Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω συνεργάτες για μεγάλο ανεξάρτητο blog 

Χωρίς κάτι υποχρεωτικό...Να μπαίνουν ότι θέματα θέλετε όποτε έχετε χρόνο και όρεξη...

Πολύ απλά για χόμπυ και όποιος έχει ελέυθερο χρόνο!

Δημοσ.

μεγαλα σιτε/μπλογκ ειναι οσα ειναι στα τοπ 100 του αλεξα...

θα προτεινα να βαλεις email form και απο πανω email εκει που λες επικοινωνια

Δημοσ.

μεγαλα σιτε/μπλογκ ειναι οσα ειναι στα τοπ 100 του αλεξα...

θα προτεινα να βαλεις email form και απο πανω email εκει που λες επικοινωνια

Υπάρχει email στο blog αλλά εκείνο είναι άλλο.

Οτι απορία στείλε μου εδω

Δημοσ.

δλδ αμα ερθω να βοηθησω εγω θα ποσταρω οτι θελω χωρις ελεγχο περιεχομενου ? (πολιτικο, αθλητικο κτλ ) και χωρις παρεμβαση?

ειναι καποιος που ελεγχει και κοβει αρθρα πριν ανεβουν η μπορει οτι θελει ο καθενας που "συνεργαζεται" ?

δλδ θα μπορω να περασω μεσω "αρθρων" που θα ψαρευω απο το νετ, οτι ειδους προπαγανδα θελω?

τι κερδος θα εχω εγω? τπτ. γιατι οποτε παταγα σε αρθρο πανω που ανοιγανε popup σελιδες για browser games κτλ

εσυ απο αυτα τι κερδος εχεις? ζητας δωρεαν να σε βοηθαει ο κοσμος "χαλαρα" οπως λες αλλα με τι αντιτιμο?

και διαφημισεις βλεπω στο πλαι και ολα μελι γαλα.. πια η διαφορα του απο την μια ντουζινα ολοιδια "ενημερωτικα" και καλα blogs που υπαρχουν?

• Like 1
Δημοσ.

δλδ αμα ερθω να βοηθησω εγω θα ποσταρω οτι θελω χωρις ελεγχο περιεχομενου ? (πολιτικο, αθλητικο κτλ ) και χωρις παρεμβαση?

ειναι καποιος που ελεγχει και κοβει αρθρα πριν ανεβουν η μπορει οτι θελει ο καθενας που "συνεργαζεται" ?

δλδ θα μπορω να περασω μεσω "αρθρων" που θα ψαρευω απο το νετ, οτι ειδους προπαγανδα θελω?

τι κερδος θα εχω εγω? τπτ. γιατι οποτε παταγα σε αρθρο πανω που ανοιγανε popup σελιδες για browser games κτλ

εσυ απο αυτα τι κερδος εχεις? ζητας δωρεαν να σε βοηθαει ο κοσμος "χαλαρα" οπως λες αλλα με τι αντιτιμο?

και διαφημισεις βλεπω στο πλαι και ολα μελι γαλα.. πια η διαφορα του απο την μια ντουζινα ολοιδια "ενημερωτικα" και καλα blogs που υπαρχουν?

Δεν υπάρχει έλεγχος περιεχομένου αρκεί να μην βρίζεις.

Διαφημίσεις δεν υπάρχουν...εκτός από μία πάνω πάνω.

Για τα browser games το παθαίνουν πολλοι ίσως γιατι δεν έχεις το firewall ανοιχτό,σε μένα δεν το βγάζει από το σπίτι αλλά απο internet cafe που εχω μπει το χει βγάλει.

Να είσαι σίγουρος τα κέρδη από το blog είναι μηδενικά όσο αφορά τα χρήματα ή ίσως είναι ελάχιστα.

Η διαφορά είναι ότι δεν είμαστε δημοσιογραφικό blog.

Είναι ανοιχτό εδώ και 6 χρόνια και ο κόσμος μας ξέρει.

ευχαριστώ

Δημοσ.

δλδ ο καθενας περναει μεσω κειμενων οποιουδηποτε θεματος ( πολιτικο-αθλητικο) την προπαγανδα του

ωραια αυτο ηθελα να μαθω

εγω παντως δε σας ηξερα

Δημοσ.

δλδ ο καθενας περναει μεσω κειμενων οποιουδηποτε θεματος ( πολιτικο-αθλητικο) την προπαγανδα του

Αποκλείεται δηλαδή να γράφει κάποιος αντικειμενικά; Ή μήπως οτιδήποτε δεν περνάει από "έλεγχο", είναι προπαγάνδα; Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει. Όχι οτι υποστηρίζω το καφενείο, ούτε το ήξερα μέχρι σήμερα, ούτε συνηθίζω να διαβάζω blogs που ανεβάζουν άρθρα για τα ..χρέη του Βερολίνου, αλλά ο παραπάνω συλλογισμός μου φαίνεται λάθος.

• Like 1
Δημοσ.

ωραια αυτο ηθελα να μαθω

εγω παντως δε σας ηξερα

Γιατι προπαγάνδα;; Συμφωνώ με τον χρήστη panagos

Δημοσ.

δε μιλαω συγκεκριμενα , γενικα μιλαω.

ο καθενας εχει καποιες προτιμησεις.. κομα, ομαδα, κτλ. Οποτε λογικο ειναι στην περιπτωση καποιου γεγονοτος, οι ειδησεις αρθρα που θα ανεβασει να γερνουν προς την προτιμηση τους.. αυτο εννοω

κανονικα θα επρεπε να ηταν αμεροληπτο το site με ανθρωπους που ξερεις τι ειναι ο καθενας και οχι φανατισμενους

Δημοσ.

ο καθενας εχει καποιες προτιμησεις.. κομα, ομαδα, κτλ. Οποτε λογικο ειναι στην περιπτωση καποιου γεγονοτος, οι ειδησεις αρθρα που θα ανεβασει να γερνουν προς την προτιμηση τους.. αυτο εννοω

κανονικα θα επρεπε να ηταν αμεροληπτο το site με ανθρωπους που ξερεις τι ειναι ο καθενας και οχι φανατισμενους

Δεν βλεπω κανεναν φανατισμένο .. άλλωστε ο καθένας γράφει τις απόψεις του με δικη του παντα ευθυνη!

Δημοσ.

Οποιος φοβαται το νερο,βλεπει παντου θαλασσα!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...