρίσκου.

ίσως όμως το δοκιμάσω γιατί η ιδέα ακόμα γυρίζει στο κεφάλι μου.

λίγο άσχετο με το θέμα αλλά αν ανοίξω κάτι τέτοιο και είμαι παράλληλα ιδιωτικός υπάλληλος (ΙΚΑ) δεν πληρώνω εισφορές στον ΟΑΕΕ, σωστά;

Δημοσ.

καποια συμμετοχη

δεν παίρνω πλήρη απαλλαγή;

τέσπα αν το αποφασίσω το ψάχνω τότε.

ευχαριστώ

Δημοσ.

τα παιδια στα σχολεια δεν τα αφηνουν να βγουν εκτος.(οποτε εχεις μονο ενα μισαωρο πριν και μετα το σχολειο)

δεν γινετε να στηριχτεις σε αυτα!

https://www.google.gr/#psj=1&q=επιδοτηση+για+αρτοποιειο

κατα καιρους υπαρχουν επιδοτησεις/επιχορηγησεις κτλ. ειτε μεσω οαεδ ειτε εσπα ειτε jeremie κτλ

παληκαρια πρωτα γνωριστε τον ανταγωνισμο και μετα επιχειρηστε οτι θελετε...

Όχι...Έχουν διώξει τους φύλακες και οι πόρτες είναι ανοιχτές και τα παιδια βγαινουν εξω για να φανε.

Έχω ψαχτει ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...