Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 449
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας αμφιβάλλεις, δεν τρέχει τίποτα. Το όνομα τού κόμματος που αντιπροσωπεύει το άλλο άκρο μέσα στη βουλή, εδώ και 4 δεκαετίες, το ξέρεις και το ξέρω, αλλά οι όροι χρήσης τού forum απαγορεύουν την ευθεία αναφορά σε κόμματα, οπότε υποχρεούμαι να τους σεβαστώ. Δεν υποχρεούμαι όμως να το παίζω αδιάφορος και να σφυρίζω κλέφτικα. Υπενθυμίζω λοιπόν, σαφή και συγκεκριμένη ερώτηση που είχα θέσει σε άλλο thread στο παρελθόν, στην οποία - φυσικά... - δεν είχα πάρει απάντηση:

Πολλές χώρες τού κόσμου, κυβερνήθηκαν επί σειρά ετών, από τα αντίστοιχα  - με το ίδιο ακριβώς καταστατικό, αρχές (...και όνομα. Από το αρκτικόλεξό τους, μόνο το τελευταίο γράμμα αλλάζει, το οποίο υποδηλώνει τη χώρα. Τα δύο πρώτα αρχικά είναι ακριβώς ίδια...) - κόμματα τού ελληνικού που εγώ ...υπονοώ κι εσύ ...δε γνωρίζεις. Σε ποια - μία μού αρκεί... - από αυτές τις χώρες:

1) Υπήρξε αντιπολίτευση;

2) Κυκλοφόρησε έστω και μία αντιπολιτευόμενη εφημερίδα;

3) Εξέπεμψε έστω και ένας αντιπολιτευόμενος ραδιοφωνικός, ή τηλεοπτικός σταθμός;

4) Εξέφρασε έστω κι ένας πολίτης την αντίθεσή του στο κυβερνών κόμμα και δεν εξαφανίστηκε ...νύχτα;

Έχεις απάντηση; Εκτός κι αν τα παραπάνω δε σού αρκούν για να χαρακτηρίσεις ακραίο ένα κόμμα, οπότε το αφήνουμε εδώ, να μην ξοδεύουμε και σάλιο...

Παρεμπιπτόντως, εκτός απ' όσα έχω διαβάσει, τυχαίνει να ζω σε μία από αυτές τις χώρες εδώ και πάνω από έξι χρόνια και, τις απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις, τις έχω λάβει από ανθρώπους οι οποίοι έζησαν εκείνη την περίοδο. Όλοι δε, έδωσαν την ίδια απάντηση. Αναρωτιέσαι για το ποια ήταν;

Αυτό. Ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε, ban δε θέλουμε, αλλά να μη μας περνάνε και για ηλίθιους μερικοί-μερικοί... 

ό,τι να 'ναι.

Τέτοιες απόψεις είναι ακόμα χειρότερες και από αυτές που έχουν αυτοί που αναφέρεις στο post σου. 

Κρίμα πάντως που ακόμα και σήμερα το πιο δύσκολο, τελικά, είναι μάθει κανείς κάτι και αρκείται στο να μηρυκάζει. 

Anyway... ό,τι είχα να πω το είπα στο προηγούμενο post και βάσει των όσων γράφονται δεν περιμένω και δεν είδα καμία σοβαρή απάντηση (πλην μίας που και αυτή πέρασε στα ψηλά γράμματα). 

Δημοσ.

Απορώ γιατί κάποια λαϊκή συνέλευση δεν έχει μεριμνήσει για το δημοκρατικό λιντσάρισμα του!Αμαυρώνει τους ταξικούς αγώνες και το λαϊκό κίνημα προς όφελος τον μεγάλο εργολάβων

Δημοσ.

Τα είχα δει, βλακείες.Είπαν πως έφαγαν ξύλο και τι έγινε;Ο καθένας λέει ότι θέλει.

Ένα χρόνο μετά προχώρησαν σε μηνύσεις;

Δημοσ.

Τα είχα δει, βλακείες.Είπαν πως έφαγαν ξύλο και τι έγινε;Ο καθένας λέει ότι θέλει.

Ένα χρόνο μετά προχώρησαν σε μηνύσεις;

edit: το διάβασα λάθος, είναι περσινά τα άρθρα, δεν ξέρω τι έγινε με τις μηνυσεις.

Δημοσ.

edit: το διάβασα λάθος, είναι περσινά τα άρθρα, δεν ξέρω τι έγινε με τις μηνυσεις.

Ωραία αφού είναι ενεργός αριστερός πολίτης ψάξου και ενημέρωσε και εμάς για το αν τελικά όντως έγιναν βασανιστήρια με τειζερ και τσιγάρα ή πουλούσαν αριστερό παραμύθι

Δημοσ.

Α. Το ΚΚΕ αποτελεί ένα ιστορικό απολίθωμα και οι οπαδοί του - εκφραστές του, αντιμετωπίζονται από εμένα ως γραφικοί και τίποτα παραπάνω. Το παραπάνω κόμμα το απαρτίζουν κάποιοι γέροι και κάποιες γριούλες με σημαίες του ΠΑΜΕ και κάτι φοιτητές που πουλάνε κομουνισμό με το χαρτζηλίκι του μπαμπά. Μόλις απειληθεί η περιουσία τους, το γυρνάνε στον φιλελευθερισμό.

...και λοιπόν; Σε φόνους αναφέρθηκες, περί φόνων σού απάντησα. Το αν εσύ θεωρείς γραφικό κάποιο κόμμα, τι δουλειά έχει; (Αν τελικώς έχει πάντως, εγώ το θεωρώ κάτι πολύ περισσότερο από γραφικό: Είναι υποκριτικό στην πιο αισχρή μορφή που θα μπορούσε. Τουλάχιστον οι ...άλλοι - τούς οποίους σιχαίνομαι παρεμπιπτόντως... - είναι φασίστες, ναζιστές, ρατσιστές, κουφάλες τού κερατά με λίγα λόγια, αλλά το λένε με το «καλημέρα». Δεν κρύβουν το φασισμό τους, πίσω από «δημοκρατίες» και λοιπές τρίχες, ελπίζοντας να ξεγελάσουν, να ψηφιστούν από την πλειοψηφία και μετά να μας κάνουν την ...έκπληξη!...)

Β. Τα παιδιά που αγωνίζονται για τα υψηλά ιδεώδη είναι δική σου εφεύρεση προφανώς. Στη μία περίπτωση υπάρχει και έγκλημα και ένοχος, στην άλλη έχει αποδοθεί αυθαίρετα στην αριστερά η πυρκαγιά της Marfin. Sorry, αλλά η εμπλοκή μέχρι και της ΕΥΠ στην υπόθεση με κάνει ιδιαιτέρως καχύποπτο για το ποιος κρύβεται πίσω από το «δυστύχημα» στη Marfin

Όχι, δεν είναι δική μου εφεύρεση ...προφανώς! Αν ανατρέξεις σε προηγούμενα post διάφορων εδώ μέσα, θα δεις ότι η πατέντα είναι κατοχυρωμένη ήδη.

Περί αυθαιρεσίας δε...συγνώμη αλλά δεν έχω μάθει να παίζω με τις λέξεις. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις υπάρχει και έγκλημα και ένοχος. Όσο αυθαίρετα κι αν έχει αποδοθεί σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο το έγκλημα στη marfin, άλλο τόσο αυθαίρετα έχει αποδοθεί σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και η δολοφονία τού Φύσσα. Όταν αποδειχθεί ότι ο δολοφόνος του, εκτελούσε εντολές τού κόμματος που υποστηρίζει, τα πράγματα θα αλλάξουν. Το ότι όμως «είναι ...γκολντενιστιώτης», μού λέει τόσα, όσα θα μού έλεγε και το ότι είναι π.χ. γαύρος... 

ό,τι να 'ναι.

Τέτοιες απόψεις είναι ακόμα χειρότερες και από αυτές που έχουν αυτοί που αναφέρεις στο post σου. 

Κρίμα πάντως που ακόμα και σήμερα το πιο δύσκολο, τελικά, είναι μάθει κανείς κάτι και αρκείται στο να μηρυκάζει. 

Anyway... ό,τι είχα να πω το είπα στο προηγούμενο post και βάσει των όσων γράφονται δεν περιμένω και δεν είδα καμία σοβαρή απάντηση (πλην μίας που και αυτή πέρασε στα ψηλά γράμματα). 

- Το «ό,τι να 'ναι», είναι πολύ τής μόδας από μερικούς εδώ μέσα, αλλά ...συγχώρα με που είμαι ...ντεμοντέ!

- Δεν εξέφρασα απόψεις. Έθεσα συγκεκριμένες ερωτήσεις. Απάντηση σε κάποια απ' αυτές έχεις; Αν έχεις, εδώ είμαστε και μετά, συζητάμε και για τις ...απόψεις μας.

- Ανέφερα συγκεκριμένα το τι - και κυρίως, από ποιους - έχω μάθει. Τη διάψευσή του περιμένω...

- Στο προηγούμενο post, ρώτησες «ποιο είναι το άλλο άκρο μέσα στη βουλή». Σού είπα ποιο είναι. Την απάντησή μου βέβαια, δεν την εκλαμβάνεις ως «σοβαρή», διότι δε χαϊδεύει τ' αυτάκια σου. Εγώ όμως, τουλάχιστον, έδωσα απάντηση. Εσύ πώς το βλέπεις; Θα μας τιμήσεις με κάποια δική σου, στα ερωτήματα που έθεσα; Εκτός κι αν έχεις δουλειά, οπότε να μη σε απασχολώ...

...έτσι για να ξεκαθαρίζεται σιγά-σιγά, το ποιος «μηρυκάζει»... 

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία αφού είναι ενεργός αριστερός πολίτης ψάξου και ενημέρωσε και εμάς για το αν τελικά όντως έγιναν βασανιστήρια με τειζερ και τσιγάρα ή πουλούσαν αριστερό παραμύθι

Εννοείται ότι σε καμιά 20αριά χρόνια που θα έχει εκδικαστεί η υπόθεση από τα ταχύτατα δικαστήριά μας θα ενημερώσω :P Η Guardian πάντως δεν θα το δημοσίευε αν δεν υπήρχαν αποδείξεις.

Δημοσ.

...και λοιπόν; Σε φόνους αναφέρθηκες, περί φόνων σού απάντησα. 

Στη μία περίπτωση υπάρχει άμεση σύνδεση και σύλληψη, στην άλλη δεν υπάρχει τίποτα. Αν θέλεις να κρύβεσαι πίσω από το δαχτυλό σου, πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο.

Δεν με ενδιαφέρουν οι πατέντες των άλλων, εγώ ομιλώ δι΄εμέ.

Επαναλαμβάνω, το να συνδέεις αυθαίρετα κόμματα χωρίς στοιχεία με δολοφονικές πράξεις, σε κάνει τουλάχιστον γραφικό.

• Like 1
Δημοσ.

Σίγουρα ο Lucifer τρέχει κάποιο σατανικό κοινωνιολογικό πείραμα, δεν εξηγείται αλλιώς η πρόσθεση σελίδων στο παρόν thread...

• Like 2
Δημοσ.

Εννοείται ότι σε καμιά 20αριά χρόνια που θα έχει εκδικαστεί η υπόθεση από τα ταχύτατα δικαστήριά μας θα ενημερώσω :P Η Guardian πάντως δεν θα το δημοσίευε αν δεν υπήρχαν αποδείξεις.

Ναι σίγουρα αφού το έγραψε η guardian να μη γίνει καν δίκη!

Το περιστατικό το έχεις αναφέρει 2-3 φορές εδώ μέσα, περίμενα να ήξερες γιατί μιλάς αλλά αποτι καταλαβαίνω απλός παπαγάλιζες κάτι που διάβασες.

Αν βρεις κάτι πέρα απτους αρχικούς ισχυρισμούς εδώ ήμαστε, αν όχι ελπίζω να μην διαβάσω πάλι για "βασανισμούς στη ΓΑΔΑ"

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρουν οι πατέντες των άλλων, εγώ ομιλώ δι΄εμέ.

Δε σ' ενδιαφέρουν, αλλά περί «δικής μου εφεύρεσης» μίλησες...

το να συνδέεις αυθαίρετα κόμματα χωρίς στοιχεία αποδείξεις, με δολοφονικές πράξεις, σε κάνει τουλάχιστον γραφικό.

...για να μιλάμε σωστά. Εκτός κι αν θες βοήθεια για να εντοπίσεις τη διαφορά των δύο όρων...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...