Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά δε βλέπω κανα φάουλ.

Πέραν του ηθικού ζητήματος που τίθεται με τη δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίας, αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι νόμιμη η δημοσίευση του προσώπου της κοπέλας.

Δεν ξέρω αν η ίδια έχει εμφανιστεί γενικά στα ΜΜΕ, αν δεν το έχει κάνει όμως, καλό θα ήταν να προστατευτεί με το να μην να μην εκτίθενται τα χαρακτηριστικά της σε "κοινή θέα". Είναι μάρτυρας σε έγκλημα αν μη τι άλλο, ενδεχομένως μάλιστα να κινδυνεύει. Θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικοί οι κύριοι "δημοσιογράφοι".

• Απαντ. 449
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι αμα παθει τιποτα η κοπελα θα τους νοιαξει τους δημοσιογραφους ή τους ''απο πανω''?

Ισα ισα θα εχουν την ευκαιρια να λενε ακομη περισσοτερο για  ΄΄φασιστικα΄΄ εγκληματα και να πουλανε φυλλα,συνδυαζοντας το τερπνον μετα του ωφελιμου,δηλαδη και να πουλανε και να εξυπηρετουν τα πολιτικα τους συμφεροντα/συμμαχιες.

Εγω δεν ειδα καθολου τηλεοραση τις τελευταιες μερες,μονο επαναληψεις,προπαγανδα και πορνο μετα τις 2 ξερουν να δειχνουν :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω τον χρόνο να περιμένω να ξεφύγετε και (αναλογικά) ούτε να σβήνω κάθε τόσο εριστικά μηνύματα ώστε να μην το κάνετε.

Που σημαίνει ότι ψάχνομαι να σας μπανάρω για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Κάντε τα κουμάντα σας και ζήτω η δημοκρατία.

984065.gif

Δημοσ.

Γιατι αμα παθει τιποτα η κοπελα θα τους νοιαξει τους δημοσιογραφους ή τους ''απο πανω''?

Έστω ας έριχναν οι κ@ριόληδες ένα φίλτρο στο πρόσωπό της, να μην είναι αναγνωρίσιμη. Αλλά τι λέω, έτσι δε θα φαινόταν ο πόνος της, το selling point των φυλλάδων τους δηλαδή...

Δημοσ.

Πέραν του ηθικού ζητήματος που τίθεται με τη δημοσίευση της εν λόγω φωτογραφίας, αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι νόμιμη η δημοσίευση του προσώπου της κοπέλας.

Δεν ξέρω αν η ίδια έχει εμφανιστεί γενικά στα ΜΜΕ, αν δεν το έχει κάνει όμως, καλό θα ήταν να προστατευτεί με το να μην να μην εκτίθενται τα χαρακτηριστικά της σε "κοινή θέα". Είναι μάρτυρας σε έγκλημα αν μη τι άλλο, ενδεχομένως μάλιστα να κινδυνεύει. Θα έπρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικοί οι κύριοι "δημοσιογράφοι".

Σε αυτό θα μπορούσα να συμφωνήσω.

πχ να βάζανε ένα πιξελιασμα στην κοπέλα του

αλλά επιμένω να πιστέυω ότι η φωτογραφία αυτή έχει και ιστορική αξία που υπερβαίνει ακόμα και τη θέληση της οικογένειάς του.

• Like 2
Δημοσ.

αλλά επιμένω να πιστέυω ότι η φωτογραφία αυτή έχει και ιστορική αξία που υπερβαίνει ακόμα και τη θέληση της οικογένειάς του.

Προβληματίζομαι. Από τη μια συμφωνώ μαζί σου, έχει όντως ιστορική αξία η φωτογραφία και δε θα έπρεπε να αποκρυφθεί.

Από την άλλη, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε (καθαρά δηλαδή για λόγους κατανάλωσης), καθώς και το έντυπο που τη δημοσίευσε, δε μου γεμίζουν το μάτι.

Δημοσ.

Προβληματίζομαι. Από τη μια συμφωνώ μαζί σου, έχει όντως ιστορική αξία η φωτογραφία και δε θα έπρεπε να αποκρυφθεί.

Από την άλλη, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε (καθαρά δηλαδή για λόγους κατανάλωσης), καθώς και το έντυπο που τη δημοσίευσε, δε μου γεμίζουν το μάτι.

Ακόμα και αν δεχθούμε ότι η δημοσίευση της φωτογραφίας έγινεκαθαρά με σκοπό το κέρδος ή την αυξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας ... αν δεχθούμε ότι η φωτογραφία καλώς δημοσιεύθηκε και ότι έχει κάτι να πει σε αυτόν που τη βλέπει ποιό το κακό?

Αν κάποιος πάει και σκάψει ένα πηγάδι ξερωγώ στη Αφρική, σε ένα χωριό που δεν έχει νερό όχι γιατί συμπονά τους κατοίκους του αλλά για να πληρωθεί ΑΛΛΑ αυτό είναι προς όφελος και των κατοίκων, ποιό το κακό ?

win-win

ή

kazan-kazan

που είπε και ο άρχοντας εδώ :)

Δημοσ.

απροσονατολισμος απο τις απεργιες και το ξεκαθαρο πολιτικο παιχνδι και τα οφελη του θεμου και της παρεας του βγηκαν κερδισμενοι....
καθε μερα η εξαθλιωση αυξανεται και προωθουν να ασχολουνται με την μπαλα και τα πολιτικα...

• Like 3
Δημοσ.

καθε μερα η εξαθλιωση αυξανεται και προωθουν να ασχολουνται με την μπαλα και τα πολιτικα...

Η ενασχόληση με την πολιτική πάντως είναι η αρχή της δημοκρατίας. Αλλιώς, όταν ο πολίτης δεν λαμβάνει μέρος στην πολιτική, μιλάμε για δικτατορικό καθεστώς.

• Like 1
Δημοσ.

εγω απο την αλλη δε πιστευω οτι εγινε εσκεμμενη-προμελετημενη δολοφονια με πολιτικο κινητρο

πιστευω οτι εγινε συμπλοκη ψευτομαγκακων με απροβλεπτες ενεργειες που δεν αποσκοπουσε εξαρχης σε οργανωμενο σχεδιο δολοφονιας. το οτι σκοτωθηκε πανω στην συμπλοκη ειναι αλλο θεμα και ενοειτε πως δεν τον σκοτωσε για τα πολιτικα του πιστευω ,  οπως λες .

αυτοι που σκοτωναν για πολιτικα πιστευω ( ρουπα, μαζιωτης ) ειναι ελευθεροι μιας και τους ειχαν αφησει με περιοριστικους ορους (!!) και την κοπανησαν και τωρα μας λενε οτι εμπλεκονται στο νεο ανταρτικο πολεως... ανηκουν σε συγκεκριμενο πολιτικο χωρο και ειχαν δικηγορικη καλυψη απο συγκεκριμενο πολιτικο χωρο..

Θα το πω κομψά... ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

Ούτε ένα συγγνώμη, ούτε ένα λυπάμαι για τα μάτια του κόσμου. Μόνο δικαιολογίες. Να χαρώ εγώ πατριώτες. Μου ρχονται δάκρυα στα μάτια ρε παιδιά... έχει γεμίσει τέτοια σχόλια το fb από ναζιστικά καθάρματα με σβάστικες σε φωτογραφίες και εξώφυλλα.

• Like 2
Δημοσ.

Ντρέπομαι για πολλοστή φορά που αυτοί οι αχρειοι του Πρώτου Θέματος Αναστασιάδης και σια δεν σεβάστηκαν τον Φύσσα και την οικογένεια του με τη δημοσιευση της φωτογραφίας στη σημερινή εκδοση.

Αλλά για αυτά τα κοράκια,τα λαμόγια και τους νεκροθάφτες της κοινωνίας τους εκδότες της εφημερίδας καμιά τιμωρία?Πόσες φορές πρέπει να γαμήσουν και να ξεφτιλήσουν αξίες και ζωές για να τιμωρήθούν?

Κρίμα~

επιτελους! Μπραβο για αυτα που γραφεις. Αλλα ξερεις, στο βωμο του χρηματος, του πλουτου, του κερδους και της "δημοσιοτητας" θυσιαζονται νεκροι ανθρωποι, αξιοπρεπειες, μνημες και συναισθηματα. :fear:

Δημοσ.

Εντάξει, εδώ υπάρχουν ανθρωποι που ασχολούνται (ακόμα και επαγγελματικά) με την πολιτική και εξισώνουν τους ναζί με τους αναρχικούς. Αρνούμαι για μία ακόμα φορά, να παραθέσω πηγές πως η αναρχία δε στηρίζει και δεν στηρίζεται στη βία, σε αντίθεση με το φασισμό. Η έκφραση του οποίου, στην Ελλάδα το 2013, είναι μόνο για γέλια, αν αναλογιστούμε πως εξυμνεί το πολιτικό μόρφωμα του μεσοπολέμου στη Γερμανία, βλέπω το δολοφόνο του Κερατσινίου και σκέφτομαι: "Πούστη Μένγκελε τα αρχίδια σου πήρες", θαυμάζω το μεγαλείο της ευγονικής και της καθαρότητας της "ελληνικής" φυλής.

Όσο για τη φωτογραφία, είναι ντροπή του πολιτισμού μας. Ο Φύσσας δολοφονήθηκε με 2 μαχαιριές στην καρδιά. Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις πως ο λόγος της δολοφονίας είναι οι πολιτικές του ιδέες και υπάρχουν αποδείξεις πως ο δολοφόνος ανήκει σε συγκεκριμένο "πολιτικό" (χρησιμοποιώ τη λέξη ειρωνικά) χώρο. Σε αυτούς που εξισώνουν τα δύο άτομα (μέσω των ιδεών τους), απλά και μόνο επισημαίνω πως ο ένας κατεύθασε οπλισμένος, σε συμπαράσταση ομάδας τραμπούκων, να μαχαιρώσει κάποιον που παρακολουθούσε ποδόσφαιρο με την κοπέλα του. 

Με ποιο κριτήριο αυτοί οι δύο άνθρωποι εξισώνονται είναι ένα αναπάντητο ερώτημα της φιλοσοφίας και των μαθηματικών. 

• Like 15
Δημοσ.

η αναρχία δε στηρίζει και δεν στηρίζεται στη βία

Στη Ελλαδα του 2013 αυτο δεν ισχυει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...