nicoc89 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 τι θακανες? θα πηδαγες απο κατω σα τον αλλονε? αν ηταν να το κάνει σαν τον άλλονε θα έπρεπε να έχει και ενα χέρι βοηθείας στο σπρώξιμο και μερικά χτυπήματα
Silverage Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Για πείτε ρε παίδες για να πληρώσεις πρέπει να γράφει το ποσό πάνω;
.::NikoS::. Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 τι θακανες? θα πηδαγες απο κατω σα τον αλλονε? Βασικά θα είχα εισητήριο αλλά αααν τότε πιθανόν να έκανα αυτό που έκανε και ένας μπάρμπας μια μέρα που είδα, που γυρνάει και του λέει: φέρε αστυνομία για να δείξω ταυτότητα. Μα του λέει ο ελεγκτης θα κάνουμε 2 ώρες... Πολυ ωραια λεει ο μπαρμπας εμενα δε με νοιάζει, εσύ θα χάσεις τα λεφτά σου από τις υπολοιπες κλησεις που μπορεις να κοψεις σε αυτο το διαστημα. Ε κατεβηκανε στην στάση και ο ελεγκτης και ο μπάρμπας και μετα δε ξερω τι εγινε Αλλά σε περίπτωση που γίνει το λάθος και ανοίξει πόρτες στην επόμενη στάση αν σηκωθείς να φύγεις τι θα κάνει θα σε κυνηγήσει ο ελεγκτής;;; (αυτό το έχω απορία πάντως.)
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ό,τι είπαν και τα παιδιά παραπάνω, αν μπεις στο όχημα 2 λεπτά πριν λήξει το εισιτήριο, το ξαναχτυπάς για να φαίνεται σε ενδεχόμενο έλεγχο πως επιβιβάστηκες πριν τη λήξη του. Από κει και πέρα, δεν έχει σημασία πόση είναι η διαδρομή, εσύ ανέβηκες με ισχύον εισιτήριο. σωστός ο λούσι! Την εχω παθει όμως μία φορά αλλα ευτυχώς δεν ειχα θεμα με τον ελεγκτη καθώς το μηχανημα ειχε ωρα 20 λεπτα μπροστα (αρκετά συνηθισμένο) αλλα τον εβαλα να το δοκιμάσει και εσκασε διακριτικά προτού τολμήσει να ανοιξει το μπλοκάκι του...
REDODIN7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδιά με έγραψε λεγκτής γιατί είχα μισό εισητήριο αλλά όχι πάσο.Του είπα οτι πήγαινα να γραφτώ και μου υπογράμμισε πάνω στο χαρτί οτι δεν έδειξα δελτίο μερικής απαλλαγής. αλλά δεν μου έγραψε ποσό να πληρώσω.Πήγα στο Κεραμεικό αργότερα με τη βεβαίωση απο την σχολή αλλά μου λέγαν δεν μπορούμε να το ακυρώσουμε γιατί δεν έχουμε εγκύκλιο απο το υπουργείο και τέτοιες βλακείες. Τώρα εγώ πληρώνω κάτι;Γιατί όπως έγραψα δεν μου σημείωσε ποσό πάνω απλά υπογράμμισε. Αχ τωρα με το πασο τι μου θυμησες εχω φαει φολα δυο φορες μια στο μετρο που αργησα να το βρω γιατι ηταν μεσα σε τσαντακι και ο παπαρας μου εκοψε προστιμο και μια με τα ΚΤΕΛ που κατι ειχε γινει 2006 ηταν νομιζω και ειχαν αργησει να ερθουν τα πασα και η σχολη μας εδωσε βεβαιωση και στα ΚΤΕΛ δεν την δεχτηκαν και με εβαλαν να πληρωσω ολοκληρο εισιτηριο
SPASH Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2013 Ειχα εισιτηριο 2 διαδρομων, φτανω στην σταση (Αριστοτελους) οπου θα εκανα τη δευτερη επικυρωση του εισιτηριου μου, περιπου μια 1 ωρα και 5 λεπτα μετα τη 1η επικυρωση. Περιμενω το λεωφορειο μου καθως εγραφε 9 λεπτα αναμονη στο πινακα... ξαφνικα αντιλαμβανομαι οτι ενω εχουν περασει αρκετα λεπτα, ο πινακας εξακολουθει να γραφει 9 λεπτα... Αντιληφθηκα οτι ειχε πορεια διαμαρτυριας πανω στην Εγνατια και δεν περνουσαν τα λεωφορεια... Επρεπε να περπατησω μεχρι το βαρδαρη (περιπου 15 λεπτα δρομος) για να μπορεσω μα επιβιβαστω στο λεωφορειο, οταν αυτο ερθει..., με τις οποιες καθυστερησεις... Ρωταω λοιπων, επρεπε να πληρωσω νεο εισιτηριο ή να χτυπησω το υπαρχον το οποιο πλεον ηταν εκπροθεσμο ? Εγω ημουν σωστος στη τηρηση των ορων..., για πιο λόγο λοιπον θα επρεπε να επιβαρυνθω με την αγορα νεου εισιτηριου ?
Silverage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Επαναφέρω το θέμα για μια τελευταία ερώτηση. Διάβασα πως αν δεν πληρωθεί το πρόστιμο σε 20 μέρες πάει στην εφορία.Μπορεί μετά να ακυρωθεί;Γιατί παίζει να αργήσει το πάσο, μην γίνει καμιά βλακεία γιατι 10πλασιάζεται.
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Για το μετα δε γνωριζω, οποτε μη γραψω ο,τι φανταζομαι. Ξερω ομως 100%, κι αν ισχυει ακομη σε βοηθαει, οτι:μπορεις να υποβαλεις μια αιτηση ακυρωσης του, και μεχρι να σου απαντησουν επισημως -ακομη και αρνητικα-δε "μεταφερεται" πουθενα το προστιμο, δηλαδη ουτε @ εφορια. Εκτος απο μια πιθανη θετικη απαντηση λοιπον,σιγουρα κερδιζεται και extra χρονος ετσι (οχι τοσο σημαντικο, μα σε καποιες περιπτωσεις κι αυτο ακομη βοηθα)
Silverage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ναι αλλά για να κάνεις αίτηση δεν πρέπει να έχεις και τα δικαιολογητηκά μαζί ή μπορείς και έτσι;
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικως, στις αιτησεις δυνασαι να γραψεις ο,τι θελεις, οπως θελεις!Δηλαδη ακομη και: "αιτουμαι απαλλαγης, γιατι ειμαι ωραιος τυπος" Στο συγκεκριμενο υποθετω, θα μπορεις με καποια ευσχημη διατυπωση να αναφερεις,οτι δεσμευεσαι οσα χρειαζονται να τους προσκομισεις, αμεσως μολις τα παραλαβεις Τι να πω: βαλε και μια δηλωση Ν.105, αν θελεις ετσι να φαινεσαι πιο "δεσμευμενος"....
Silverage Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Γενικως, στις αιτησεις δυνασαι να γραψεις ο,τι θελεις, οπως θελεις! Δηλαδη ακομη και: "αιτουμαι απαλλαγης, γιατι ειμαι ωραιος τυπος" Στο συγκεκριμενο υποθετω, θα μπορεις με καποια ευσχημη διατυπωση να αναφερεις, οτι δεσμευεσαι οσα χρειαζονται να τους προσκομισεις, αμεσως μολις τα παραλαβεις Τι να πω: βαλε και μια δηλωση Ν.105, αν θελεις ετσι να φαινεσαι πιο "δεσμευμενος".... Τί είναι η δήλωση 105;
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A5%CF%80%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CF%85%CE%BD%CE%B7_%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7 http://www.entypa.info/genika/55-ypeyuynh-dhlvsh.html ^^Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξειςτης παρ. 6 του άρθρου 22 του Ν. 1599/1986, δηλώνω ότι ..... κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ.
saab_21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 ειναι απλο να γλιτωσεις πιθανο προστιμο σε τετοια περιπτωση,με χουν πιασει 2 φορες.και τις 2 φορες ειπα οτι δεν εχω ταυτοτητα μαζι μου η καποιο εγγραφο που να επικυρωνει τα στοιχεια μου και μου ειπαν οτι πρεπει να παμε στο τμημα για εξακριβωση οταν κατεβουν.στην επομενη σταση κατεβηκα γρηγορα και μην τον ειδατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα