Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γαμώτο μου.Καλά οχι οτι δεν ξαφνιάστηκα.

Το θέμα δεν είναι  ο πόλεμος των άκρων.

Την φωτο την πρόσεξε κανείς?Θεωρείται σωστό την κωλοτακτική της εφημερίδας?

• Απαντ. 449
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διαφορετική όψη του ίδιου νομίσματος είναι τα δύο άκρα. Τεχνητά δίπολα για να μαντρώνουν τα πρόβατα, αφού η εποχή το απαιτεί αυτό. Και έχουν βρεί μια χαρα πρόσφορο έδαφος, ειδικότερα στην Ελλάδα του χαμηλότατου μορφωτικού και κοινωνικού επιπέδου. Στην Αγγλία π.χ γελάνε με τους ακραίους, οι οποίοι είναι τόσο περιθωριοποιημένοι, όπου είναι πλέον απειροελάχιστο φαινόμενο.

Στην Ελλάδα έχουμε τώρα απ' τις περσυνές εκλογές που ασχολούμαστε με κάτι πρώην πορτιέρηδες (με όλο τον σεβασμό στα παιδιά που δουλεύουν πόρτα), κάτι μικροαπατεώνες που βρήκαν φώς και μπήκαν στη βουλή, και με τις συμπλοκές τους με τα άλλα σκουπίδια του αντίθετου χώρου.

Πες μας όμως κι άλλα. Ποια είναι τα δυο άκρα; Γιατί θεωρούνται άκρα; Με βάση ποια χαρακτηριστικά τους είναι ίδια; Μην ντρέπεσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Πες μας όμως κι άλλα. Ποια είναι τα δυο άκρα; Γιατί θεωρούνται άκρα; Με βάση ποια χαρακτηριστικά τους είναι ίδια; Μην ντρέπεσαι.

Μου αρέσει που εξήγησα κιόλας. Αν το αναλύσουμε περισσότερο, θα διαπιστώσουμε οτι είναι επίσης φασισμός να καίς κατάστημα της Μαρφίν, όχι άδειο, αλλά με εργαζόμενους (μάλλον λουμπέν όμως), όπως επίσης φασισμός να σκοτώνεις ελέω ιδεολογικών διαφορών.

• Like 3
Δημοσ.

Την φωτο την πρόσεξε κανείς?Θεωρείται σωστό την κωλοτακτική της εφημερίδας?

Όχι απλά είναι λάθος η τακτική τους, αλλά είναι και ανήθικη. 

Δε δείχνουν κανένα σεβασμό στην οικογένεια και την κοπέλα του θύματος (της οποίας η φωτογραφία δε θα έπρεπε να κυκλοφορεί και για άλλους λόγους), το κυριότερο όμως είναι, πως δε δείχνουν σεβασμό ούτε στο νεκρό. Δεν έχουν καθόλου τσίπα.

Για μένα θα έπρεπε να τους κυνηγήσει η πολιτεία, φαντάζομαι πως όλο και κάποιος νόμος μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους. Αν και φοβάμαι πως θα την πληρώσουν τίποτα πιτσιρικάδες δημοσιογραφίσκοι, το γνωστό μεγάλο κεφάλι γλύτωσε άλλα κι άλλα δυστυχώς, τι να του κλάσουν τώρα;

Προσωπικά τους καταριέμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που εξήγησα κιόλας. Αν το αναλύσουμε περισσότερο, θα διαπιστώσουμε οτι είναι επίσης φασισμός να καίς κατάστημα της Μαρφίν, όχι άδειο, αλλά με εργαζόμενους (μάλλον λουμπέν όμως), όπως επίσης φασισμός να σκοτώνεις ελέω ιδεολογικών διαφορών.

Πιάστηκαν οι δράστες της Μαρφίν και άνηκαν μάλιστα σε συγκεκριμένο ιδεολογικό χώρο;

Δημοσ.

Καλά εντάξει, δεν θα μπώ τώρα στο τρυπάκι να κάθομαι να αναλύω τα καρκινώματα της Ελληνικής κοινωνίας. Κακώς και πόσταρα εξαρχής. Φυσικά και δεν πιάστηκαν τα τέκνα των βουλευτών-δημοσιογράφων ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο ήταν.

Δημοσ.

Το θέμα έχει εκτραπεί αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο από το πρώτο ποστ κιόλας.

Η δικιά μου γνώμη είναι ότι ο μόνος λόγος που δεν θα έπρεπε να κυκλοφορήσει η φωτογραφία είναι η δήλωση που έκαναν μέσω δικηγόρων οι γονείς του και είπαν ρητά ότι δεν θέλουν να δημοσιευτεί.

Κατά τ' άλλα άμα την συγκεκριμένη φωτογραφία την κυκλοφορούσε η Deutsche Welle ή το Al Jazeera ή το CNN κανείς ίσως από αυτούς που τώρα ωρύονται δεν θα αντιδρούσε

Δημοσ.

Καλά εντάξει, δεν θα μπώ τώρα στο τρυπάκι να κάθομαι να αναλύω τα καρκινώματα της Ελληνικής κοινωνίας. Κακώς και πόσταρα εξαρχής. Φυσικά και δεν πιάστηκαν τα τέκνα των βουλευτών-δημοσιογράφων ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο ήταν.

Σας ευχαριστούμε για την κοινωνική σας προσφορά στο ξέπλυμα του ναζισμου λοιπόν. Ο ναζισμός είναι το ίδιο με τους κοινωνικούς αγώνες, και κάποιους που έκαψαν ζωντανους ανθρώπους.

• Like 3
Δημοσ.

ναι ελα φαε και λιγα ταγματα εφοδου

καλη χωνεψη

σε ευχαριστουμε που βαζεις τα πραγματα οπως εσενα σε βολευουν. ανθελληνισμος, αναρχικοι, πολιτικοι, κομματα, παρακρατικοι, τουρκοι, αλβανοι λαθρομεταναστες ολοι καλοι ειναι απλα εμεις ειμαστε κακοι και δεν στηνομαστε στα 4

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δε βλέπω κανα φάουλ.

Είναι ένα γεγονος (κάποιοι θα λέγανε και σημαντικό/ιστορικό) το οποίο καταγράφηκε από το φακό.

Με την ίδια λογική δε θα έπρεπε να υπάρχουν μια σειρά από ιστορικές φωτογραφίες ανθρώπων πριν/μετά τον θάνατότους.

• Like 2
Δημοσ.

ναι ελα φαε και λιγα ταγματα εφοδου

καλη χωνεψη

σε ευχαριστουμε που βαζεις τα πραγματα οπως εσενα σε βολευουν. ανθελληνισμος, αναρχικοι, πολιτικοι, κομματα, παρακρατικοι, τουρκοι, αλβανοι λαθρομεταναστες ολοι καλοι ειναι απλα εμεις ειμαστε κακοι και δεν στηνομαστε στα 4

Αυτοί είναι κοινωνικοί αγωνιστές κύριε

Δημοσ.

τον σανταμ λες που τον δειχνανε κρεμασμενο? η τον μπιν λαντεν με κομμενο το κεφαλι? :P

Αυτοί είναι κοινωνικοί αγωνιστές κύριε

ναι ναι silly me :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...