tolis_01 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Για να απαντήσω ομαδικά, όχι, δεν καταδικάζω τη βια του συγκεκριμένου γεγονότος (προσέχουν για να έχουν, έτσι γίνονται οι στοχοποιήσεις διαδηλωτών από χρυσαυγίτες), δεν καταδικάζω τη βία που δέχονται οι χρυσαυγίτες από αντιφασίστες, και όντως, δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε πολλοί. 4
g_alkis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Και μόνο που ήταν εκεί αρκούσε για να "αξίζει" το πέσιμο. Τι δεν καταλαβαίνεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 btw ο Φυσσας δεν στοχοποιηθηκε ως διαδηλωτης... Οκ τους μεν τους λεμε "ναζι/φασιστες" και ειναι, τους δε ομως τους λεμε τεχνηεντως "διαδηλωτες"... Απτη στιγμη που δεν καταδικαζεις τον φονο Φυσσα, οπως και τους φονους της αλλης πλευρας, τι ακριβως θες να μας πεις? Να ενταχθουμε κι εμεις σε ενα εκ των δυο ακρων επειδη εχει πλακα και δινει νοημα στη ζωη? 1
DrLo Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για να απαντήσω ομαδικά, όχι, δεν καταδικάζω τη βια του συγκεκριμένου γεγονότος (προσέχουν για να έχουν, έτσι γίνονται οι στοχοποιήσεις διαδηλωτών από χρυσαυγίτες), δεν καταδικάζω τη βία που δέχονται οι χρυσαυγίτες από αντιφασίστες, και όντως, δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε πολλοί. Δηλαδή πλακώνουμε έναν στον ξύλο γιατί μπορεί να είναι χρυσαυγίτης ... αν δεν είναι ... δε γαμει ... στατιστικό λάθος ... Και μόνο που ήταν εκεί αρκούσε για να "αξίζει" το πέσιμο. Τι δεν καταλαβαίνεις. Μου δείνεις το τηλεφωνό τους για να τους ρωτάω όταν περνάω από εκεί .... 1
Porg Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Στα πλαίσια του "προσέχουν για να έχουν" προχτές είχαμε ακόμη μια αντιφαστιστική δράση στην πορεία των εκπαιδευτικών: http://www.protothema.gr/greece/article/311785/koukouloforoi-edeiran-ekpaideutiko-sti-thessaloniki/ Όπως μεταδίδει το thestival.gr, κουκουλοφόροι είχαν αρπάξει ελληνικές σημαίες από κατάστημα στην οδό Βενιζέλου. Όταν η πορεία περνούσε από την οδό Εγνατία, τέσσερις από αυτούς βγήκαν στην άκρη του δρόμου και κρέμασαν στην περίφραξη του μετρό μια ελληνική σημαία, με σκοπό να την κάψουν.Τότε, ένας εκπαιδευτικός που συμμετείχε στην πορεία τους, πλησίασε και τους είπε «Τι κάνετε; Αφήστε τη σημαία. Γιατί θέλετε να την κάψετε;».Οι κουκουλοφόροι του επιτέθηκαν με γροθιές και εκείνος ανταπέδωσε αρχικά τα χτυπήματα. Σε λίγα δευτερόλεπτα είχε περικυκλωθεί από 20 κουκουλοφόρους. Αυτοί που ήταν πιο κοντά του τον χτυπούσαν με μανία. Λίγο αργότερα αποχώρησαν, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. 2
παπι Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για την ιστορια, τον πλακωσαν επειδη ειναι μπατσος.
Donalhioy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δηλαδη αν ο χρυσαυγιτης δηλωσει αντι-αριστεριστης ειναι ολα καλα? Τα επιχειρηματα σας ειναι γελοια... οχι ρε φιλε.. πρεπει να εισαι αριστερος για να ειναι ολα οκ.. το ξερουν και οι ιδιοι Site: Η αντίσταση στην φασιστική βία, γίνεται δηλαδή από άτομα καθυστερημενα. Σωστά, άλλωστε για να μην ασχολείται ο άλλος όλη μέρα με το νεο iphone ή τον νέο επεξεργαστή της intel κάτι δεν πρέπει να πηγαίνει καλά με αυτόν. Site: youtube Ακουσα οτι ο μιχαλολιακος ονομασε φασιστες τους κουκουλοφορους..αρα η βια ειναι αποδεκτη? "υ.γ" αν καθησεις αντικειμενικα να το ψαξεις οι ομοιοτητες των 2 "ιδεολογιων" ειναι πανομοιοτυποι.. αρα και τα εγληματα που κανουν ασχετως πως τα δικαιολογουν! Τα μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων και λοιποί μπάχαλοι που γκαρίζουν και γράφουν ζήτω η αναρχία δεν είναι αναρχικοί Τι μου θυμίζει. Α ναι. Τους βλαμμένους της χρυσής αυγής που ισχυρίζονται οτι ο δολοφόνος απλά δούλευε στα γραφεία τους, δεν ήταν χρυσαυγίτης δεν θα τους ελεγα βλαμμενους.. απλα ενημερωμενους! ποσες φορες το κκε επεισε την κοινη γνωμη για κατι αναλογο? αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι οτι πραγματι μερικοι δεν εχουν καταλαβει οτι η βια που ασκει η χρυση αυγη δεν ειναι κατι καινουργιο. σε ολους εμας που δεν ανηκουμε στα ακρα ειναι η συνηθισμενη βια των ακρων.. την οποια βλεπαμε/βλεπουμε και δυστηχως θα βλεπουμε για πολυ ακομα! ειτε απο δεξια ειτε απο αριστερα 3
CROM271 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για να απαντήσω ομαδικά, όχι, δεν καταδικάζω τη βια του συγκεκριμένου γεγονότος (προσέχουν για να έχουν, έτσι γίνονται οι στοχοποιήσεις διαδηλωτών από χρυσαυγίτες), δεν καταδικάζω τη βία που δέχονται οι χρυσαυγίτες από αντιφασίστες, και όντως, δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε πολλοί. Δεν εχεις επομενως κανενα δικαιωμα να καταδικαζεις την βια της χρυσης αυγης. Ασε εμας τους υπολοιπους να το κανουμε. Εσυ εισαι ενας απλος χρυσαυγιτης του αντιθετου ακρου, και ακομα χειροτερος μαλιστα συγκριτικα. Τιποτα παραπανω...
N3k21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για να απαντήσω ομαδικά, όχι, δεν καταδικάζω τη βια του συγκεκριμένου γεγονότος (προσέχουν για να έχουν, έτσι γίνονται οι στοχοποιήσεις διαδηλωτών από χρυσαυγίτες) Ναι, ξέρεις όμως και ο φασίστας που την πέφτει στον μετανάστη, προληπτικά κατά της εγκληματικότητας θα δηλώσει πως το κάνει. Προσέχει για να έχει, θα ισχυριστεί... Όπως και οι κάφροι την έπεσαν σε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, απλά επειδή ήταν αστυνομικός - άρα εν δυνάμει προβοκάτορας ή ρουφιάνος...fuck logic. δεν είμαι μόνο εγώ, είμαστε πολλοί. Που έχω ξαναδεί γραμμένο κάτι τέτοιο, που; Σπάω το κεφάλι μου...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Που έχω ξαναδεί γραμμένο κάτι τέτοιο, που; Σπάω το κεφάλι μου... Ερχομαστε και ειμαστε χιλιαδες, ειχε πει ο αλλος του αλλου ακρου... Ακομα και η φρασεολογια ομως πολυ κοντα 3
poten159 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αν θεωρεις οτι αποτελει επιχειρημα το "δεν ισχυει αυτο που λες" τοτε ας ειναι. Σου λεω κι εγω οτι δεν ισχυουν οσα εγραψες και πατσισαμε Εχεις απολυτο δικιο, προσπαθησα να δωσω μια γενικολογη απαντηση σε κατευθυντηριες γραμμες αναλογες ετσι ωστε να μην "χαθουμε" σε καποια απο αυτες τις κατηγοριες που ανεφερα. Μια καλη αλλα επιφανειακη αναλυση και μονο θα επαιρνε πολυ χρονο και ενεργεια....... @Crom Χρυσαυγιτης του "αντιθετου ακρου" δεν υπαρχει....αντιστοιχη ιδεολογια με τον φασισμο/εθνικοσοσιαλισμο δεν υπαρχει επισης........Καποιο αλλο "ακρο" που να ωθει σε συλλογικου επιπεδου κτηνωδιες αντιστοιχες με αφανισμους εθνων ολοκληρων,,,,,παραλογισμους περι "εκλεκτης" φυλης κτλ κτλ.....τσουκ!
tolis_01 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 btw ο Φυσσας δεν στοχοποιηθηκε ως διαδηλωτης... Οκ τους μεν τους λεμε "ναζι/φασιστες" και ειναι, τους δε ομως τους λεμε τεχνηεντως "διαδηλωτες"... Απτη στιγμη που δεν καταδικαζεις τον φονο Φυσσα, οπως και τους φονους της αλλης πλευρας, τι ακριβως θες να μας πεις? Να ενταχθουμε κι εμεις σε ενα εκ των δυο ακρων επειδη εχει πλακα και δινει νοημα στη ζωη? Δεν είπα ότι Φυσσας στοχοποιήθηκε ως διαδηλωτής. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται. Δεν καταδικάζω την απάντηση στην φασιστική βία, και επίσης δεν κάνω προσηλυτισμό. Για την ιστορια, τον πλακωσαν επειδη ειναι μπατσος. Διαδήλωση ήταν, εκατοντάδες αστυνομικούς είχε, είτε με στολή είτε όχι. Σε αντίστοιχη περίπτωση στο Αιγάλεω (ακριβώς ίδιο σκηνικό, απλά δεν πυροβόλησε, μόνο τράβηξε το όπλο) τον έπιασαν να σημειώνει τις πινακίδες από αμάξια διαδηλωτών. Δεν εχεις επομενως κανενα δικαιωμα να καταδικαζεις την βια της χρυσης αυγης. Ασε εμας τους υπολοιπους να το κανουμε. Εσυ εισαι ενας απλος χρυσαυγιτης του αντιθετου ακρου, και ακομα χειροτερος μαλιστα. Τιποτα παραπανω... Κρίμα που δυστυχώς δεν ορίζεις εσύ τα δικαιώματα μου Ναι, ξέρεις όμως και ο φασίστας που την πέφτει στον μετανάστη, προληπτικά κατά της εγκληματικότητας θα δηλώσει πως το κάνει. Προσέχει για να έχει, θα ισχυριστεί... Αν σταματήσουν τα προληπτικά πεσίματα σε μετανάστες, θα σταματήσουν και τα προληπτικά πεσίματα σε χρυσαυγίτες. Αν σταματήσουν τα προληπτικά πεσίματα σε χρυσαυγίτες, θα σταματήσουν και τα προληπτικά πεσίματα σε μετανάστες;
g_alkis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Και φτάνουμε σε επιχειρήματα 8χρονου "αυτός το ξεκίνησε" 2
Donalhioy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 @Crom Χρυσαυγιτης του "αντιθετου ακρου" δεν υπαρχει....αντιστοιχη ιδεολογια με τον φασισμο/εθνικοσοσιαλισμο δεν υπαρχει επισης........Καποιο αλλο "ακρο" που να ωθει σε συλλογικου επιπεδου κτηνωδιες αντιστοιχες με αφανισμους εθνων ολοκληρων,,,,,παραλογισμους περι "εκλεκτης" φυλης κτλ κτλ.....τσουκ! οι μεν πιστευουν οτι ειναι η Εκλεκτη φυλη.. οι δε οτι ειναι η Εκλεκτη ιδεολογια... τι..? οχι...? 3
N3k21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 αντιστοιχη ιδεολογια με τον φασισμο/εθνικοσοσιαλισμο δεν υπαρχει επισης........Καποιο αλλο "ακρο" που να ωθει σε συλλογικου επιπεδου κτηνωδιες αντιστοιχες με αφανισμους εθνων ολοκληρων,,,,,παραλογισμους περι "εκλεκτης" φυλης κτλ κτλ.....τσουκ! Οι περισσότεροι εδώ καταδικάζουμε -νομίζω- "ιδεολογικά" καρκινώματα όπως ο ναζισμός/φασισμός. Αυτό δε σημαίνει πως τρώμε κουτόχορτο. Στους δρόμους όλοι οι ακραίοι με τον ίδιο μαφιόζικο τρόπο λειτουργούν, είτε η ιδεολογία τους μιλάει για καθαρότητα της φυλής και απέλαση των "ξένων", είτε για ταξική ισότητα και ελευθερία. Ο σκοπός δεν αγιάζει πάντα τα μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις