Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ας φαει ενα προστιμακι η εφημεριδα και ο θεμος ειδικα τωρα να γουσταρουμε.

Να φάει πρόστιμο με ποιό αιτιολογικό ?

• Απαντ. 449
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σας ευχαριστούμε για την κοινωνική σας προσφορά στο ξέπλυμα του ναζισμου λοιπόν. Ο ναζισμός είναι το ίδιο με τους κοινωνικούς αγώνες, και κάποιους που έκαψαν ζωντανους ανθρώπους.

Κοινωνικός αγώνας είναι το να καίς τράπεζες; Η σκληρότερη μορφή ναζισμού είναι.

• Like 3
Δημοσ.

Σας ευχαριστούμε για την κοινωνική σας προσφορά στο ξέπλυμα του ναζισμου λοιπόν. Ο ναζισμός είναι το ίδιο με τους κοινωνικούς αγώνες, και κάποιους που έκαψαν ζωντανους ανθρώπους

Κοινωνικοι αγωνες my ass

• Like 3
Δημοσ.

Κλείσιμο επι τόπου της εφημερίδας. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Ό,τι πιο αισχρό, έχω να δει να κάνουν οι δημοσιογράφοι! Να επέμβει ΆΜΕΣΑ εισαγγελέας!

Να έρθει και ο Σούπερμαν

Δημοσ.

Σας ευχαριστούμε για την κοινωνική σας προσφορά στο ξέπλυμα του ναζισμου λοιπόν. Ο ναζισμός είναι το ίδιο με τους κοινωνικούς αγώνες, και κάποιους που έκαψαν ζωντανους ανθρώπους.

Οκ..τι πινεις?

• Like 2
Δημοσ.

RoS23 απο τα καλα τα ληγμενα, αυτα που σπρωχνουν στην πλατεια αμερικης οι φιλοι του οι black brothers....  δε το εχεις καταλαβει απο αυτα που γραφει τοση ωρα? ασυναρτησιες ειμαστε ολοι φασιστες ρε μονο ο τολις κανει κοινωνικο αγωνα καιγοντας υπαλληλους στην μαρφιν και μιλαει για δημοκρατια οταν τραμπουκιζει αλλους που εχουν αντιθετη γνωμη.. καταλαβεεεεες?

Δημοσ.

Off topic:

Κοίτα να δεις, δεν έχω καμία σχέση με τη συγκεκριμένη παράταξη που απεικονίζεται στις φωτογραφίες σου (κι ούτε θέλω), πρέπει όμως να είμαστε αντικειμενικοί. 

Εν ολίγοις, αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι η λεγόμενη "περιφρούρηση" πορείας και ουδεμία σχέση έχει με οργανωμένες επιθέσεις εναντίων μεταναστών ή καταστροφή ξένης περιουσίας (δηλαδή τις γνωστές πρακτικές των δύο άκρων).

Οι τύποι κάνουν ντου σε ομάδες "γνωστών αγνώστων", υποθέτω προκειμένου να μη μπαχαλευτεί μια ειρηνική πορεία. 

• Like 2
Δημοσ.

Κοινωνικός αγώνας είναι το να καίς τράπεζες; Η σκληρότερη μορφή ναζισμού είναι.

Πότε το είπα εγώ αυτό; Τρια πράγματα είπα, και τα διαχώρισα όλα με κόμμα.

Οκ..τι πινεις?

Για ποιο πράγμα;

Δημοσ.

Στις περισσότερες απο τις φωτογραφίες είναι κνίτες που πλακώνονται με αναρχικούς

Όντως είναι ψιλο άσχετες με τους αναρχοφασίστες που υποστηρίζει ο άλλος

• Like 2
Δημοσ.

Θα ελεγα να ξαναγραψεις αυτο που ειπες γιατι δεν βγαζει νοημα και οδηγει σε λαθος συμπερασματα..η αποψη μου ειναι οτι το ιδιο φασιστες ειναι και οι 2 πλευρες και το εχουμε δει εμπρακτα..παρα πολλες φορες.

Δημοσ.

Δηλαδή για να καταλάβω κάποιους, τα καμώματα των μεν (πείτε τους «το άλλο άκρο», «αριστερούς», «αναρχοκομμουνοσταλινομποσελβικοάπλυτους», όπως θέλετε) δικαιολογούν κατά κάποιο τρόπο τα καμώματα των δε; 

Δεν μπορώ να καταλάβω αν τα επιχειρήματα που διαβάζω σε τέτοιες ειδήσεις είναι η επιτομή της παροιμίας «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται» ή αν απλά τόσες γενιές έχουν μεγαλώσει χωρίς κριτική σκέψη με ιδεολογίες τύπου «pick a side, όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας» και λοιπές οπαδικές παπαριές

Και μετά αναρωτιώμαστε γιατί φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...

Όσο για την δημοσίευση της φωτογραφίας ουδέν σχόλιο. Στην εποχή μας υποτίθεται πως δεν είναι απαραίτητο κάποιος να δει αυτή την εικόνα για να θορυβηθεί. Και λέω υποτίθεται, γιατί τόσα χρόνια θα έπρεπε να είχε χτυπήσει σε όλους μας το καμπανάκι, αλλά «δεν βαριέσαι, αφού εμένα δεν με πειράζουν»...

• Like 6
Δημοσ.

Θα ελεγα να ξαναγραψεις αυτο που ειπες γιατι δεν βγαζει νοημα και οδηγει σε λαθος συμπερασματα..η αποψη μου ειναι οτι το ιδιο φασιστες ειναι και οι 2 πλευρες και το εχουμε δει εμπρακτα..παρα πολλες φορες.

Μου λένε ότι η άκρα δεξιά είναι ίδια με την άκρα αριστερά. Και λέω πως με αυτή τη λογική:

- Κοινωνικοί αγώνες, δικαίωμα στην απεργία κλπ

- Κάψιμο ανθρώπων.

- Ναζιστικά τάγματα εφόδου.

Θεωρούνται ακριβώς το ίδιο. Τα είχα διαχωρίσει και τα 3 με κόμμα, δεν ξέρω γιατί θεωρήθηκε από όλους ότι είπα κοινωνικοί αγώνες = κάψιμο ανθρώπων, τι να πω.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν έχω τον χρόνο να περιμένω να ξεφύγετε και (αναλογικά) ούτε να σβήνω κάθε τόσο εριστικά μηνύματα ώστε να μην το κάνετε.

Που σημαίνει ότι ψάχνομαι να σας μπανάρω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Κάντε τα κουμάντα σας και ζήτω η δημοκρατία.

• Like 7
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...