Amakatzis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κανένα πρόγραμμα ή ιστοσελίδα που να βάζεις τα στοιχεία του υπολογιστή σου π.χ CPU, GPU, RAM και να σου βγάζει εάν ο υπολογιστής σου μπορεί να παίξει ικανοποιητικά το pc game.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ναι, http://www.systemrequirementslab.com/cyri
Amakatzis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 ναι, http://www.systemrequirementslab.com/cyri Eυχαριστώ φίλε, αλλά αυτό μπορείς να το δοκιμάσεις μόνο για τον υπολογιστή σου. Σκέφτομαι να πάρω νέο υπολογιστή και θέλω να δω πως τα πάει με κάποια παιχνίδια. Εννοώ δηλαδή να βάζεις εσύ χειροκίνητα την CPU, GPU, RAM.
drunkdonkey Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τσεκαρε το game-debate http://www.game-debate.com. Νομιζω εχει αυτα που ζητας. 1
GoDRiC- Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί έχει μόνο για συγκεκριμένα παιχνίδια το game-debate; Ή κάνω λάθος;
tolis_01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Get on my level (το Vice City πάντως το παίζω, από τα αγαπημένα μου παιχνίδια)
sonyxp Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το GTA SA κορυφή! θυμάμαι μικρός έπαιζα στο PS2 με τις ώρες. Το είχα σχεδόν τερματίσει, είχα κολλήσει προς το τέλος, στην 3η πόλη σε μια αποστολή που πηδάς με αλεξίπτωτο από ένα αεροπλάνο! δεν ήξερα τι να κάνω και μου έσπασε τα @.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 www.allgame.com Εχει ΤΑΠΑΝΤΑΟΛΑ. Απλα πρεπει να επιλεγετε τη σωστη πλατφορμα και οχι τις European εκδοσεις.
Amakatzis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 www.allgame.com Εχει ΤΑΠΑΝΤΑΟΛΑ. Απλα πρεπει να επιλεγετε τη σωστη πλατφορμα και οχι τις European εκδοσεις. Ευχαριστώ φίλε , αλλά δεν ζήτησα site που να δείχνουν τις απαιτήσεις των παιχνιδιών αλλά να βάζεις εσυ τα χαρακτηριστικά του pc σου και να σου βγάζει κατά πόσο μπορεί ο ΗΥ σου να το παίξει. Ευχαριστώ πάντως
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Παρανοησα, αλλα δεν ειναι αυτονοητο οτι εαν δεν καλυπτεις τα Minimum requirements δεν θα μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι, ενω εαν δεν καλυπτεις τα recommended δεν θα μπορεις να το παιξεις σε πολυ καλα settings?
Amakatzis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Παρανοησα, αλλα δεν ειναι αυτονοητο οτι εαν δεν καλυπτεις τα Minimum requirements δεν θα μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι, ενω εαν δεν καλυπτεις τα recommended δεν θα μπορεις να το παιξεις σε πολυ καλα settings? Φίλε και εγώ μέχρι χθες αυτό νόμιζα , αλλά από ότι είδα στο επίσημο forum του total War συνήθως αυτά δεν ισχύουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα