Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία βιβλιοθήκη για πέταμα. Την έχω διαλύσει στα κομμάτια της. Πήρα τηλέφωνο στον δήμο (νέο Ηράκλειο) και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στο 15277 για να μου που πότε να την βγάλω. Παίρνω τρεις μέρες συνεχώς (4η σήμερα) και δεν το σηκώνουν. Αύριο πρέπει να φύγει. Ξέρει κανείς κάποιο άλλο νούμερο;

Δημοσ.

Το ξέρω. Αλλά φοβάμαι πως θα καταλήξουν σε τζάκι και δεν θα ανακυκλωθεί σωστά... Ίσως γράψω "Θέλει απλά συναρμολόγηση" σε ένα χαρτί.

Δημοσ.

Έχω μία βιβλιοθήκη για πέταμα. Την έχω διαλύσει στα κομμάτια της. Πήρα τηλέφωνο στον δήμο (νέο Ηράκλειο) και μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στο 15277 για να μου που πότε να την βγάλω. Παίρνω τρεις μέρες συνεχώς (4η σήμερα) και δεν το σηκώνουν. Αύριο πρέπει να φύγει. Ξέρει κανείς κάποιο άλλο νούμερο;

Θα σου έλεγα νατηλεφωνήσεις και στο 213 2000100 αλλά είναι Σάββατο και δεν νομίζω ότι θα πάρεις απάντηση το ΣΚ.

Η μόνη λύση είναι δίπλα στον κάδο ανακύκλωσης.

Δημοσ.

Θα σου έλεγα νατηλεφωνήσεις και στο 213 2000100 αλλά είναι Σάββατο και δεν νομίζω ότι θα πάρεις απάντηση το ΣΚ.

Η μόνη λύση είναι δίπλα στον κάδο ανακύκλωσης.

Εκεί πήρα και μου έδωσαν το 15277.

Δεν την έβαλα στο χαρίζονται, γιατί είχε πει πως θα την πάρει κάποιος γνωστός, αλλά δεν το κόβω.

Δημοσ.

Πάντως, για να είσαι σωστός, πρέπει να αλλάξεις τον τίτλο σε "Ογκώδη στο Ηράκλειο (Αττικής)", γιατί η Αθήνα δεν έχει σχέση με το θέμα σου.

Δημοσ.

Στον πουτσο του ο δημος λοιπον...

Στα αρχιδια σου και εσενα. Στον καδο και ας γινει οτι θελει.

Εσυ την κινηση του την σωστη, την εκανες...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

φοβάμαι πως (...) δεν θα ανακυκλωθεί σωστά...

Ώπα, μισό.

Τα ογκώδη τα παίρνει ο Δήμος επειδή δε μπορεί να τα πάρει το σκουπιδιάρικο.

Δε τα ανακυκλώνει, απλά βοηθάει να πεταχτούν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...