Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω WayFarer γυαλιά ηλίου.

Η Ray - Ban τα έχει αρκετά ακριβά όμως.

Μπορώ να πάρω Ray Ban Wayfarer αλλά πιο φθηνά;

Και κάτι άλλο .. Ποια είναι η γνώμη σας για τα Wayfare ? Έχω ακούσει καλά λόγια γενικά.

Εσείς τι γυαλιά ηλίου φοράτε;

Για πείτε..

Δημοσ.

Είναι κλασσικά γυαλιά και όμορφα τα wayfarer αν και αυτά είναι γούστα. Από προστασία επίσης πολύ καλά δεν το συζητώ.

Ακριβά δεν τα λες αλλά δεν τα λες και φθηνά, υπάρχουν και πολύ ακριβότερες μάρκες και μοντέλα. Όπως σε όλες τις γνωστές εταιρίες βέβαια τη μάρκα πληρώνεις και εδώ...

Για πιο φθηνά ψάξε σε κάνα ebay αλλά σε "απομιμήσεις" (όχι κινέζικα και τέτοια) τα βρίσκεις σίγουρα φθηνότερα από αξιόπιστες εταιρίες και μοιάζουνε με τα αυθεντικά μεν αλλά όχι απόλυτα...

Στα mark aalen τα έχω δει.

Δημοσ.

Έχω τα classic Wayfarer, αλλά αμέσως άλλαξα ζευγάρι και δεν τα συστήνω σε κανέναν πλέον. Πρώτον γιατί είναι πολύ βαριά και δεν καλύπτουν σωστά τα μάτια, δεύτερον γιατί τα πήρα πρωτού γίνουν μόδα και αρχίσει να τα φοράει ο κάθε πικραμένος μουσάτος νεοέλληνας χίπστερ. Είναι εμετός να τα βλέπεις παντού πλέον.

Δημοσ.

Είναι κλασσικά γυαλιά και όμορφα τα wayfarer αν και αυτά είναι γούστα. Από προστασία επίσης πολύ καλά δεν το συζητώ.

Ακριβά δεν τα λες αλλά δεν τα λες και φθηνά, υπάρχουν και πολύ ακριβότερες μάρκες και μοντέλα. Όπως σε όλες τις γνωστές εταιρίες βέβαια τη μάρκα πληρώνεις και εδώ...

Για πιο φθηνά ψάξε σε κάνα ebay αλλά σε "απομιμήσεις" (όχι κινέζικα και τέτοια) τα βρίσκεις σίγουρα φθηνότερα από αξιόπιστες εταιρίες και μοιάζουνε με τα αυθεντικά μεν αλλά όχι απόλυτα...

Στα mark aalen τα έχω δει.

Τα Ray Ban Wayfarer τα αυθεντικά ψάχνω απλώς δεν θέλω και να πληρώσω 195€ που τα είδα σε μια ιστοσελίδα.

Δημοσ.

Στο eye-shop.gr .

Τα αυθεντικά θέλω απλώς αν μπορώ να βρω όσο πιο χαμηλά γίνεται.

Σε κάποια wayfarer δίπλα στο μοντέλο έχει την ένδειξη FOLDING ή POLARIZED.

Τι σημαίνουν αυτές οι ενδείξεις;

Δημοσ.

Τα folding διπλώνουν, τα polarized έχουν polarized φακούς

Και με <100€ βρίσκεις αυθεντικά όπως αναφέρθηκε

Δημοσ.

Ποσα είδη- μοντέλα wayfarer υπάρχουν;

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε χρωματισμούς όπου γενικά υπάρχουν άπειροι και μπορείς να τους δεις στο site της rayban...

Σε μεγέθη πάντως υπάρχουν 3 μεγέθη στα κλασσικά wayfarer και 2 στα new wayfarer.

Τα new wayfarer δεν έχουν την κλίση στο πρόσωπο που έχουν τα κλασσικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...